Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

krispy kreme doughnuts.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
donut bu dunyadaki en guzel seylerin ilk sıralarında gelir. onume koyun catlayana kadar yerim. sıkılmam yanına arada icmek icin bisiler de koyun ama su fln sdfs.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oha evin karşısındaki carrefoura açmışlar bundan. kim gidip yiyecek merak ediyorum asdlkj. şaka bi yana ben gittim yedim tabii. kalori manyağı oldum. çileklisi çogzeldi, bavyera kremalı çikolatalısını sevmedim.
Mesaj tarihi:
fede said:

şunları nası yiyiosunuz aklım almıyo. lahmacun varken

Kardeş bunlar amerika avrupa özentisi işte... Biz özümüzü unutmamışız şalgamla lahmacun ayranla adana yeriz.İçine soğanıda basarız.Bunlar ancak böyle onu yedim bunu yedim diye hava atarlar kardeş.Bu topiği açmanın nedeni de zaten bu ya kardeş....... : ))
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ahahahah adamın ismi hot dog lan asdhljasd

evet ama biliyon mu neden oldugunu?

vakti zmnında bi tane köpekbulmuştum hastaydı yavrucak burdan yardım almak için hattok yaptım nikimi... YEmekle alakası yok:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mesaj tarihi:
fede said:

ramiz dayı? sen misin?

aynen lan RAmiz dayın ben.Nerdesin lan sen hayırsız? Hiç elimi öpmeye gelmion? Para vermiyom diye dimi bunlar hep... Gel gel Lolipop vercem sana Para bitti olm ekonomik krizde herkeşler. Gel hele bahayim
Mesaj tarihi:
reyou said:

http://foodbeast.com/content/wp-content/uploads/2009/12/dunkin-donuts-holiday-09-product.jpg

cumartesi gecesi ate$i.

bu komboyu yaptıktan sonra sevişiliyor galiba aynı cumartesi gecesinin devamı olaraktan.
  • Yeni Oluştur...