Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 o kadar oyun birikti ben gene dönüp dolaşıp civ5 oynuyorum lan ne güzel oyun yapmış adamlar. 300. turn civarı romayla cultural victory almama tek branch kaldı emperorda ama turnler 1er dakika sürmeye başladığı için devam edemiyorum full city statele başlayan kafamı şeediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 abi resmen çile o haritayı acasım gelmiyo haritanın kendi bolgfesinde oynuyorum cultural kascaksam scout felan etmiyorum bi turn 1 dakka suruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hayır full patchli matchli bide bu vanilla hali nasıldı hatırlamak istemiyorum bile şu cultural victoryyi halledersem zaten bir sonraki denemem NO CITY STATES NO BARBARIANS RANDOM ONLY FINAL DESTINATION kafasında oynıycam immortalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Kaede said: NO BARBARIANS WEAK lol EZ mode Immortalda şimdiye kadar conquest victory alamadım. Deityi geçtim immortalda bile üstümden geçiyorlar tankla topla =/ Ben garip afrika kabilesi böyle oklar sapanlar falan Hatta tek galibiyetim one city challange cultural. O da small mapte. Olm oyun zor lan. Immortal falan bariz üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ek paket çıkacak, din ile devlet işleri gelecek diyorlarmış baharın sonunda ...? http://www.2kgames.com/blog/civilization-v-expansion-pack-announced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 işte böyle boşalanlar yüzünden ek paketle veriyolar standart şeyleri pehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lan biz bilmiyormuyuz herifler eksik çıkarıyor dlc ile tamamladıklarını biliyoruz ne yapayım peki çıkınca oynuyorum zaten parada verip almadım bilerek. Ancak ve lakin oyunun yavaştaaaaa olsa tamamlanması sevindirici tekrar kurarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ya şöyle söyleyeyim, o zaman 3 sene daha beklersin oyunun tamamlanmasını. o kadar basit detaylar ki şunlar, adamlar diplomasi için "spy koyduk, hiçbişey eskisi gibi olmayacak!!1" diyolar ya şaka gibi. yakında settler fln ünite satmaya başlarlar. lan zaten freelance developer'ler kadar bile beceremiyolar (bkz. rise of mankind), sırf saygımızdan alalım edelim diyoruz, biz bunu dedikçe iyice bokunu çıkardılar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 calimero said: ...lan zaten freelance developer'ler kadar bile beceremiyolar (bkz. rise of mankind), sırf saygımızdan alalım edelim diyoruz, biz bunu dedikçe iyice bokunu çıkardılar cidden. katılmamak elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 olm oyunu ben mi yapıyorum bana laf ediyorsun ne arzım ne talebim etken değilim gelmiş bana söylüyor adamlar çıkarırsa tabikide oynucam ben napayım. hasta ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 civ4 yeterince iyi, dumbed down oyunları oynamak için sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 NolaxThensbane said: olm oyunu ben mi yapıyorum bana laf ediyorsun ne arzım ne talebim etken değilim gelmiş bana söylüyor adamlar çıkarırsa tabikide oynucam ben napayım. hasta ruh dsafhada, sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bunun bir expansion daha yemesi lazım bir civ4 olabilmesi için, sonrakine de corporation olayını koyarlar.. neyse ki paradox gibi şirketler var da artık firaxis'ten tek beklentim düzgün x-com yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 çok iyi ya önceki civ oyunları gibi herşeyi döküp oynanamaz halde sunup adam etmek için expansion bekletmek yerine şöyle herşeyi yavaş yavaş yerine oturtup yenileri eklesinler ki oynanabilir hale gelmesi için 3 sene beklemiyelim bir oyunu TEBRİKLER BABS AYNEN BÖYLE DEVAM EDİYORUSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 üçe bölüp öyle satsınlar civ 6'yı, yavaş yavaş 'oturtsunlar'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 her türlü complete edition alıyoruz nasılsa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Let's not feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://cache.kotaku.com/assets/images/9/2012/02/b3347b98b6d162aa7f47f4f155f7ecde.jpg said: "If you have a spy lurking in the right place and in the right time, all of a sudden you'll get these deep dark secrets," Beach said. "The AI might be planning an attack on you 15 turns down the line." That's right: The AI is sophisticated (and nasty) enough to plan a betrayal 15 turns in advance. And you can use your spies to find this out. http://kotaku.com/5885161/heres-how-civilization-v-gods--kings-will-reinvent-the-series Mmmhh nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Ne zamandır bu oyunu almayı dusunuyordum.. Nasıl oyun dlcleri almaam gerek var mı ? Daha önce hiç civ oynamadım o yüzden önce civ 4 mu oynayayım yoksa direkt civ 5 i tum dlcleri ile birlikte mi alayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 civ5 4 yanında çok sade. Ayrıntı istiyorsan 4 + bir kaç 3th party modlarla çok güzel oluyor. Aama fazla kafa yormayim 50-60 tane ünite ile teker teker ilgilenmeyim diyorsan 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Civ4 artık çağdışı bir oyun, stack of doom gibi 1991den kalma taktikleri kullanmak mümkün keza. Unit upkeepler dengeli değil ve savaşlar özellikle modern çağlarda anlamsız hale geliyor. Rise of Mankindla birlikte biraz daha oynanabilir bir oyun oldu, en büyük artısı din ve diplomasi olması civ5e göre. Ama ek paketle o açıkları da kapatıyorlar, bu saatten sonra civ4 oynanmaz bence. 5in biraz stremlininge maruz kaldığı eleştirileri doğru, ama civ serisinin kronik pek çok sorununu çözerek çıktı piyasaya bu açıdan başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 axe'dan dumbed down şahı oyuna da övgü gördük, hardcore otantikliği gitgide düşüyor şu ara. mlp menüsü isteyememeler, civ 5 savunamaları.. :/ mass effect 2 ayarında bir oyun civ 5, iyi prodüksiyon değerleri dışında tek bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bi exp daha ciksin, sonra ucuza paket satsinlar, o zaman bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Oyuna bir sürü mod gelmiş. Oyunu bu modlarla oynayıp deneyen arkadaşlar var mı artısı eksisi nelerdir. Yorumlara şöle bir baktım baya kötülenmiş oyun ama bu modlarla biraz daha iyi olucak gibi duruyor. 16 tane yeni civ gelmiş mesela ekstra unitler researchlar felan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar