trathias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Tron said: Selamlar, Bir oyun türü arıyorum. Oyun kültürüm olmadığı için nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Böyle diablo gibi savaştıkca levelim artsın. Harita üzerinde öldürdüğüm yaratıklardan set silah düşsün. Biriktirdiğim puanları stat olarak verebileceğim bir oyun türü ya da oyun varmıdır? Teşekkürler... Dungeon 2 bu vardı oynadıydım fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 republique turk appstore yorumlari muthismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pattisliborek said: minecraft pocket edition nasil? yoklukta gideri var mi? is geregi ipadle geziyorum hep, oynamalik bisiler yukleyim dedim. clash of clans, heartstone, faster than light, xcom, worms 3 yukledigim oyunlar. pc'deki gibi değil ya pratik değil faresiz olunca. grafik konusunuda sıkıntı yok ama :D eşyalarda çok eksik vardı ama habire update ile ekleniyordu son halini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 table tennis tablette çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 iphone ve ipad'de şuan tek oynamak istediğim oyun dragon quest'in yenisi ama square enix insafsızı 20 dolar demiş. https://itunes.apple.com/us/app/dragon-quest-viii/id862972069?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Gittiğim rotayı kaydedecek bir app var mıdır? Gideceğim yerlerde kendimi işaretleyeceğim, o da kaydedecek, harita üzerinde gösterecek falan. Sonra tarih aralığı seçip nerden nereye gitmişim gibisinden bakabilicem. Foursquare'den daha farklı bir arayış içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Path diye bi şey vardı, rota çiziyo mu tam hatırlamıyorum ama gittiğin bi yeri işaretleyip "aha burda bunu yapmıştım" deme uygulaması özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Path diye bi sosyal medya uygulaması vardı ama onu demiyosundur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 endomondo yapar işi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 toggie said: Path diye bi sosyal medya uygulaması vardı ama onu demiyosundur herhalde. Onu demiştim aslında ama 1 sene falan oldu ilk ve son gördüğümden sonra, konseptini tamamen yanlış hatırlamış olabilirim sdf Ama hatırladığım kadarıyla yol çiziyodu ya, bi bakayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 torrent cbr falan güzel synclayan bi program var mı dropbox baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 traktor dj ne efsane bi programdir beleş olandan launchpad var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 OneDrive kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bende full versiyon var ama launch pad nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Opera coast Baya tarz bir web tarayıcı olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Only One diye bi oyun indirdim allahım yarabbisi bağımlılık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 toggie said: Gittiğim rotayı kaydedecek bir app var mıdır? Gideceğim yerlerde kendimi işaretleyeceğim, o da kaydedecek, harita üzerinde gösterecek falan. Sonra tarih aralığı seçip nerden nereye gitmişim gibisinden bakabilicem. Foursquare'den daha farklı bir arayış içindeyim. Moves var da geriye dönük tüm hareketlere bakılıyor mu emin değilim. Ed: varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6-cBYfqXQCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Update ile Offline mod koymuslar. kitap,muzik,film ne varsa... Dinleyip,izleyip,okuyabiliyoruz artik. Acaba deezer'i kapatsammi diye dusunuyorum suan. Acaba yandex disk icin guzel kaynak bulabilirmiyim... Search engine lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Selamlar IPad'de oyunlarda belirli zaman aralıklarında touch yada swipe yapması için kullanabileceğim macro yapmamızı sağlayacak bir uygulama var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Fistan said: bende full versiyon var ama launch pad nerde ? novation launchpad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 şu androiddeki google kamera gibi bi app var mı iosda. bulamadım aynı şeyleri aynı kolaylıkta yapanını. bilmeyen varsa kesinlikle araştırsın google kamerayı. inanılmaz iyi fotoğraf çekiyor. dslr alan derinliğini çok başarılı uyguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 godus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Biyik said: godus pc versiyonunda etrafta dolaşan tiplere tıklayıp duruyoduk başka bişey yoktu ios'te de öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 yeni basladim, fena degil gibi. yer sekillerini parmaklayip duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar