fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kendine küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi de SEVGİLİ SORUMLULUK GETİRİYOR RERÖRE yalanını da bırak yani. geç bunları, heheyttt. SEVGİLİ ÇOK RERÖRE EN İYİSİ ARKADAŞLIK insanlarına çok gülüyorum. şaka bi yana fazla mı eleştirdim abartıyo muyum ne ediyorum bilemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: Mesela pazartesi günüm şöyle: 7.30: KALK 8.30: İşe git (arada işte yapacaklarım yazıyor) 12.30 İşten çıkış 13.00 Eve gel yemek ye 14.00- 17.00 derse git (derse giderken fotokopi al) 17.05 Yigiti ara, 17.30 Akşam yemeği?? 19.00 Tangoya gidilecek 21.00 Tangodan çık eve gel, Fıstığın ilacı unutma 22.00 Pc kontrol, mail bak vs. Duş al 23.00 Okumaları yap 00.30 1 bölüm dizi seyret 01.15 Uyu bu ne? bu neeeeeeee? akika dakika gününü planlıyosun bi kaç ay sonrasını kestiremiyosun diye de depresyona giriyosun. 5 yıllık eylem planı yapmalıymıssın ozaman okula başlamadan önce yetemememissin 1 dönem uzatmıssın. o değilde çık bi hava al valla bak.hava kötü,dışarıda bişey yok ki,ama canım istemyoooki deme çık bi hava al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 havayla fln olcak iş değil erkek arkadaşı lazım bence sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Depresyon belirtileri. Depresyonun nedeni yoktur. Bu başına gelen her insanın baaşına sıklıkla gelir. Bir sürü saçmalık var ve insan içgüdüleri bir yerden sonra derinden yeter diye bağırır. Sonra o saçmalıkları görmezden gelir o sesi bastırırsın. Yukarıdaki gibi tavsiyeler gelir yeni bir arayış umut ve bir süre daha zaten var olan huzursuzluğun üstü örtülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 QueenofSpades said: Mesela pazartesi günüm şöyle: 7.30: KALK 8.30: İşe git (arada işte yapacaklarım yazıyor) 12.30 İşten çıkış 13.00 Eve gel yemek ye 14.00- 17.00 derse git (derse giderken fotokopi al) 17.05 Yigiti ara, 17.30 Akşam yemeği?? 19.00 Tangoya gidilecek 21.00 Tangodan çık eve gel, Fıstığın ilacı unutma 22.00 Pc kontrol, mail bak vs. Duş al 23.00 Okumaları yap 00.30 1 bölüm dizi seyret 01.15 Uyu said: 17.05 Yigiti ara, said: 17.05 said: .05 OHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben lisedeykene saati 07:37'ye falan kurardim. ugurlu rakamlarim diye. sdfu kafama tüküriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 az önce saati 7.18 e kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim hep küsüratlı sayılara kurulu. yoksa bi beş dakka daha diyorum. küsürat olunca hesaplaması zor oluyor kafada, o arada uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Zep said: bu ne? bu neeeeeeee? akika dakika gününü planlıyosun bi kaç ay sonrasını kestiremiyosun diye de depresyona giriyosun. 5 yıllık eylem planı yapmalıymıssın ozaman okula başlamadan önce yetemememissin 1 dönem uzatmıssın. o değilde çık bi hava al valla bak.hava kötü,dışarıda bişey yok ki,ama canım istemyoooki deme çık bi hava al. Hava soğuk canım istemiyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 rahatsiz said: benim hep küsüratlı sayılara kurulu. yoksa bi beş dakka daha diyorum. küsürat olunca hesaplaması zor oluyor kafada, o arada uyanıyorum. ahauhuahua bu ne böle.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ZaugnaKhaldun said: QueenofSpades said: Mesela pazartesi günüm şöyle: 7.30: KALK 8.30: İşe git (arada işte yapacaklarım yazıyor) 12.30 İşten çıkış 13.00 Eve gel yemek ye 14.00- 17.00 derse git (derse giderken fotokopi al) 17.05 Yigiti ara, 17.30 Akşam yemeği?? 19.00 Tangoya gidilecek 21.00 Tangodan çık eve gel, Fıstığın ilacı unutma 22.00 Pc kontrol, mail bak vs. Duş al 23.00 Okumaları yap 00.30 1 bölüm dizi seyret 01.15 Uyu said: 17.05 Yigiti ara, said: 17.05 said: .05 OHA. bende bu noktaya kitlenmiştim adfghadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Hem okuyorum hem dış ticarette çalışıp 750 lira alıyorum su an. Okul ve askerlik bitince daha güzel olacak bakalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ece 1 bölüm dizi izleyip nasıl bırakabiliyorsun :S ben başlayınca devamı geliyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bende maaş almak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 copry said: ece 1 bölüm dizi izleyip nasıl bırakabiliyorsun :S ben başlayınca devamı geliyo hep. canım o tatildeyken öyle :) normal zamanda izleyemiyorum çünkü uykum geliyor sızıyorum. Ancak tek bölüme yetiyor enerjim, hadi taş çatlasın 2.yi de izlerim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "roket adam" said: QueenofSpades said: Mesela pazartesi günüm şöyle: 7.30: KALK 8.30: İşe git (arada işte yapacaklarım yazıyor) 12.30 İşten çıkış 13.00 Eve gel yemek ye 14.00- 17.00 derse git (derse giderken fotokopi al) 17.05 Yigiti ara, 17.30 Akşam yemeği?? 19.00 Tangoya gidilecek 21.00 Tangodan çık eve gel, Fıstığın ilacı unutma 22.00 Pc kontrol, mail bak vs. Duş al 23.00 Okumaları yap 00.30 1 bölüm dizi seyret 01.15 Uyu kafayı yemişsin üzülerek +1 benim hayatımda planlı olarak sadece derslere girmek var o da sabah kalkabilirsem. onun dışında hayatım tamamen random gelişiyor. artık karşıma ne çıkarsa veya aklıma ne gelirse. yapabileceğim en büyük plan, "günde 2 saat ders çalış" gibi birşey olabilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kermit said: bahar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kaçıncı söylenişi bilmiyorum tabi ama; sevgili bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Yaşın kaç? Eskiden 20-25 yaş arası olunca, kız sorun çıkarmaya başlayınca direk evlendirirlermiş. Sorun ortadan kalkarmış. Fizyolojik olabilir. Babana gelince, başlatmasın veledine, karısına. Annenle evlenip seni yaparken aklı başında olsaymış. Sen Mali durumunu düzeltene kadar sana ve annene bakmakla yükümlü, heleki gördüğüm kadarıyla annenin tüm yükü senin sırtına biniyor. Ki sen kızsın, erkek olsan bir derece değişik olurdu. Ve bu arada ne mutsuzluk ne huzursuzluk. Senin durumun tatminsizlikle boşluk duygusunun kesişiminde birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 her şeyin üstüste gelmesi, evde bunun üzerine biraz fazla tıkılman ve rutinliktir sıkan seni bu kadar sanırım. Bunalmışsın birazcık sadece. Allah annene sağlık versin ama senin elinde olmayanlardan ötürü kendini sıkıntıya sokma, zaten elinden geleni yapıyorsundur, birazcık da kendine zaman ayırmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Şöyle yapabilrsin. Kafana uyan bi saatte uyan Karnın acıkınca açık havada güzel bi yerde kahvaltı et İşe gitme Ertelediğin ve seni eğlendirecek bi iş yap öğlene kadar Arada aklına gelirse işi ara hastayım de Sonra yiğiti arama, yiğitle buluş Tangoya gitme onun yerine güzel bi konser bul hem tepinebileceğin hem de hosuna gidecek Normalde kaçta yatıyosan iki saat daha geç yat Kabaca rutinini kır bi gün de kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ilk 2 sayfa ve son sayfayı okudum sadece söylendiyse es geç, warsa fotoğraf makinan, çık biraz fotoğraf çek, yoksa kesin çevrende wardır birilerinde bi DSLR sahibi, bi iki günlük ödünç al, dikkatli kullan =), gün batımını fln çek arkadaşlarını çek,wc aynasından kendini çek, çek işte. beni her zaman mutlu ediyor foto çekmek. bide böle saati saatine planlı yaşamak bana çok şey geliyor.. ne desem bilemedim rererö gibim. gerek yok yani bence okadarına, biraz akışına kapıl hayatın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yak bi sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 HUZURUM KAÇTIGI ZAMAN DA, HAFİFTEN KOKUYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar