Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence hiç fena olmamış. düşman helikopter tank vs denizden embark ederek geçirirken uçaklarla çok rahat alınıyo ordusu. bilgisayara karşı oynadığınızda en zorda bile kolay bayaa ama mulitplayer olunca :)-D
Mesaj tarihi:
25 Ekimde oyuna Mogollar ve bir de Mogol senaryosu eklenecekmis:

http://play.tm/news/32192/mongols-and-babylonians-feature-on-the-new-civ-5-dlc/

Babil de para karsiligi satilacakmis.
Mesaj tarihi:
yeni oyun kurdum, kastı falan buluttan pek bişi göremedim zaten, sonra kasmaya devam etti kapadım oyunu bi daha da açmadım. bu ne oolum civ mi oynuyoz crysis mi?

crysis bile high grafiklerle kasmıyordu
Mesaj tarihi:
Civ 4'ün expansionları kurunca oyuna başladığımda en son exp. seçip mi başlıcam? Yoksa temel oyunun üzerine özellik mi katıyor sadece exp.ler? Yani normal oyuna daha fazla ırk felan mı katıyor.
Mesaj tarihi:
ben hep öyle yaptım da fark etmemesi lazım
ırk, teknoloj, ve senaryo katıyo. zaten senaryoyu oynamak için menüde beyond the sword content falan var
normal oynarken ırk ve teknolojiler exp kurduysan geliyo direk
Mesaj tarihi:
Tamam anladım çok sağol. Yani mesela önce WC3'ü oyna sonra Frozen Throne gibi bir durum yok oyunda. Expleri kurup direk oynuyosun. Ben hep bişiler kaçırırım diye tek tek oynarımda oyunları :)
Mesaj tarihi:
LAN?
civ 5 çıkmış hiç söylemiyosunuz!!1!!bir

bikaç haftadır casual olarak civ iv oynuyordum. onu bırakıp bunu yükliim mi, son tahlilde kararınız nedir?
(bu karar açıklanırken bilgisayar başında dana gibi oturup kasamayan, çalışması ve -bilgisayar oyunlarının ciyuv ciyuv'dan ibaret olması gerektiğini ve dış uyarıcı gelince hop diye kalkabileceğimizi düşünen- kocasının canını civ-nerd olarak sıkmaması gereken bi insan olduğumu da gözeterek bonus alabilirsiniz :P)

ha bi de mac edition var mı? (mac insanı oldum artık ben de)
Mesaj tarihi:
Mac için henüz belirli olmayan yakın tarihte geliyor. Civ V'deki combat revampden sonra geri dönülmez.

Bu kararı verirken Gandhi ile dana gibi one city cultural victory kasacak, forest tile'a ciyuv ciyuv yapmadan önce iki defa düşünecek, dış uyarıcı gelince one more turn diyerek defedecek, kocasının canını sıktığında colosseum ile happiness arttırmanın 3 goldluk maintenanceını hesaba katan bir insan olacağını gözeterek, golden age bitene kadar bonus alabilirsin.
Mesaj tarihi:
ben olsam 4 complete'i bırakıp 5'i oynamam şahsen ema abla. 5'i uninstall ettim new vegas için yer gerekince. bundan sonra civ canım çektiğinde 4 complete'i yüklerim.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ben olsam 4 complete'i bırakıp 5'i oynamam şahsen ema abla. 5'i uninstall ettim new vegas için yer gerekince. bundan sonra civ canım çektiğinde 4 complete'i yüklerim.

bunu hic dinlemeyin.

civ V gayet iyi.
Mesaj tarihi:
valla "manyak mısınema hemen yükle çabuk oyna çabuuuk" diyen olmadığı için üşenmeye karar verdim ben. zaten colonization oynamak istiyo canım daha ziyade civ'dense ama cd'yi kaybettim, ühü.
Mesaj tarihi:
valla civ5 benim için çok yeni bi oyundu, önceki civleri oynamadım bile doğru düzgün ama nerdeyse oynadığım diğer bütün stratejilerden daha çabuk sıkıldım civ5ten. baya kendini tekrarlayan bi oyun. çocuk oyunu gibi daha çok
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...