Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Feamer said: tengri ile atların atcılığın ne alakası var çok oryantalist buldum :) ama dediği gibi sen ayarla, alakalı bonuslar var, clear sky god falan diye bir şey vardı alakası sadece google'dan çek ettim (ne oldugu konusunda hiçbir fikrim yoktu) Göktürk,Hun,Moğollar zamanına ait tek tanrılı inanış falan filan yazıyordu... Bunlar at sırtı savaşan devletler.Bende örnek vermek için salladım onu ama işte benim değil, oyunun o havayı katması lazım (bu benim düşüncem) ve Ülkeler arası dostuk,düşmanlık din ilişkileri cok cok kritik bir konu gerçekçilik açısından.5'te bu yok mlsf,screwy'nin dedigi gibi. Birşeyler eksik abi hissetmiyorsun ama ben umutluyum bir sonraki exp.'dan veya Playerlar birşeyler cıkarıcak Sonuçta Mankind 2 büyük exp.'ın ardından oyuncular tarafından yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hep bekliyosun, git elini tşaın altına koy civ fanaticste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 civ noobu olarak, din yaymanın tam olarak etkisini anlamış değilim. bi bonus vardı her şu kadar inanana şu kadar şundan diye ama onun harici bi işlev göremedim. bi de city-state'ler "ME WANTZ İZLAM" diyor, influence kazanıyoruz. başka bi olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Sectigin bonuslar disinda bir etkisi yok. Tabii o bonuslar da cok onemli, ama onun haricinde diger devletlerle iliskileri etkileseydi, kutsal savas acilabilseydi falan guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 dünyanın yaşı neyi etkiliyo bide rainfall seçeneği, map generationda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Yaş arttıkça dünya düzleşir; dağlar ve tepeler azalır. Rainfall da jungle ve forest gibi sulak yerleri arttırıp çölleri azaltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 coğrafya dersine özen göstermeyenleri bir bir görüyoruz! Xenocide said: civ noobu olarak, din yaymanın tam olarak etkisini anlamış değilim. bi bonus vardı her şu kadar inanana şu kadar şundan diye ama onun harici bi işlev göremedim. bi de city-state'ler "ME WANTZ İZLAM" diyor, influence kazanıyoruz. başka bi olayı var mı? founder'a şehir başına verilen ilave bir bonus var, kurucu açısından yaymak çok faydalı olabiliyor o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 continens çok dandik ya ne oynuyosunuz siz normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 multide ya pangea yada eşitlik olsun diye shuffle. single fractal archilo fln seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 beyler civ 4 complete pack mi yoksa civ 5 mi alınmalı. kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 civ5, savaşlar daha başarılı geri kalan herşey daha kötü yinede multi 5 dönüy odiye 5 al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 combat kısmı da tartışılır aslında ama combat deyince zaten civ'e gelene kadar tonla tbs var dengesi çok daha iyi. multi'si de kim önce basarsa kazanır veya fakirin simcity'si şeklinde geçiyor. ben gene continents oynuyorum oynarsam, adayla gemiyle uğraşmak hayattan bezdiriyor. denizler de safi israf hex. 2 food 2 gold ile çarklar dönmüyor. nehir üzerine içkarada kurulan şehir diğer bütün seçeneklerden 10 kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bre gaffur ozaman niye aldırdınız bana oynu :( zaten "desertte başladım gıy gıy" nidaları standart oldu. ayrıca nasıl bir beyinsizliktir start bias kaldırmamak :D çölde bşalayıpta kazanan kaç kişi var allah aşkına? neyse alma hacı bu oynu bak tryst var indirimde 4 pack e girelim. edik: baktım reviewlara trystte patlamış boşverdim. gel bang bang oynaylaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ambargo falan koyamıyormuyduk bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 axee sor multide çöldeki şehirle nasıl oyun çevirildiğini. tek petraya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi bi git petra diyo hala, kaç tane petra dikebilecen? başıma geldiydi işte uzun bi çöl etrafı dağlarla çevrili. resourceların yanına şehir atıyosun ama büyücekmi, ahanda nah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi sehirlerinizden uzakta çölün ortasında çıkan natural wonderları nasıl alıyorsunuz culture bomb dışında? çok gaza gelirsem gidip şehir kuruyorum da çok mantıksız geliyor bi natural wonder için. var mı kolay yolu başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 etrafı çok kötü olmadığı sürece alınmıcak şeyler değiller hacı. oyun başı 5 faith yada 5 research fln az rakam değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yakındaysa mt fuji ve cerra de patosi(10 gold veren) i kesin alıyorum digerleri cok ayıp olmasın diye alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 başlığa bakayım dedim bayadır oynamıyorum yine sağlam qq dönmüş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 start bias cok onemli. boudicca gelip forestta baslamazsan, carthage ile kıyıda olmazsan, dutch ile marsh ve flood plain olmazsa etrafında baskentini kurma daha iyi. Ya da Cengiz aldın at yok 30x30etrafındaki tilelarda. Irkların özelleşebilmesi icin start bias lazım. ve oyuna bastan sona sadece puan olarak degil ırk ın guclu oldugu zamanlara gore bakmak lazım. Bu arada colde baslayıp da river yanı olmayan ben gormedim nerdeyse. colde river-hill imis gibi de tiledır. Eger hem coldeyseniz hem de river yanı degilseniz bi restart lazım ona bisey diyemem. Ama colde olup da once hanging gardens sonra petra rushlamıyorsan oyununda bi hata vardır. Ayrıca deniz tilelarını cartage alıp gormeyenler var belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Unlhfztun0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 çöl çok kötü değil kaynak fakiri değilse, ama bide çölden faith bonusunu kaybedince direk bitiyo olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Deniz tileları süper lan, ama tabi resource olması lazım iki üç, bir lighthouse, bir harbor, bir seaport ve olursa bir de colossus ve coşku! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 benim gibi fakirlik yapanlar icin kore ve wonders of ancient world dlc leri 1.8 dolar suan alın aldırın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar