Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sinad said: FENER MEDYASI YİNE COŞMUŞ. BEŞİKTAŞ LİGDEN ATILMALI ÇÜNKÜ FENER KAZANAMIYOR! sen önce yazınının tamamını oku İkinci devre kararlarında tutarsızdı. Serdar Kesimal’ın ceza alanı önünde önce Ekrem’e ardından da Bobo’ya kaptırdığı toplarda oyunu faul gerekçesiyle hatalı durdurması tehlikeli olabilecek Beşiktaş akınlarını engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 applev0dka said: bence biraz dikkatli bakmalsn ne zman forumlarda olduguma Buyur baktım, şu yenildiğiniz son 3 maçın topakları: 1 | 2 | 3. Hiçbirinde maç sonrası nokta koymuş değilsin. Kaybedilen maçta dolabına saklanan, kazanılınca veya başkaları kaybedince gelip sağa sola sataşan bir taraftar modelisin yani malesef. Bir tane de şey vardı, böyle maç esnasında konuşurken yenen 1-2 golden sonra ortadan yok olmuştun, millet "ahah adam gitti lan" demişti hiç geri gelmemiştin falan, süperdi. Hangi maçtı hatırlasam koyardım önüne de senin için daha fazla vakit harcayamam şimdi dışarı çıkmam lazım, kusura bakma :p "Geçen sene hede hödö" ayrıca evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Tello allahından bul. bu maça kadar nerdeydin. eski performansını gösterdi herif böyle 5-6 maç oynasa takımın tek eksiğini kapamış olur zaten gs de fb de çok kötü gelip bıkbıkbık konuşmaya gerek yok. beşiktaş biraz istikrarlı oynarsa yine fb ve gs yoktu bu sezon safsatalarına başlarlar ama bursa da sivas değil istikrarlı gidyorlar hadi bakalım ne olursa olsun, yensek de yeinlsek de, şampiyon olsak da YILDIRIM DEMİRÖREN YEEETEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o değilde makakula gene atmış lan.güzelde atmış adam 16. golünü attı :P.ben 3 büyüklerin yerinde olsam seneye kaçırmam.adam tam forvet yakaladımı affetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 forumdaki bazı gs ve fb li arkadaşların tek eğlencesi bjk ye laf atmak olmuş lol maçtan önce cangele yok rahatız demiştim, öyle de oldu. kayseri defansı ne kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: applev0dka said: bence biraz dikkatli bakmalsn ne zman forumlarda olduguma Buyur baktım, şu yenildiğiniz son 3 maçın topakları: 1 | 2 | 3. Hiçbirinde maç sonrası nokta koymuş değilsin. Kaybedilen maçta dolabına saklanan, kazanılınca veya başkaları kaybedince gelip sağa sola sataşan bir taraftar modelisin yani malesef. Bir tane de şey vardı, böyle maç esnasında konuşurken yenen 1-2 golden sonra ortadan yok olmuştun, millet "ahah adam gitti lan" demişti hiç geri gelmemiştin falan, süperdi. Hangi maçtı hatırlasam koyardım önüne de senin için daha fazla vakit harcayamam şimdi dışarı çıkmam lazım, kusura bakma :p "Geçen sene hede hödö" ayrıca evet. Bursa macinda ve kasımpasa macinda İnönudeydim abi :) manisa macini izlicek imkanim yoktu golleri bile ertesi gün özetten izlemiştim... o yüzden rahat ol biz yensekte yenlsekte burdayz...maci izlemeden zaa yapıp kacan insanlardan diilm yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ezdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Son 2 yılın en iyi topunu ilk yarı oynadık. Tello'ya ne verdiler acaba adam ezdi tek başına kayseriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ BU LİGE FAZLAYIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 beşiktaş>kayseri -- ibb>fener -- kayseri>fener -- beşiktaş>fener all>fener oldu bugn :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sabah gaztesinde bugün atılan başlıkta çok acayipti tello gol attığı için birazda atılan başlık "şili sallandı kayseri yıkıldı" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Tellonun attığı golden ziyade attırdığı çok iyiydi. Boboya verdiği topuk pası süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: forumdaki bazı gs ve fb li arkadaşların tek eğlencesi bjk ye laf atmak olmuş lol kişisel algılamayın, forumdaki tüm taraftarların eğlencesi birbiri yenilince laf atmak, gs fbliye fb gsliye de atıyo yani :) bjk yenilince pühehe puan farkı oluyo, fb yenilince zuaa fökstör oluyo, gs yenilince ehuehu muhteşem kadro oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 keşke yenildikten sonra olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 burda durum farkli..söyledigi gibi arkadasin.. yendikten sonra,pardon ezdikten sonra bile buraya gelip laf atmak garip oluo o arkadaslar icn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bir beşiktaş'lı olarak beşiktaş bu sezon şampiyon olursa bu lige olan güvenimi kaybederim, bir dakika kaybetmiştim zaten, sorun yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 101,yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar