Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi browser IE8'dir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
privacy konusunda haklılar ama, firefox'un durumunu bilmiyorumda crome girilen her siteyi google'a gönderiyor diye bir yazı okudum bikaç gün önce. Crome'da pek privacy fln bahsedemeyiz o yüzden.

ev arkadaşım ie8 kullanıyor mesela, bende onun pcsine geçtiğimde onu kullanıyorum, bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar, ha üstünlüğünü de görmedim firefoxtan ama, bi plug-in sıkıntısı var zannedersem ie'nin.
Mesaj tarihi:
Chrome ve ff google adına çalişiyor resmen cache bilgilerini çok net bi şekilde aliyorlar bölece daha iyi focus oluyorlar . Ie'de ole bir sıkıntı yok. "tabi bunlar benim düşüncelerim" ispatlanış bişe yok henüz.
Mesaj tarihi:
ie8 güzel browser, chrome kadar hızlı değil ama bence gayet iyi. Yalnız koydukları chart hakikaten komedi olmuş. inprivate browsing direk chrome'dan ease of use adı altındaki bi çok şeyde firefoxdan çalıntı değildir de nedir?
Mesaj tarihi:
di said:

IE8 ekibi olmadi yapamadik/beceremedik diye itiraflarda bulunmamis miydi zamaninda ?

Fly said:

yok vistaydı sanki o

Ballmer windows mobile kibi için atıp tutmuştu, çok kötü oldu, bi çok kişiyi değiştirdik ekipte falan gibi.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

chrome is the new opera

aman olmasın öle bişi..

opera demek şu demek çünkü; muhteşem iş, ama kullanan kişi yok..

korkuyorum adamlar şirketin kapısına kilit vurup gidecekler diye. zorla başka browser'a geçmem gerekecek :(
  • Yeni Oluştur...