Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inatçı sivilce problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet. taa bir sene önce sol yanağımda bi sivilce çıktıydı. öyle sivilcesiyle oynayan bi insan değilim pek, zaten fazla da çıkmaz ama bu inatla düzelip düzelip tekrar çıkıyor. hatta bikaç tane küçük de çıktı yanında. yükselerek artıyor resmen. dokununca falan böyle yanağım kesilmiş gibi acıyor. her yeniden çıktığında daha da büyüyor dfsjg. var mı böyle tavsiye edebilceğiniz ne bileyim ilaçtır sabundur bi şeyler?
Mesaj tarihi:
ilaçtan mı mikrop kapıcam fdsgh. ya ilaç gibi değil de böyle kurutan basit losyonlar falan var hani kullanıp da memnun kalan olduysa diye dedim. böyle ergenlik sivilcesi basmadı sonuçta roaccutane kullancak halim yok ya tavsiye üzerine.
Mesaj tarihi:
merhemden falan diyom mikrop derken sen anla
sürersin yanetkisi olur
uğraş dur arkadaşım
sanada iyilik yaramıyo.
izi kalır şu olur bu olur.
insanlar götünde çıban çıktığı için canlarını veriyo bu ülkede.
Mesaj tarihi:
aeeeeeeooooo iyi ki basit bi sivilce sorusu sordum ya. cilt işinin şakasını şukusunu çoğu insandan iyi biliyorum yıllardır kolumda tavuk derisiyle yaşıyorum argadaşım ben aneea.
Mesaj tarihi:
abi yok olup aynı yerde tekrar başka sivilce çıkıyor işte. bir senelik olsa kafamdan büyük olur zaten. 31 muhabbeti yapan arkadaşı da kaale almamayı seçtim.
Mesaj tarihi:
Muhtemelen sen onunla oynadıkça iltihabı yayıon.Düzeldikçe başka tarafa yayılıyor.Banyoda bi sabun vardı cilt için oldukça etkili buldum ben adını bakıp geliyorum.
Mesaj tarihi:
sivilceyle oynayan tipte bi insan değilim diyorum işte, sıkıp patlatmıyorum kendi kendine yapıyor her şeyi dfsggh. neyse yarın gidicem cilt doktoruna zaten.
  • Yeni Oluştur...