Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuğba'yla üzüldük!

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

haberturk said:

2010 Vancouver Kış Olimpiyatları, bayanlar artistik patinaj serbest programda yarışan Tuğba Karademir sonuncu oldu.
Artistik patinaj bayanlar kısa programında 21. sırada yer alarak serbest programda yarışmaya hak kazanan Karademir, bugün sabaha karşı düzenlenen yarışmada 129,54 puan aldı ve 24 sporcunun yarıştığı müsabakayı sonuncu sırada tamamladı.

Altın madalyanın sahibi 228,56 puanla Güney Koreli Kim Yuna oldu. Japon Mao Asada 205,50 puanla ikinci olurken, bronz madalyayı 202,64 puanla Kanadalı Joannie Rochette aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kıza daha önce Kanada milli takımı teklif getirmiş, düşünün Kanada gibi bir buz pateni-hokey ülkesi bu kızı beğenip teklif getiriyor.

Ama bu sefer başarısız olmuş olabilir, zaten normaldir Türkiye'de olan sayılı pisti 1-2 saat açtırıp antreman yapmak bile yüzlerce liraya maloluyor sporculara.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kıza helal olsun. Ben de bu seneye kadar buz hokeyi oynadım, az çok biliyorum bu camiayı. Türkiye de boz sporları federasyonu tam anlamıyla rezalet, bilinçsiz ve artniyetli tiplerden oluşuyor. Saçma sapan insanlardan kurulu tamamen. Yani şöyle diyeyim, biliyosunuz milli sporculara öss'de +10 puan (katsayı değişmiş olabilir össyle alakamı keseli bayağı oldu) bonus geliyodu. Bunu farkeden federasyon üyesi dingiller, kendi figür patencisi kızlarını paravan hokey takımlarına yazdırıp sadece 1 ay temel eğitim verdirdikten sonra zorla ve haksızca milli takıma seçtirdiler gerçek hokeycilerin yerine sırf kızları milli sporcu olsun öss bonusu alsın diye.

Bu kız yıllardır hem kendini geliştirmek hem ülkemizi temsil etmek için varını yoğunu ortaya koyarken sürekli yoluna taş çıkardılar, sürekli bi engel koydular, rakiplerinden önce türkiyeye, federasyona karşı savaşması gerekti. Sonunda dayanamadı zaten kanadaya kaçtı orada kafası rahat çalıştı. Ha sonra naptılar, sen bayrak taşıyacaksın dediler olimpiyatlarda, ve kız buna sevinirken son gün "vazgeçtiik" diye moralini sıfırladılar tam olimpiyat öncesi vs. Bu "onunla üzüldük" şeklinde haberini yaptıran da aynı kına yakmış federasyon üyeleri değilse ben de wayne gretzky'im.

Sonuncu olmuş 1. olmuş hiç farketmez, bu sporun ülkedeki tüm ilkelliğine, geri kalmışlığına rağmen, federasyonun tüm denyoluğuna rağmen çıkmış aslanlar gibi ülkesini bayrağını temsil etmiş çatır çatır gösterisini yapmış, olimpiyatlarda yerini almış. Tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

jarjar said:

buz patenin de en iyi 25 sporcu arasında neyine üzülmüşüz anlamadım - bu salak haberleri yapan adamlar önce biraz araştırsınlar bu sporun Türkiye'de ki yeri neymiş önce!

+1

her isteyen olimpiyatlara katılıyor zannediyorlar herhalde.

Her isteyen katılıyor zannetmekten çok futbol maçıyla karıştırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...