nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 PrudenT said: nileppezdel said: Oldies forever arkadaşım. Biskrem döver. Tutku yiyenler ileride "90'ların sonu 2000'lerin başında çocuk olmak" gibi saçmasapan videolar falan yapacaklar. Ama nerede 90 gençliğinin biskremi teey olm sen 90larda genç olduğunu falan mı sanıyosun lan, 2000de 10 yaşındaydın işte. Kime göre neye göre genç? =P anlaşıldı demek istediğim yani. 90 gençlerinin ve çocuklarının tadıdır biskrem, tutku yeni nesil. Dünkü çocuk, özenti bisküvi. Peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Esh said: SeaGle said: klasman farklı olabilir ama, çikolata ihtiyacımı artık bundan karşılıyorum regl donemi keki bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nileppezdel said: PrudenT said: nileppezdel said: Oldies forever arkadaşım. Biskrem döver. Tutku yiyenler ileride "90'ların sonu 2000'lerin başında çocuk olmak" gibi saçmasapan videolar falan yapacaklar. Ama nerede 90 gençliğinin biskremi teey olm sen 90larda genç olduğunu falan mı sanıyosun lan, 2000de 10 yaşındaydın işte. Kime göre neye göre genç? =P anlaşıldı demek istediğim yani. 90 gençlerinin ve çocuklarının tadıdır biskrem, tutku yeni nesil. Dünkü çocuk, özenti bisküvi. Peeh adam büyümüş vay be kaça girdin 18 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Tutku iyi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 döver her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tutku iç bayıyo, iğrenç bi şey. biskrem çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Saeros said: eskiden çok severdim biskrem, sonra bozdular en son lise 3 zamanı elmalı biskrem yerdim ama tutku yiyorum artık bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Esh said: SeaGle said: klasman farklı olabilir ama, çikolata ihtiyacımı artık bundan karşılıyorum regl donemi keki bu. abi şimdi yeni bunu kötü işe yaramaznot:regl değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hsnımeller burma + çay hepsini ezer. fındıklısı incirlisi bademlisi hepsi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok ya bademlisi felaket acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bisküvi berbat bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kek güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 CaNNi said: ortaokul kahvaltımdı benim kola biskrem veya biskrem ayran. Tutku hiç sevmedim. Tutku kötü bişey kesinlikle biskrem ve ayranmı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Fistan said: bisküvi berbat bişey +1 Fistan said: kek güzel ama +2 yalnız değilmişim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 negro > biskrem > tutku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tanrı maksimusu yaratmış siz hala daha tanrıya inanmıyorsunuz. www.allahvar.com/maximus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tutkunun içindeki çikolata bildiğin çokokrem, biskreminki ise daha farklı. ama ikisini de yerim, ikiside bence çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aa pazarlama dersi case i için topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 1 tane yiceksem tutku 1 paket yiceksem biskrem detayı anladınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 eti fanboylar kahveden adam topluyor herhalde 35% lik farki eritmiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Tutku iyidir yaf. Retro başka şeylerde iyi hoşta yemekte yanlısı değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biskrem-kola benim de olayımdı ama sanırım tutku eziyor son durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 incirli biskrem için,ayaklanalım,hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ne anlarsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar