PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet. taa bir sene önce sol yanağımda bi sivilce çıktıydı. öyle sivilcesiyle oynayan bi insan değilim pek, zaten fazla da çıkmaz ama bu inatla düzelip düzelip tekrar çıkıyor. hatta bikaç tane küçük de çıktı yanında. yükselerek artıyor resmen. dokununca falan böyle yanağım kesilmiş gibi acıyor. her yeniden çıktığında daha da büyüyor dfsjg. var mı böyle tavsiye edebilceğiniz ne bileyim ilaçtır sabundur bi şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 diş macunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 doktora gitmeye üşeniyorum açıkçası böyle daha basit bi şey istedim fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sivilce deyip geçme. burda kalkar birisi yannış bi ilaç söyler mikrop falan kaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bi kıza emdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 valla cilt olayı şakaya gelmiyor pru. aman diym. kulaktan dolma bilgilerle hareket edersen daha da beter durumlara düşebiliyorsun bizzat yaşadım böyle bişi oradan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilaçtan mı mikrop kapıcam fdsgh. ya ilaç gibi değil de böyle kurutan basit losyonlar falan var hani kullanıp da memnun kalan olduysa diye dedim. böyle ergenlik sivilcesi basmadı sonuçta roaccutane kullancak halim yok ya tavsiye üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 merhemden falan diyom mikrop derken sen anla sürersin yanetkisi olur uğraş dur arkadaşım sanada iyilik yaramıyo. izi kalır şu olur bu olur. insanlar götünde çıban çıktığı için canlarını veriyo bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aeeeeeeooooo iyi ki basit bi sivilce sorusu sordum ya. cilt işinin şakasını şukusunu çoğu insandan iyi biliyorum yıllardır kolumda tavuk derisiyle yaşıyorum argadaşım ben aneea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çık git lan o zaman iyilikte yaramıyo sana. ne halin varsa gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yaş önemli bi unsur yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 19. sinir olmamın sebebi hiç öyle ergenlik sivilcesi problemim falan olmadı bugüne kadar, arada tek tük çıkardı o kadar. ama buna sinir oldum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 osbiri azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bir senelik sivilce nasıl oluyo lan, git doktora ölüp gidiceksin manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi yok olup aynı yerde tekrar başka sivilce çıkıyor işte. bir senelik olsa kafamdan büyük olur zaten. 31 muhabbeti yapan arkadaşı da kaale almamayı seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 31 muhabbeti yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben bilimsel bisi soledim, dedigimin aksini kanitlarsan sozumu geri alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kanıtlamaya harcıcak vaktim yok malesef. gugılla kendin gör bilimsel gerçeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Muhtemelen sen onunla oynadıkça iltihabı yayıon.Düzeldikçe başka tarafa yayılıyor.Banyoda bi sabun vardı cilt için oldukça etkili buldum ben adını bakıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 AcneVit miş.Oldukça memnunum ben.Sürdüğüm gün içinde filan sivilceler küçülmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sivilceyle oynayan tipte bi insan değilim diyorum işte, sıkıp patlatmıyorum kendi kendine yapıyor her şeyi dfsggh. neyse yarın gidicem cilt doktoruna zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 benimde bi minik siyah nokta var öle ya bitiriyorum adamı ertesi gün yine var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yürü git cildiyeciye benim sinirimi oynatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dermatolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar