Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ehuh savaşlar total war wari olsa oyun bitmez =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 phalanx tiger panzer rout eder filan aman diyim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Civ 1 de harikaydı adamın phalanax i benim battleship i batıyordu =D Birde unit kaybedince 'dınk' diye uyuz bir ses çıkardı, dumur olurdunuz. İman güçlü asker modeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Civ1 catapult ya, 6 atak. İlkokul çağında başarıyla Civ oynayabilmemin yegane nedeni, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ICBM <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ICBM :( Arkadaşla internetten multi atmıştık, daha 2. defa mı ne oynuyorum oyunu, irrigation falan yeni yeni öğreniyorum. Marine bastım "ow yee harikayım" falan diye takılırken adam gelip 3-5 tane nuke attı bitirdi beni. Sonra da süründürmeye devam etti, en kötü şehirlerimle kaldım bi tek barracks yapmışım falan lskjdfhsldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 her şehirde 3er 5er icbm biriktirip tek turn'de dünyanın içine etmek. priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 haha aynen :D elimde değil abi fetişim var biriktirip biriktirip sonra gözüme bir ülke seçip beynine yağdırıyorum tüm şehirleri max 3-4 level kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Sanirim donuma patladim biraz once :o Q4 2010 mus bu arada, Q1 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 DareJedi said: oyyyjjjşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 concept art filan mı? yoksa 40 yılda bir açıp baktığımız şehir içi sahnesi mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 consept art'tır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 X( :)-D X( best news ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bu adam hiç bir zaman hiç bir civ oyununda osmanlı koyarak başlamadı, zorla expansion a koyuyor anca, oda forumlarda bırakın türkleri yabancıların bile durmadan osmanlı nerede, nasıl olmazlar vs dedikler için. Kaldıki adam expansion vs de koyduğunda bile Ataturk u koymaktan aciz , tamam hitler'de yok mesela ama Ataturk ile aynı kategoride olamaz ki. Adam Rum asılımıymış netymiş sanırım ondan diyorlar , doğrudur, fazla birşey beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Atatürk yok çünkü Türkler değil Osmanlı olarak geçiyor. Bence o wonder cinematic, gerçi o zaman niye minaresi var hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Hagia Sophia değil mi o? Yani çok belli olmuyo gerçi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Resmi büyütün, epey belli. http://www.theintellectualdevotional.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/hagia-sophia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi bildin çöl kenti olmuş civde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 arcane said: Atatürk yok çünkü Türkler değil Osmanlı olarak geçiyor. Bence o wonder cinematic, gerçi o zaman niye minaresi var hmm. İsmet İnönü osmanlı padişahımıydı =P Expansion vs de bir o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İnönü yok. Fatih Sultan Mehmet ile Kanuni var. 5'de madem combat değişmiş, hazır el atmışken milletleri, liderleri benzersiz yapsınlar. Özel ünite sadece tek devirde işe yarıyor. Lider özelliklerini mi arttırırlar artık bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 inönü BTS'nin 2. dünya savaşı modunda var , haliyle inönü olması gayet doğal. her ülkenin başbakanı seviyesinde liderleri zaten , o sebepten atatürk de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hitler yerine von papen mi ne koymuşlardı lol. stalin ve mao gibi rekor kill yapanları koymaktan hiç çekinmiyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Sam said: hitler yerine von papen mi ne koymuşlardı lol. stalin ve mao gibi rekor kill yapanları koymaktan hiç çekinmiyorlar ama. thats how things work. tarihi kazananlar yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 özel ünitede USA haksızlığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar