xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 nasil lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fistan said: pivvot cok iyiymis kanser oldum +1 super hexagon'dan daha kolay ama kanser etme özellikleri aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 IOS7 bu akşam mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ya şu Rayman oyununun yorumlarına aldanıp aldım, üzüldüm yani 5 lirama. Beğenemedim abi ben bu oyunu, niye o kadar abartılmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Fifa 14 beles su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 in app de premium var. free sürmüşler bu sene fifayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Sporda takip için RunKeeper kullanıyorum ama tek bir özelliğini bulamadım veya yok. Koşarken 8.5km/hr'u geçersem veya 7.5km/hr'un altına inersem beni sesle uyarmasını istiyorum. Bunun bir ayarı var mı veya sadece bunu yapacak basit bir App var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 endomondo güzel sanırım o iş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 data takip edebilmek icin soyle bi olay cikmis, hayli guzel. http://9to5mac.files.wordpress.com/2013/09/5safe.png http://9to5mac.files.wordpress.com/2013/09/5danger.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Uzun zamandır var o, bende yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 background refresh ve yeni arayuzuyle anca kullanilir hale gelmis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Adini yazmamis miyim ? Ahshsga Dataman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kotanın durumunu mu gösteriyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Dataman arkada acik kaldigi surece ios7 background refresh ozelliginden faydalanarak tum network trafigini olcup logluyor. Onceden belirtilen tarihler arasinda ( fatura tarihleri) kullanicinin satin aldigini soyledigi data planinin ne kadarini kullandigini , ne kadar download/upload yaptigini, 3g veya wifi olarak ayri ayri gosterebiliyor. Tum kullanim istatistiklerine gore bu hizda kullanim devam ederse fatura kesim tarihine kadar paketin sizin kullaniminiza yetisip yetismeyeceginin tahminini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 paralıymış bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ben ucretsiz versiyonunu kullaniyorum, ozellikleri gayet yeterli. Paralisinin bir kac ekstra ozelligi daha var. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 argus diye bi app kullanıyorum bir kaç gündür. gprs üzerinden calısıyor ve gün içerisinde attığın adımı ve yaktığın kalori gibi şeyleri hesaplıyor sunuyor. çok güzel şarj yiyor ama güzel de bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 7433 adli app pek hosmus. 7433'un yaptigi playlistleri dinleyebiliyorsunuz Youtube'dan cekilmis anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 dropbox tarzı pc ile güzel senkronlanan app var mı kapasitesi 1-2gb olabilir comicbook atıcam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 box vardı bi ara... hala duruyor sanırım. google drive var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tamamdır bakayım ty <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 skydrive var microsoftun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Garage band beles. Yüklenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 garage band iyi oldu ya, merak ediyordum nasıl diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar