Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter'da bir Türk!

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Interview with Ono about Hakan and SSF4 in general...Yoshinori Ono Discusses Super SFIV's Hakan

Some notes...

• Hakan is president of an oil company and is searching the globe for the best oil recipe.
• He is for mid to high level players.
• He has grapple-like motions and hadouken-like motions for his specials.
• Juri is aimed at beginners.
• The SF3 characters are aimed at high level players.
• Hakan is the final character in SSF4.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan karakterinin yapimi icinde bir Turk char. designerin olduguda spekulasyonlar arasinda birde yabanci forumlarda gordugum kadari ile cogunlukla Hakan karakteri cogu El Fuerte gibi karakterlerinde ustunde bir begeni toplamis durumda tabi bazi sivriler var Ermenik ve Yunanik dedigimiz tiplemeler yine biraz seviyesiz atismalar yaratmaya calissada Hakan karakteri gercekten baya ilgi toplamis durumda ve Hakan'in o sekilde sacinin olmasi birazda Capcom'un ozgun tarz anlayisi ile baglantili ve Manga kivami cizgilerde bunun bir getirisi. Gercekten guzel bir karakter olusturulmus kendi acimdan ben begendigimi soyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

2 ye boldu oyun dunyasini

bir kampta SF IZ SERIOUSS BUZINESS modunda takilan nerdler var, dan ve rufus yeterli baska komedi karaktere gerek yok diyorlar, gene sevdikleri eski karkater yerine son karakter hakan oldugu icin kufredende cok (aga haggar gelicek diyoduk bu salak karakter geldi QQQQ)

diger kampta hakanin hastasi olan oyuncular var, SF evrenine cuk diye oturmus, asiri yaratici olmus capcomun altin yillarinda bile yaratamadigi kadar iyi bir karakter + rep diye geziyorlar

japoncasinida wataru takagi seslendiricekmis diyorlar (onizuka lololol), dogruysa EFSANE olur
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk kampta yer alıyorum sanırım.
tamam comical bir ortam SF ortamı. ama karakterlerin hareketleri gerçek hareketlerden esinlenerek hazırlanmış oluyor. bu karakterde çok aşırı abartıya kaçılmış diye düşünüyorum. sanki SF karakteri değil de başka bir oyunun karakteriymiş gibi olmuş.
belki de Türk yağlı güreşlerini aktardıkları zaman fazla Honda/Zangief taklidi gibi gözükçek diye korkmuş da olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...