xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bizimkiler dizisini eminim herkes cok severdi. Ufakliginda ya da gencliginde olan herkes. Genis capli bir arastirma yaptim fakat neredeyse 10 bolum falan buldum bir coguda bizimkiler tatil de miydi neydi. bunun setini bulabilecegim link ve ya satin alabilecegim magaza bilmemne biliyor musunuz ? sanirim bu konuyla birlikte bir cok kisinin cani ceker. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kırarım boynuzunu iblis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 HALİL PAZARLAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 NEIN DAVUD! SUS DUNKOFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benim adım cemil! sdfg. dizideki en iyi karakter direk :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oha 2023 te fln anca bitirirsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cıvık bacım afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cidden önem veriyorum. :) lütfen. söz bulursam direk sizle en sağlam linklerle paylaşıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hiç sevmezdim bizimkileri niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ozamanlar başka dizi yoktu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mani said: cıvık bacım afedersin (tu) Tutuyorum zaptı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi dunkofu oynayan adam bizim okulun oralarda oturuyodu. ergen liseliler tarafından birçok kez DUNKOF LAN BU AHAHA DUNKOF DUNKOF laflarına maruz kaldı. kendisini saygıyla anarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çekildiği apartman suadiye'deydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benim adım cemil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 eskiden normal normal diziler vardı gayet iyiydi abi şimdi millet gerçek sanıp izliyor cidden lol http://www.ntvmsnbc.com/id/25063083 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 acıp alo ben ezel abi mi dicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Arkasokak said: çekildiği apartman suadiye'deydi sanırım. kozyatağındaydı sanırım, anneannemlerin 1-2 alt sokağıydı da hatırlamıyorum onlar nerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 super diziydi abi. karakterler, oyunculuk. her biri efsanedir. çok zengin bi kadrosu vardı. yan rollerde bile oyunculuk superdi. değil mi ibrikçi ? canımın içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://fotohaber.ekolay.net/44/14663/Bizimkilere-ne-oldu.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tak tak sedat. türkiyeye internetten alışveriş olayını getiren ilk adamdır heueh. cızzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 2 sene önce yine bu telaşa girişmiştim. bir kaç vcd satan yere gitmiştim bitanesi uyanıklık yaptı trt ve star ı arayıp öğrenmişti. satışı gerçekleşmiyormuş diye. hala öyle mi acaba. en azından şu flash tv mi kanal 7 mi ne kurtlar vadisini yayımlicana bizimkiler i yayımlasa daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yeşilçam filmlerini HD e çeviriyorlar, düzenliyorlar. bakalım eski dizilerede el atarlar umarım yakında. edinirim bi set valla. eskiden ne güzeldi be pazar günleri izlenirdi. pazarmıydı ptesi miydi hatırlamıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu arada rapid olarak sadece ilk 18 bölüm var. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şimdi dayımın çevresinden bir kaç kişi buldum antalya trtden. acaba sorsam nasıl olur ? onlarda kesin vardır bölümler. ama o star tv atv zamanlarındakileri nasıl elde edicez bilemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadaşlar itiraf ediyorum bu diziyi hiç bir zaman sevmedim sevenleri de anlayamadım. birşeyine sinir olurdum çocukken sonra yapay geldiğini anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar