Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tron said:

Selamlar,
Bir oyun türü arıyorum. Oyun kültürüm olmadığı için nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Böyle diablo gibi savaştıkca levelim artsın. Harita üzerinde öldürdüğüm yaratıklardan set silah düşsün. Biriktirdiğim puanları stat olarak verebileceğim bir oyun türü ya da oyun varmıdır? Teşekkürler...

Dungeon 2 bu vardı oynadıydım fena deil
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

minecraft pocket edition nasil?

yoklukta gideri var mi? is geregi ipadle geziyorum hep, oynamalik bisiler yukleyim dedim.

clash of clans, heartstone, faster than light, xcom, worms 3 yukledigim oyunlar.

pc'deki gibi değil ya pratik değil faresiz olunca. grafik konusunuda sıkıntı yok ama :D

eşyalarda çok eksik vardı ama habire update ile ekleniyordu son halini bilmiyorum.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gittiğim rotayı kaydedecek bir app var mıdır? Gideceğim yerlerde kendimi işaretleyeceğim, o da kaydedecek, harita üzerinde gösterecek falan.

Sonra tarih aralığı seçip nerden nereye gitmişim gibisinden bakabilicem. Foursquare'den daha farklı bir arayış içindeyim.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Path diye bi sosyal medya uygulaması vardı ama onu demiyosundur herhalde.

Onu demiştim aslında ama 1 sene falan oldu ilk ve son gördüğümden sonra, konseptini tamamen yanlış hatırlamış olabilirim sdf

Ama hatırladığım kadarıyla yol çiziyodu ya, bi bakayım bi ara.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
toggie said:

Gittiğim rotayı kaydedecek bir app var mıdır? Gideceğim yerlerde kendimi işaretleyeceğim, o da kaydedecek, harita üzerinde gösterecek falan.

Sonra tarih aralığı seçip nerden nereye gitmişim gibisinden bakabilicem. Foursquare'den daha farklı bir arayış içindeyim.

Moves var da geriye dönük tüm hareketlere bakılıyor mu emin değilim.

Ed: varmış.
Mesaj tarihi:
Update ile Offline mod koymuslar. kitap,muzik,film ne varsa... Dinleyip,izleyip,okuyabiliyoruz artik.

Acaba deezer'i kapatsammi diye dusunuyorum suan. Acaba yandex disk icin guzel kaynak bulabilirmiyim... Search engine lazim
Mesaj tarihi:
şu androiddeki google kamera gibi bi app var mı iosda. bulamadım aynı şeyleri aynı kolaylıkta yapanını.

bilmeyen varsa kesinlikle araştırsın google kamerayı.
inanılmaz iyi fotoğraf çekiyor. dslr alan derinliğini çok başarılı uyguluyor.
  • Yeni Oluştur...