Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://blogoscoped.com/archive/2009-06-18-n55.html Valla Microsoft diyorsa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yek yeaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahah of çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fakirler firefox kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaa :D eglenceye tasinsin bu bir, firefox kral faruk tur. buda iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Oha lan göz göre göre de sallanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 privacy konusunda haklılar ama, firefox'un durumunu bilmiyorumda crome girilen her siteyi google'a gönderiyor diye bir yazı okudum bikaç gün önce. Crome'da pek privacy fln bahsedemeyiz o yüzden. ev arkadaşım ie8 kullanıyor mesela, bende onun pcsine geçtiğimde onu kullanıyorum, bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar, ha üstünlüğünü de görmedim firefoxtan ama, bi plug-in sıkıntısı var zannedersem ie'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 reyou said: eglenceye tasinsin bu bir hmm iyi fikir aslında :) baştan eğlenceye açabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Chrome ve ff google adına çalişiyor resmen cache bilgilerini çok net bi şekilde aliyorlar bölece daha iyi focus oluyorlar . Ie'de ole bir sıkıntı yok. "tabi bunlar benim düşüncelerim" ispatlanış bişe yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 IE8 ekibi olmadi yapamadik/beceremedik diye itiraflarda bulunmamis miydi zamaninda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yok vistaydı sanki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ie8 güzel browser, chrome kadar hızlı değil ama bence gayet iyi. Yalnız koydukları chart hakikaten komedi olmuş. inprivate browsing direk chrome'dan ease of use adı altındaki bi çok şeyde firefoxdan çalıntı değildir de nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 di said: IE8 ekibi olmadi yapamadik/beceremedik diye itiraflarda bulunmamis miydi zamaninda ? Fly said: yok vistaydı sanki o Ballmer windows mobile kibi için atıp tutmuştu, çok kötü oldu, bi çok kişiyi değiştirdik ekipte falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bilenler opera kullanıyorlar, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 opera kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 reyou said: zaaaaaaaaaaaaaaa :D eglenceye tasinsin bu bir, firefox kral faruk tur. buda iki. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 chrome is the new opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yeni chrome ftw. gerisi yalan. gerçi operayı 2 yıldır görmedim nasıldır bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mum_Chamber said: chrome is the new opera aman olmasın öle bişi.. opera demek şu demek çünkü; muhteşem iş, ama kullanan kişi yok.. korkuyorum adamlar şirketin kapısına kilit vurup gidecekler diye. zorla başka browser'a geçmem gerekecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 chrome kullanıyorum bir sıkıntım yok zaten çok pro olmadığım için aradaki farkı da anlamıyorum genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 opera = internet neredeyse benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Nerdeyse 10 yılı doldurcam opera kullanmaya başlayalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 opera iidir yav.fakat bazı siteler desteklemiyor operayı orda ie kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Opera varken başka browser kullananlar kaldımı? Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o değilde bi netscape vardı noldu ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar