balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Turkcell Süper Lig’in 24. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bugün akşam saatlerinde THY’nin özel seferi ile Eskişehir’e gitti. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havalimanı’na saat 17.00’da inen Galatasaray kafilesi kamp yapacağı otele yerleşti. Galatasaray kafilesinde Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yalçındağ, Nejat Uygur ile Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in yanı sıra Futbol Akademi Koordinatörü Tugay Kerimoğlu da yer alıyor. Galatasaray kafilesinde 19 futbolcu buluyor: Leo Franco Aykut Erçetin Uğur Uçar Serkan Kurtuluş Sabri Sarıoğlu Emre Güngör Lucas Neill Servet Çetin Caner Erkin Barış Özbek Mustafa Sarp Mehmet Topal Elano Blumer Ayhan Akman Abdul Kader Keita Giovani Dos Santos Emre Çolak Arda Turan Joao Alves Galatasaray'ımıza başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Hayırlısıyla yenelim ve puan farkını koruyalım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eses 1 puan için zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eses alır 2 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ümit Karan oynuyor mu? Oynuyorsa golü var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ümit karan oynarsa sıkıntı harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zor maç. fökstördeki en zor maç diyebilirim hatta geride kalan. buradan 3 puanla dönersek büyük bir viraj atlamış olucaz. inşallah kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fikstürünüzde fener ve trabzon yokmu ? nası en zor maç bu oluyo :D gerçi es es youla olsa daha rahat kazanırdı adam gs yi çok seviyo ama kısmet ümit karan'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Fistan said: eses 1 puan için zorlar valla ben de katılıyorum. "En zor" kısmı abartı tabii de zor maç Eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kesin puan kaybı gözüyle bakıyorum.. hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben de korkuyorum da Jo var. Forvetli oynamak iyi gelir takıma, açar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 berabere biter gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 4-0 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2-1 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 khalad said: fikstürünüzde fener ve trabzon yokmu ? nası en zor maç bu oluyo :D gerçi es es youla olsa daha rahat kazanırdı adam gs yi çok seviyo ama kısmet ümit karan'a fener maçı içeride yeneriz de bide youla-ümit karan faktörü bu maçı hepsinden sakat yapıyor :) trabzonu saymıyorum eses daha zor benim için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Umarim kapanmadan acik bir sekilde seyirci gaziyla oynar eskisehir, boyle bir hareket de sonlari olur, 1-2 gol yerler. Jo arda elano keita neil topal oynayacak gayet iyi omurga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Radiance said: 2-1 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 youla yokmuş eskişehirde sfds.iyi 2 gol daha az yeriz.2-1 yada 2-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Necati'den sonra Ümit de korkutuyor beni. Du bakalım. Kalan maçlar içerisinde Trabzondan sonra en çok bu korkutuyo aslında. Trabzonda en az 2 puan bırakacakmışız gibi hesap yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 1-0 Gs Wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 1 puan kurtarırsanız iyisiniz.. olay çıkmasa bari maç öncesinde, bu hafta yeterince olaylı maç oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 eren maç izlerken baileys içeyim deme sakın :D yine kaldı bu hafta olm çıkmadın mı dışarı sen? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çıktım da çok programsız oldu, demiştim havaya bağlı diye :P yok yok, duruyor bir köşede, ulaştırcam bi gün mutlaka :D maç için biralarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 MUHTEMEL 11'LER ESKİŞEHİRSPOR Ivesa Koray Vucko El Saka Volkan Doğa Aydın Yılmaz Sezer Öztürk Bülent Kocabey Okwunwanne Ümit Karan Bold yaptım GS'li oyuncuları. :) Volkan Yaman'ı ne aradı ama GS bu sene. GALATASARAY Leo Franco Sabri Servet Neill Caner Mustafa Dos Santos Elano Arda Keita Jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar