Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sert hareket değildi.ama emre direk kasıtlı itiyor.mucadele yok gibiydi ha birde fenerliler diyor ya çok güzel oynadık adamlar kaleye gelmedi falan.fenerbahçenin attıgı gol alexin kendi becerisi.bitek guiza kaçırdı karşı karşıya o kadar fenerin 2. golde klasik fener goluydu.onun harici fenerin bi pozisyonu yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: volkan şen yumruk attı. o da kart gerektiriyordu. alex ile olan pozisyon mu yukarda bahsettiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: Buddha said: Emre futbol oynamıyorki savaşa gidiyor sanki. Yakında elinde baltayla filan hakemi kovarlarsa şaşırmayın. yahu bugünkü pozisyonda bence öyle çok büyük bir sertlik yok hatta maçtaki tek böyle sert diye nitelendirilecek pozisyon alexe sanırım birisi çarptı ya da vurdu tam göremedim emin değilim Emre'nin genel ruh halinden bahsediyorum abi ben. Bu adam böyle değildi. Teknik bir oyuncuydu. GS'de iken çokta severdim. Taş gibi oynuyordu. Avrupa'dada iyidi. FB bununda piskolojisini bozmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: volkan şen yumruk attı. o da kart gerektiriyordu. Adam orda çalımlarken geçmek için yaptı kasten değil gibiydi hatta gidip özür diledi pozisyonun ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: volkan şen yumruk attı. o da kart gerektiriyordu. keita dirsek atti diynce aglıyorsunz diyen tüm fenerli dostlarima benden gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: Sparkcaster said: - kovmirem ula, kovmirem. aziz yıldırım puhahaha :D Yakaladım seni Emre Belezoğlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet, bir iki kişiden topu çektiği halde alex topa basınca vurdu. Alex de kalecinin topu ötelemesinden sonra bir orda çok sinirlendi. zaten taraftarda iyice Alex'i peygamberleştirme var. Alex'e yapılan hareketlerin affı yok kaldıramıyor tribünler. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yakala Pikacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 arkasokak senin yüzünden kaybetmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o değil habere gelin ahahah http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13877329.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi kazım gitti böyle oldu takım. eskiden ne güzel moral depoluyordu adamlar penthouselarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: Arkasokak said: volkan şen yumruk attı. o da kart gerektiriyordu. alex ile olan pozisyon mu yukarda bahsettiğim Bu hayvanlıktı resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Buddha said: cavanagh said: Buddha said: Emre futbol oynamıyorki savaşa gidiyor sanki. Yakında elinde baltayla filan hakemi kovarlarsa şaşırmayın. yahu bugünkü pozisyonda bence öyle çok büyük bir sertlik yok hatta maçtaki tek böyle sert diye nitelendirilecek pozisyon alexe sanırım birisi çarptı ya da vurdu tam göremedim emin değilim Emre'nin genel ruh halinden bahsediyorum abi ben. Bu adam böyle değildi. Teknik bir oyuncuydu. GS'de iken çokta severdim. Taş gibi oynuyordu. Avrupa'dada iyidi. FB bununda piskolojisini bozmuş. abi ben emrenin gecmiste bole cok iyi oynadigi 2 3 mac hatirlarim ben anlamiyorum bu adam nasi bukadar para aliyor. cidden kotu birsey solemek icin yazmiyorum galatasarayliyim ama hatirlamiyorum emreyi nedir bu adami bukadar buyuten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 üşüyoruz kazım reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Emre ArkaSokk buyutor ben çözdüm Emre forumlara girip kendini şişiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 emre iyi oynuyo aslında ama fenerde yetersi kalıyo. emrenin kendini göstermesi için yanında emre gibi bi adam daha olacak biraz daha ofansif oynucak. emre, bu adam bi de alex olsa orta sahada o zaman fenerin ortasahası iç yapar ama emrenin yapmak istediği görevi daum baroniye verdiği için adam istediği yerde oynayamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Appiah gibi bir adam olsa Emre'nin yanında çok farklı olabilir. casper baroni 6+2'ye atılıp vieira filan gelirse ilk 6'ya değişik şeyler izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 popescu hagi hakansukur ergun suat okan.böyle adamlarla oynadı.ztn gittikten sora tutunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dmc değil mc lazım. emre de mc oynayacak. böyle rakitic, van der vaart gibi bi adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: Appiah gibi bir adam olsa Emre'nin yanında çok farklı olabilir. casper baroni 6+2'ye atılıp vieira filan gelirse ilk 6'ya değişik şeyler izleriz. Onun yanına en kral orta saha oyuncusunu koysanda bir halt olmaz. Olan adama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 daha demin artık ingiltere milli takımını tutuyorum diye bi açıklama yapmıştım onu arsenal olarak değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 2 mc'nin önünde Alex oynarsa defansa bilica yerine edu kıvamında biri gerekir. yalnız Alex'i gerçekten bir futbolseverin sevmemesi mümkün değil. bi carlos jacques bi alex de souza. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bir fenerbahçeli olarka diyecek 2 sözcügüm var sadece. Epic. Fail. ve hakketen bir fb li olarak ZAAAAA. cidden rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 adamınbiri said: daha demin artık ingiltere milli takımını tutuyorum diye bi açıklama yapmıştım onu arsenal olarak değiştiriyorum. Arsenal Guiza'yı alacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Buddha said: Arkasokak said: Appiah gibi bir adam olsa Emre'nin yanında çok farklı olabilir. casper baroni 6+2'ye atılıp vieira filan gelirse ilk 6'ya değişik şeyler izleriz. Onun yanına en kral orta saha oyuncusunu koysanda bir halt olmaz. Olan adama olur. ayni fikirdeyim ve cok gereksiz bir erif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar