Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 evet oyle bi' kolpa var. neyse, science victory'lerin bir numarali ismi geldi, sakin olabilirsiniz. simdi cikiyorum, oyun falan hazir kurulu, 1 saate gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Civ5 Paticik diye grup kurdum hepinize invite attım daha kolay olur bulmak. Daha gelmek isteyen varsa haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben akşam üstüne doğru gelicem ama geç saate kadar oynayamam pazartesi sabah dersim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/Flag_of_Cross_of_Burgundy.svg/750px-Flag_of_Cross_of_Burgundy.svg.png Yenilmez Armada istemiyorsunuz tabii bu sefer pangea olsun falan filan. Şaka bi yana pangea olmasın bence abi hani continents de olmasın istemiyorsanız ama pangea da bilmiyorum çok zevkli olur mu direk herkes aynı karada falan exploration olayı minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Akşam ben bi dışarı çıkıcam yalan olabiliriz gibimtrak. Gerçi 9-10dan sonra başlayıp 2-3 saat oynayıp bırakabiliriz de, benim de iş var yarın. Dün deneme için bi iki sava almıştım şimdi baktım çalışıyor. Böyle maraton şeklinde diil de uygun olduğumuz akşamları birer ikişer saat de oynayabiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi emperor actim aksamki oyuna antrenman, hem de expansion'a alisayim diye, yok ettiler. great library bile kurdurmadi adamlar. fdsjlfkdsfls degismis biraz oyun. neyse bi' tur daha doneyim bizim oyundan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Bize karsi prince ac yeter sfdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 pangeae olmasın ne olsun peki akşamki oyunu gördün işte. ben + axediceın toplam karası senin kadar yoktu. bir de üstüne sömürmelik ai vardı dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ikinci oyunu biraz daha dengeli kurdu, sorun bende degilmis onu anladim fsdjkfjsd. ya starting bias'i kaldiriz, resource'u strategic balance yapariz, bi' de world age'i 3milyon yil yapariz, land'den yana pek sikinti olmaz o zaman. zaten ufak alanda olmak daha iyi bence. savunma acisindan. map earth olsa en default'u, iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 çağrın gele mbende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ben çıkıyorum birazdan, dönünce banyo falan yapsam hafta içine kalır bizim oyun. Yalnız kaedeyle bi random atalım dedik bi ton ai la falan, ikimiz uzak çıkıp ai a da ben dalınca adam baya bi sıkıldı ahah. Bi kişi combata girip diğerleri girmeyince turnler baya uzuyor karşı taraf için zor. 2v2 atarsak sanırım böyle sıkıntılar olmaz, ama ai ile kapışıp sömürmeye kasınca bitirmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben 2pc vs 2ai oynarken science gidiyodum, partnere de military yaptiriyodum. win win. zaten science kasan ileride en guclu military'ye sahip oluyor. bi' sure koruyor military'li onu, sonra bi' anda cozuluyor oyun. ama o uzak cikma olayi boktan gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Steam: quixef Invite lütfen. Oynarım MP, iyi değilim ama olsun öğrenirim yenile yenile herhal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 steam'de de exp 7.5$ şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 oyunun multisi nasıl oluyor turn based mi oluyor gene peki o sırada karsı taraf kös kös bekliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Combat gibi haritayı belli bi yere focuslayan olaylar hariç aynı anda yapabiliyosun o turndeki işlerini. Ama turn'ün ilerleyebilmesi için herkesin end turn demesi lazım. Combat'ın kamerayı kitlemesi olayını da oyunu ilk kurarken ayarlardan kapatabliyosun ama oyunun ilerleyen dönemlerinde harita açılınca takibi zorlaşabiliyo combatların o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yarin eksik dlcleri alicam 8.54 dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 oynuyacağınız macı yayın yapsanıza merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 evet yayın gerek bize. beğenirsem oyunu alıp sonraki maçlara gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 geldim oynayabilirim 2-3'e kadar sonra yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bende goty değil, normal versiyon var. hangi dlc'leri almamı tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Persembe sinavlarim bitiyor, Macbook Air'da calisirsa takilirim sonra sizlerle. Cok pis oynarim ama, sozume guvenmeyin hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ya almak istiyorum expansion ı ama oynamıyorum sonra civ 5 i de sadece 10 saat falan oynamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 vakti bol olup 2v2 atmak isteyen var mı 3 kişiyiz şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Şu an olmaz ama cuma öğleneden sonra veya haftasonu gibi civ'e damlayabilirim bende. fizban said: bende goty değil, normal versiyon var. hangi dlc'leri almamı tavsiye edersiniz ? DLC'den ziyade gods&kings expansion'ı al. Dünyanı değiştirmese bile renklendiriyor oyunu. Onun dışında dlc'ler genelde yeni civ ekliyor. Sempatim olanları almıştım ben. Sonra tüm dlcler 5 dolara gibi kampanyalar olunca tamamlıyorsun seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar