Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tsl: Kayserispor - beşiktaş | 27 Şub - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

FENER MEDYASI YİNE COŞMUŞ. BEŞİKTAŞ LİGDEN ATILMALI ÇÜNKÜ FENER KAZANAMIYOR!

sen önce yazınının tamamını oku

İkinci devre kararlarında tutarsızdı. Serdar Kesimal’ın ceza alanı önünde önce Ekrem’e ardından da Bobo’ya kaptırdığı toplarda oyunu faul gerekçesiyle hatalı durdurması tehlikeli olabilecek Beşiktaş akınlarını engelledi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bence biraz dikkatli bakmalsn ne zman forumlarda olduguma

Buyur baktım, şu yenildiğiniz son 3 maçın topakları: 1 | 2 | 3. Hiçbirinde maç sonrası nokta koymuş değilsin. Kaybedilen maçta dolabına saklanan, kazanılınca veya başkaları kaybedince gelip sağa sola sataşan bir taraftar modelisin yani malesef.

Bir tane de şey vardı, böyle maç esnasında konuşurken yenen 1-2 golden sonra ortadan yok olmuştun, millet "ahah adam gitti lan" demişti hiç geri gelmemiştin falan, süperdi. Hangi maçtı hatırlasam koyardım önüne de senin için daha fazla vakit harcayamam şimdi dışarı çıkmam lazım, kusura bakma :p

"Geçen sene hede hödö" ayrıca evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Tello allahından bul. bu maça kadar nerdeydin. eski performansını gösterdi herif böyle 5-6 maç oynasa takımın tek eksiğini kapamış olur zaten

gs de fb de çok kötü gelip bıkbıkbık konuşmaya gerek yok. beşiktaş biraz istikrarlı oynarsa yine fb ve gs yoktu bu sezon safsatalarına başlarlar ama bursa da sivas değil istikrarlı gidyorlar hadi bakalım

ne olursa olsun, yensek de yeinlsek de, şampiyon olsak da

YILDIRIM DEMİRÖREN YEEETEEEER
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

applev0dka said:

bence biraz dikkatli bakmalsn ne zman forumlarda olduguma

Buyur baktım, şu yenildiğiniz son 3 maçın topakları: 1 | 2 | 3. Hiçbirinde maç sonrası nokta koymuş değilsin. Kaybedilen maçta dolabına saklanan, kazanılınca veya başkaları kaybedince gelip sağa sola sataşan bir taraftar modelisin yani malesef.

Bir tane de şey vardı, böyle maç esnasında konuşurken yenen 1-2 golden sonra ortadan yok olmuştun, millet "ahah adam gitti lan" demişti hiç geri gelmemiştin falan, süperdi. Hangi maçtı hatırlasam koyardım önüne de senin için daha fazla vakit harcayamam şimdi dışarı çıkmam lazım, kusura bakma :p

"Geçen sene hede hödö" ayrıca evet.

Bursa macinda ve kasımpasa macinda İnönudeydim abi :) manisa macini izlicek imkanim yoktu golleri bile ertesi gün özetten izlemiştim... o yüzden rahat ol biz yensekte yenlsekte burdayz...maci izlemeden zaa yapıp kacan insanlardan diilm yani..
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

forumdaki bazı gs ve fb li arkadaşların tek eğlencesi bjk ye laf atmak olmuş lol

kişisel algılamayın, forumdaki tüm taraftarların eğlencesi birbiri yenilince laf atmak, gs fbliye fb gsliye de atıyo yani :) bjk yenilince pühehe puan farkı oluyo, fb yenilince zuaa fökstör oluyo, gs yenilince ehuehu muhteşem kadro oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...