Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

balon

Öne çıkan mesajlar

İki takım arasında 2 gömlek fark vardı, ama yine de yenemedik işte. Olmayınca olmuyor.

Takım forvetsiz oyuna hazır değil, alışamamış çok zorlandı başlarda.

BJK mahalle takımı gibiydi uzunca süre. Arada çok tehlikeli 3-5 atak yaptılar onun dışında daha topla oynayamıyordu. Sürekli hatalı pas, taca çıkan oyuncular falan...

Elano harika oynadı. Tek başına toparladı orta sahayı.

Bu maçtan sonra Leo Franco'ya laf eden ölsün. 2 maçtır takır takır oynuyo adam.

Maçın kader anı çizgiden dönen toptu. Kamera açılı olduğu için içerden döndü gibi gözüktü ama gördüğüm kadarıyla gol değildi. Zaten kafayı vuran Holosko dahil hiçbir bjklı futbolcu bile itiraz etmedi.

Çıkana kadar Holosko (kafa pozisyonu hariç) girdikten sonra Nihat çok etkisizdi, Yusufsa fizik olarak tükenmiş artık yaşı gelmiş emeklilik için. Ernst tek başına iyi savaştı.

Neil kaliteli adam.

Hakem genel olarak başarısızdı. Öyle çok kritik bir hata yapmadı ama kartlar, pozisyonlar düdükler hep böyle bi karamboldü.

Rüştü beklediğimden iyiydi.

Beklenildiği gibi oldu, daha iyi kadroya sahip GS daha iyi oynadı ancak derbi sonuçta, berabere bitti. BJK'da zaten gol atacak adam yoktu pek, GS'de de hepsi sakattı, haliyle çok gol olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

kermit said:

1-1 e sevinen gsliler görmek üzücü =(

aslında 1-1'e sevinenleri görmen daha iyi
beşiktaşı adam yerine koydğunu gösterir=)

hayır atıp tutuyolar hede hödö diye
1-1 olunca diğer maçlar gibi "bizim hakkımızdı maç 3 puanı alıyoduk, yok hakem şunu yaptı yok şöyle böyle vs" diye ağlayan yok onu görünce belliki beraberliğe razıymış gsliler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
keitanın ibrahimin suratını dağıtmasını geçiştirdiler

Ben burda kaldım.

Yediğimiz golde ibrahim toraman leo'nun üstüne atlıyor, hadi discuss.

Bir de başka hakem olsa üzülmezi 2 kere atardı heralde dövünmesinden falan. Her pozisyonda beşiktaşlılar isyandaydı, topları yere vuranlar, ağlayanlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

İki takım arasında 2 gömlek fark vardı, ama yine de yenemedik işte. Olmayınca olmuyor.

İlk yarı 3-0 bjk önde bitirmediği için diyebilirsin harbi olmayınca olmuyor diye..
Ben gs lı olsam utanırdım ilk yarı için adamlar ezdi resmen , olmayıncada moralmen bozuldular normal olarak..
Sosyal ağlarda paylaş

neyse bu maçın üstüne bi hon atılır.
0-1 ken maç kapadıydım ne var ne yok sinirlerim bozulduydu.
saolsun dela kardeşim telefonla "kanka gol attık 1-1 oldu" diince daha maçın bitmesine 7 dk falan olduğunuda görünce ümitlenmedim diil.
her zaman beraberliği yakalayan takım biraz daha avantajlıdır diye gol bekledik olmadı.
1-1 fenere yaradı. fistanında dediği gibi bjk ve gsliler ne kadar ağlasada zırlasada bişi değişmiycek.
ha burdan sadece estel sanadır lafım
çok seviniyodun 1-0 öndeyiz diye sivok çaktı ağzınıza kadghasg
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bir gsli olarak hani 3 puan gitti ona üzülüyorum ama 1 puanda iyiydi. Madridden dönmüşüz, çok eksik var, yorgun takım, rakibin kazanması şart, ona göre oynıcak. Yenilebiliriz diye bekliyordum, yenebilirdik ona üzülüyorum ama gelen 1 puanda gayet iyi.

Ben sadece nobre bobo 3 sallar diyen arkadaşları bekliyorum buraya. Önce madrid 3 sallıyordu 1-1 bitti, şimdi beşiktaş 3 sallıyordu 1-1 bitti, abi demeyin 3 sallıcaz diye yenilmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Takım forvetsiz oyuna hazır değil, alışamamış çok zorlandı başlarda.

BJK mahalle takımı gibiydi uzunca süre. Arada çok tehlikeli 3-5 atak yaptılar onun dışında daha topla oynayamıyordu. Sürekli hatalı pas, taca çıkan oyuncular falan...

Elano harika oynadı. Tek başına toparladı orta sahayı.

Bu maçtan sonra Leo Franco'ya laf eden ölsün. 2 maçtır takır takır oynuyo adam.

Maçın kader anı çizgiden dönen toptu. Kamera açılı olduğu için içerden döndü gibi gözüktü ama gördüğüm kadarıyla gol değildi. Zaten kafayı vuran Holosko dahil hiçbir bjklı futbolcu bile itiraz etmedi.

Çıkana kadar Holosko (kafa pozisyonu hariç) girdikten sonra Nihat çok etkisizdi, Yusufsa fizik olarak tükenmiş artık yaşı gelmiş emeklilik için. Ernst tek başına iyi savaştı.

Neil kaliteli adam.

Hakem genel olarak başarısızdı. Öyle çok kritik bir hata yapmadı ama kartlar, pozisyonlar düdükler hep böyle bi karamboldü.

Rüştü beklediğimden iyiydi.

Beklenildiği gibi oldu, daha iyi kadroya sahip GS daha iyi oynadı ancak derbi sonuçta, berabere bitti. BJK'da zaten gol atacak adam yoktu pek, GS'de de hepsi sakattı, haliyle çok gol olmadı.

ahahaha lol nasıl yaa? GS ne zaman top oynadı ki ikinci yarının başları hariç? Kaleciniz çok iyyidi bir de Neil defansta iyiydi ama tek başına toparlamaya yetmedi tabi. Nobre kaç tane boş şut çekti, Ekrem kaç orta yaptı? Biraz yetenek olsa şu Nobrede ilk yarı kopardı maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

İlk yarı 3-0 bjk önde bitirmediği için diyebilirsin harbi olmayınca olmuyor diye..
Ben gs lı olsam utanırdım ilk yarı için adamlar ezdi resmen , olmayıncada moralmen bozuldular normal olarak..

Yanlış maçı izlemişsin heralde Bonjocum, sadece Keita'nın şutuyla başlayan 4 tane ardarda gollük pozisyon yeter ilk yarıyı özetlemeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bonjo said:

Yanlış maçı izlemişsin heralde Bonjocum, sadece Keita'nın şutuyla başlayan 4 tane ardarda gollük pozisyon yeter ilk yarıyı özetlemeye.

cool story
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...