Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşinin Sütünden Peynir Yaptı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

bu ablanın basen bölgesi hiç iyi değil.Belden yukarı çalışıyor zaten hep.

[video]http://www.youtube.com/profile?user=spricket24#p/u/30/GGvRnExK_qM?feature=oembed" width="459">

hatunun sesi çok uyuz ya. sesi full kısıp izlemek lazım:>
Mesaj tarihi:
Yıllar yıllar önce aklıma gelmişti. "İnsan sütü ve süt ürünleri" fikri. Ama ev arkadaşlarım sadece gülmüşlerdi. Bence çok sağlam piyasası olur bunun.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

hayatta da olmaz. dayağı yediğinle kalırsın burda. tabi hedef kitle olarak sadece bebekleri seçmediğini varsayıyorum.

Yahu bebekler içiyorsa normal insan neden içemesin ki? Hijyen veya sağlık açısından bir yan etkisi mi var?

Otu, p.ku, her türlü şeyi yiyen, her tarafı gübre ve sinek dolu hayvanlardan sağılmış sütü içmek sağlıklı da, insan sütü içmek mi sağlıksız acaba diyorum o zaman... İçmemek için bilimsel bir dayanak var mıdır?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

tadı kötü mü ki bu anne sütünün. yoksa etik olarak mı karşı herkes ? yada nedir yani ?

Yok etik falan, tadı direk kötü yani...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Benim hatırladığım kadarıyla (6 yaşındayken annemin kardeşin içmiyor diye süt pompasıyla aldığı sütü içmiştim) insan sütünün tadı, tüm diğer bebek yiyecekleri gibi, kötü (tadı kötü diyince de çok kızmıştı doğru hatırlıyorsam). Peyniri de kötü olur bence. Bebekler sever mi, sever :)

İlk sayfada söyledim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok ya... Hiç bebek maması tadına bakmadınız mı? Onlar da berbat. Bebekler böyle yetişkinlere çekilmez gelen tadları seviyorlar bence. Olsa biraz umami, sevmez miyiz?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Benim hatırladığım kadarıyla (6 yaşındayken annemin kardeşin içmiyor diye süt pompasıyla aldığı sütü içmiştim) insan sütünün tadı, tüm diğer bebek yiyecekleri gibi, kötü (tadı kötü diyince de çok kızmıştı doğru hatırlıyorsam). Peyniri de kötü olur bence. Bebekler sever mi, sever :)

Aynen bende tadı şekerliydi ama :).
Mesaj tarihi:
itiraf.com'dan ilk senelerin efsanesi itiraf vardı medayada falan çok gündeme gelmişti:
anne sütünden yoğurt yapmayı denedim, olmadı. diye
peynir nasıl oldu ki?
  • Yeni Oluştur...