xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0814255/ http://www.youtube.com/watch?v=aQAj51WZzJc&feature=player_embedded harry e karşı bi arkadaş daha çıktı şimdi. 19 şubatta sinemaya gelmiş. doğru mudur? gidenler ne derler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 said: A teenager discovers he's the descendant of a Greek god and sets out on an adventure to settle an on-going battle between the gods. http://www.seoboy.com/wp-content/uploads/2009/12/implied-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kardeşim gitmiş,yeni Harry Potter süperdi falan dedi,Uma Thurman,Sean Bean varmış,kitap serisini almış gidip hemen,merak ettim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Pierce Brosnan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 filmde ki genç spider-man rebootda ismi geçiyor peter olarak yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ne heri poturu yaa. mitoloji severler gitsin, sevmeyenlerde gitsin, eglenceli guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben beğenmedim hiç tırt çocuk filmi olmuş. birde zenci çocuğu keita oynuyor heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İyi değil, oldu bittiye getiriyorlar herşeyi bilmiyorum yani 10-15 yaş arası baya sevebilirde üzerini zorlar bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hayriden sonra bu çocuk rol almış olmasıda sizin dediinizle örtüşüyor. ztn buraya gelesiye ben divx indiririm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Zaman geçirmek için fena bir film degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mitoloji sevenler için eğlencelik, daha 15- gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cocuk filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Boş zamanı olanlar için fena değil. Normalde Türkçe dublajlı filmleri sevmem ama bu fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 baslangici oldukca guzeldi... ama git gide kendimi masali dinleyip uyumaya hazirlanan bir cocuk gibi hissettim.. aralara sikistirilmis kucuk espiriler vardi... her sahnede baska bir bilindik tecrubeli yuzun karakterleri canlandiriyo olmasida heycan verici...yalniz cehenneme giris sahnesi ekrana ciktigi anda salonda kendini tutamayip gulenlerden oldum:) istedigi kitleyi etkiliyebilecek bir film oldugunu dusunuyorum, kitabi okuyanlarda hayal kirikligina kapilabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 blu-ray i çıkar 2 aya kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bebek filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eh.. tyani.. derdirten bir filmdi şimdi görsel sanat yönetmenini hakkını yemeyelim hani cehennem ve olimpos tasviri çok güzeldi gerisi spoilerda hani iyi hoş da koskoca yunan tanrıları dünyada eski medeniyet vs kalamış gibi mallaşıp hepsi birden amerikaya mı taşınır? olimpos empire state gibi çirkin bir binanın tepesindem i olur? hani crysler olsa daha iyi en azından crysler in çok kesin ve kalsik jugen stil bir tarzı var, bir dönemi yansıtıyor ama empire starte.. daha boktan bir yer bulamazlardı (malezyadaki ikiz kuleler gibi mesela) zaten mitolojik ne varsa eski dünyayı bırakmış hepsi amerikaya yerleşmiş.. süper saçma gldi.. ulan koskoca yunan tanrıları onlar biri capetownda biri italyada biri yunanistanda fln olsun.. dünya turu yağsın çocuk sonucunda koskoca poseidonn oğlu.. uçan ayakkabı fln var.. sorna olimpos amerikada diye hee newyorkda diye bütün kara bulutlar yine amerikaya gitsin.. haske ordan! bir de bu yunan tanrıalrı yememiş içmemiş hep amerikadan çocuk peydahlamışlar.. kocaman da kamp kurmuşlar.. ulan satir olacak olan salak.. hani mitolojik bir karakter olup da kayıkçıya para verilmesi gerektiğini ve bu yüzden ölülerin gözünen birer altın sikke koyuldupunu bilmez mi.. hadi satirdir yapar eder dsek atena nın kızı ne güne duruyor? o kadar bilgiliydi fln yok efendim hiranıon başını kesersen iki baş çıkar ortam seks olur demeyi ibliyor ama.. konu iyi ama senaryo ve konu işlenişi çooook çok başarısız. hadesi rock star gibi yapmaları çok kral hareket olmuş çok beğendim yani para verip gitmeyin bekleyin yakıdna dvd si fln çıkar indirip izleyin daha iyi hatta 5-6 kişi dvd ye girebilirsiniz.. illa para verecekseniz 5 tl den fazla vermeyin o da sanat yönetmenini hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 çok hoşuma gitti film, çok güzel yapmışlar. izlemesi keyifli. beğenmiyenler utansın arkadaş lol. spoiler olabilir bu arada filmi nerenizden izlediniz yahu, olympos ve cehennem amerikada değil saçmalamayın. amerikadan portal açılıyor, sen olympos ve cehenneme gidebiliyorsun. olympos ve cehennem öbür dünyada, sen bu dünyadan öbür dünyaya gidiyorsun. hepsi yunanistanda olunca mantıklı da, amerikada olunca mı mantıksız yav :) yapmayın. bildiğin portal işte. izlanda'da olsa da portalla gideceklerdi olymposa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Walt Disney mi yaptı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 çocuk filmi daha başında anladım sonunu. call of duty oynayan herifin lavukluk yapcağını daha görür görmez anlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben şu muhabbete çok güldüm. -baban kim? -poseidon dsfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Berbattı. İlk yarısı fena değildi, hatta kitaplarını da okurum diyordum ama sonra battı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hiç sex yok, beğenmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Thraine_Numeheru said: ben şu muhabbete çok güldüm. -baban kim? -poseidon dsfgsdfasıl ben başında güldüm ya adam binanın çatısına çıkıpta NAAAAABER ZEUS demesi beni gülme krizine soktu :D.sinemada 2 ark vardık sade :D türkçe düblajlı film izlemek garip oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Kaede said: said: A teenager discovers he's the descendant of a Greek god and sets out on an adventure to settle an on-going battle between the gods. http://www.seoboy.com/wp-content/uploads/2009/12/implied-facepalm.jpg /lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar