vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, yolda bulduğu 5 bin lirayı polise teslim etti. Doğan, parayı yolda bulduğunu belirterek, devriye görevi yapan polis ekibine teslim etti. Araştırma sonucu, parayı esnaf Halil Karadağlı'nın düşürdüğü anlaşıldı. Polise başvuran Karadağlı'ya parası teslim edildi. Muharrem Doğan, yolda yürürken bir tomar para gördüğünü, çok şaşırdığını, önce parayı ne yapacağını bilemediğini, daha sonra polise teslim ettiğini söyledi. Halil Karadağlı (64) da Adapazarı'nda kuruyemişçilik yaptığını, Taraklı'ya ceviz almak için geldiğini belirterek, ''Parayı düşürdüğümü fark etmedim. Yanıma almadım diye düşünerek Adapazarı'na geri döndüm. Parayı bulamayınca Taraklı'da düşürmüş olabileceğimi düşünerek ilçeye geri geldim ve polise başvurdum'' dedi. Muharrem Doğan'ın davranışının örnek olması gerektiğini ifade eden Karadağlı, Doğan'a teşekkür ederek 20 TL harçlık verdi. link http://www.haber7.com/haber/20100307/Ilkokul-cocugu-buldugu-parayi-polise-verdi.php sürekli kötü haber,olumsuz durumlar dısında bence güzel ve örnek alınması gereken bi haber.helal olsun cocuga da ailesine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 5bin lira dan 20 tl mi vermiş çocuğa pis cimri herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20 tl mi ? ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 2o tl mi? canın saolsun aga deseymiş çocuk keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Eve gidince babasından dayak yememiştir çocuk umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şahan'ın skeçlerinden birinde çocuk vardı tükürüyodu filan, onun gibi tükürseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 harbi lan 20 lira ne ? çocuk mu gandırıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: 5bin lira dan 20 tl mi vermiş çocuğa pis cimri herif ulan hakkaten yaa. hakkaten ayıp yaa. ver bi 100lük bari. mal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20 ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 biraz daha utanmasa çikolata verirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20 Tl ? :X çok fena sinir oldum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Valla böyle birşey yapıcam hiçbirşey vermese daha iyi. 20 milyonu gördükten sonra keşke cebe indirseydim pinti herif diyesi geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kesin parayı vermeden 2 onluğu olan var mı diye sormuşturda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahahaha umarım cocuk seneler sonra o polisi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 falim sakiz verseymis 20 kaat yerine bok herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 20tl kısmını geçiniz.. doğru bişi yapmış eleman.. ama sakarya'nın batı karadeniz'in insanı temizdir, iyidir.. bazen biraz agresif olabilir.. biraz(?) :D ama yine de iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 said: Karadağlı, Doğan'a teşekkür ederek 20 TL harçlık verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tamam da 20. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyide adam belki o parayı borcunu yatırmak için bankaya götürüyo. parayıo buldu parayı bankaya verdi. parası yok 20 lira verebildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Çocuk 20lira yüzüdnen bi daha bulduğu parayı vermez polise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cocuk olmasa zaten hic bulamicaktı dopaç. ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "roket adam" said: sinad said: 5bin lira dan 20 tl mi vermiş çocuğa pis cimri herif ulan hakkaten yaa. hakkaten ayıp yaa. ver bi 100lük bari. mal herif. amma nefret kustuk yalnız adama fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hiç vermese bu kadar tepki göstermezdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ismi gibi muharremmi$ =P ilkokul cocugun 100 lira verecek hali yoktu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar