prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence hiç fena olmamış. düşman helikopter tank vs denizden embark ederek geçirirken uçaklarla çok rahat alınıyo ordusu. bilgisayara karşı oynadığınızda en zorda bile kolay bayaa ama mulitplayer olunca :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 25 Ekimde oyuna Mogollar ve bir de Mogol senaryosu eklenecekmis: http://play.tm/news/32192/mongols-and-babylonians-feature-on-the-new-civ-5-dlc/ Babil de para karsiligi satilacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 oynanıcak gibi değil anladığım kadarıyla , doğru mu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Yanlis anlamisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tunch said: oynanıcak gibi değil anladığım kadarıyla , doğru mu anlamışım? Para verilmiyecek kadar kötü diyelim biz şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yeni oyun kurdum, kastı falan buluttan pek bişi göremedim zaten, sonra kasmaya devam etti kapadım oyunu bi daha da açmadım. bu ne oolum civ mi oynuyoz crysis mi? crysis bile high grafiklerle kasmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ben bayadır Civ oynamak istiyordum da başlamadım bir türlü hiç. Civ 5'i indirdim Civ'4 cd lerin birinde var hangini kurup oynayayım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 civ 4 ü oyna expansionları kurup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tamam teşekkür ederim boşuna gece pc'yi açık bırakıp civ 5 indirdim desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yok ya 5 de oynarsın da civ oyunu gibi deil, 4 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Civ 4'ün expansionları kurunca oyuna başladığımda en son exp. seçip mi başlıcam? Yoksa temel oyunun üzerine özellik mi katıyor sadece exp.ler? Yani normal oyuna daha fazla ırk felan mı katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben hep öyle yaptım da fark etmemesi lazım ırk, teknoloj, ve senaryo katıyo. zaten senaryoyu oynamak için menüde beyond the sword content falan var normal oynarken ırk ve teknolojiler exp kurduysan geliyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tamam anladım çok sağol. Yani mesela önce WC3'ü oyna sonra Frozen Throne gibi bir durum yok oyunda. Expleri kurup direk oynuyosun. Ben hep bişiler kaçırırım diye tek tek oynarımda oyunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 LAN? civ 5 çıkmış hiç söylemiyosunuz!!1!!bir bikaç haftadır casual olarak civ iv oynuyordum. onu bırakıp bunu yükliim mi, son tahlilde kararınız nedir? (bu karar açıklanırken bilgisayar başında dana gibi oturup kasamayan, çalışması ve -bilgisayar oyunlarının ciyuv ciyuv'dan ibaret olması gerektiğini ve dış uyarıcı gelince hop diye kalkabileceğimizi düşünen- kocasının canını civ-nerd olarak sıkmaması gereken bi insan olduğumu da gözeterek bonus alabilirsiniz :P) ha bi de mac edition var mı? (mac insanı oldum artık ben de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kısaca özetlemek gerekirse, insanlar memnun değil oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Boşver... IV çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mac için henüz belirli olmayan yakın tarihte geliyor. Civ V'deki combat revampden sonra geri dönülmez. Bu kararı verirken Gandhi ile dana gibi one city cultural victory kasacak, forest tile'a ciyuv ciyuv yapmadan önce iki defa düşünecek, dış uyarıcı gelince one more turn diyerek defedecek, kocasının canını sıktığında colosseum ile happiness arttırmanın 3 goldluk maintenanceını hesaba katan bir insan olacağını gözeterek, golden age bitene kadar bonus alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ben olsam 4 complete'i bırakıp 5'i oynamam şahsen ema abla. 5'i uninstall ettim new vegas için yer gerekince. bundan sonra civ canım çektiğinde 4 complete'i yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Unit stack çok 1996. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 GERGE said: Boşver... IV çok daha iyi bence. bu insani dinlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sam said: ben olsam 4 complete'i bırakıp 5'i oynamam şahsen ema abla. 5'i uninstall ettim new vegas için yer gerekince. bundan sonra civ canım çektiğinde 4 complete'i yüklerim. bunu hic dinlemeyin. civ V gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kotikçe yapılmış bir oyun civbeş bap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla "manyak mısınema hemen yükle çabuk oyna çabuuuk" diyen olmadığı için üşenmeye karar verdim ben. zaten colonization oynamak istiyo canım daha ziyade civ'dense ama cd'yi kaybettim, ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla civ5 benim için çok yeni bi oyundu, önceki civleri oynamadım bile doğru düzgün ama nerdeyse oynadığım diğer bütün stratejilerden daha çabuk sıkıldım civ5ten. baya kendini tekrarlayan bi oyun. çocuk oyunu gibi daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar