barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 donut bu dunyadaki en guzel seylerin ilk sıralarında gelir. onume koyun catlayana kadar yerim. sıkılmam yanına arada icmek icin bisiler de koyun ama su fln sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Anelor said: eskisehirde yok dimi hic ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 b1vRiP said: ayrıca günlük olduğu sölenio ama biz bi kere kapandıktan sonra kapısına dayandık nası olsa atçaksınız die vermediler. iyi denemissiniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 BloodyBeast said: bi ekler pasta yukardakilerin alayına çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bunada yaz lan hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *is it seeking a contact?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 lan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *how long can this goes* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 SENİ BULACAAM OGLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ya.. Dunkin geldi aklıma.. Niye batırdınız ey zevksiz millet niye?! =( underdog donut markalarına kaldık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 canım çekti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 frambuazlıyı kaldırmışlar meğersem sevgililer gününe özelmiş o, yıkıldım :/ çok başarısız kararlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oha evin karşısındaki carrefoura açmışlar bundan. kim gidip yiyecek merak ediyorum asdlkj. şaka bi yana ben gittim yedim tabii. kalori manyağı oldum. çileklisi çogzeldi, bavyera kremalı çikolatalısını sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fede said: şunları nası yiyiosunuz aklım almıyo. lahmacun varken Kardeş bunlar amerika avrupa özentisi işte... Biz özümüzü unutmamışız şalgamla lahmacun ayranla adana yeriz.İçine soğanıda basarız.Bunlar ancak böyle onu yedim bunu yedim diye hava atarlar kardeş.Bu topiği açmanın nedeni de zaten bu ya kardeş....... : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ramiz dayı? sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ahahahah adamın ismi hot dog lan asdhljasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "roket adam" said: ahahahah adamın ismi hot dog lan asdhljasd evet ama biliyon mu neden oldugunu? vakti zmnında bi tane köpekbulmuştum hastaydı yavrucak burdan yardım almak için hattok yaptım nikimi... YEmekle alakası yok:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fede said: ramiz dayı? sen misin? aynen lan RAmiz dayın ben.Nerdesin lan sen hayırsız? Hiç elimi öpmeye gelmion? Para vermiyom diye dimi bunlar hep... Gel gel Lolipop vercem sana Para bitti olm ekonomik krizde herkeşler. Gel hele bahayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "dunkin donut hatırası" resmi bile çekmiştim zamanında donutlarımla mis gibi.. http://img207.imageshack.us/img207/9224/fot0019.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kola (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sağlıksız bunlar,processed foods,gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 reyou said: http://foodbeast.com/content/wp-content/uploads/2009/12/dunkin-donuts-holiday-09-product.jpg cumartesi gecesi ate$i. bu komboyu yaptıktan sonra sevişiliyor galiba aynı cumartesi gecesinin devamı olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abiğğ dunkin donut güzel değildi, kripy kreme farklı. aynı tutmayın şunları rencide edicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bi de capitolde de açılmış. bugün gördüm :/ dalga dalga yayılıyor amanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar