tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://pc.ign.com/articles/107/1070111p1.html Yeni oyun 2010 bahar çıkış tarihiyle duyuruldu. Tamamen yeni motor ve 6genlere bölünmüş oyun haritası ilk duyurulan özellikler. hayırlı uğurlu olsun vatana millete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 amaaaan super haber bu. hemen çıksada oynasak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 obaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gaza geldim 4 yüklüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 obarey! ben de 4 yüklüyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 4 de kopek sikon adamloru vi turlu oldurmadum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Off cidden harika bi haber. Altıgenlere bölünmüş harita eskiden oynadığım bi strateji oyununu hatırlattı ama çıkartmadım ismini. :) Niye öyle bişey yapmışlar ki acaba? edik: haberde "to allow for deeper strategy, more realistic gameplay, and stunning organic landscapes." yazmışlar ama pek anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 savaşlar değişmiş, okuçular uzak menzilden vuruyor, sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 onlarca kilometrekareyi temsil eden alana tek okçular sığıp, 100km öteye ok sallarlarsa abuk sabuk olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sid meier bu , yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hala çağinin aşiri gerisinde bi kombat sistemi var gibi. adam gibi total war tarzi neden yapamiyorlar anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 AĞĞĞĞĞĞBİİİİİİİ bu kadar iyi bir haber olamaz :D (tu) (tu) :)-D Ben bu adamların iş ilanına bile baktım. Facebook civ'i yapıyorlardı. Ümidi kesmiştim. Hem de ilkbaharda çıkıyor! Hex olması mükemmel olmuş, aynen dediği gibi hem daha taktik hem de daha şık duracak. Yön daha az tabii ama alışırız. Ünitelerin stack olduğunu sanmıyorum. Oyunun tek eksiği combattı onu da giderdilerse of of of of başından kalkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Umarim Rise of Mankind moduna goz atmislardir ve goz onunde bulundurmuslardir. Bunun disinda ABI OF COKZEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 pronoit said: hala çağinin aşiri gerisinde bi kombat sistemi var gibi. adam gibi total war tarzi neden yapamiyorlar anlamadim gitti. Yapmak istemiyorlar bence. Savaşları oynama yeteneği herkeste olmayabilir. Komutanlık yeteneği olmadan ülke yönettiğin harika bir oyun serisi bence civ serisi. Böyle de kalmalı. Total War tarzı savaşlar seriyi bozar diye düşünüyorum PS: Süper haber laaaan! =D edik: Biri bu hexagon olayının nasıl bir etkisi/farkı olacak açıklayabilir mi? Ben ne etkisi olacağını anlayamadım, noobluğuma verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 total war'daki 3d meydan savaşlarını kastediyorsanız farklı oyunlar olduğu için yapmıyorlar. o kadarını da yapsaydılar yine farklı bir oyun olarak sunarlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 2 üniteyi yanyana koyduğunda arkalarındaki üniteye ulaşımı engelleyebileceksin. Karelide tam olarak kapamak için 3 ünite gerekiyor. Özetle eski sistemde bir noktaya 9 yönden saldırılabilirken yani ünite defans neredeyse manasızken artık 6 yönden saldırılabiliyor. Stack yoksa, ki yok gibi gözüküyor, bu şekilde mancınık falan koruruz. Stack varsa saçma olmuş, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aaa evet anladım şimdi biraz. Güzel güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 eski 8'den 6'ya düşüyor işte. ama daha çok, dünyaya crysisten nanosuit texture'ü atmışlar gibi duruyor mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Steam'de eklenmiş bugün hehe 7 ay sonra çıkacak gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Oha süper haber. Bi yukardaki C&C konusunda videolara baktım, bi de burda yazılana. Cız etti içim lan. Bi de ben bi ara deli gibi Civ2 MGE oynuyodum, sonra merak edip Civ3 ve Civ4'ü oynadım, pek kanım ısınmadı. Bi sürü değişiklik yapmışlar 3'te mesela, oyunlar uzun sürdüğü için alışana kadar 305 sene geçer diye üşendim oynamaya gerçi. 4'e de bodozlama girişince aynı olay. Genel kanı nedir 3 ve 4 hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 3 çok geçiş dönmi oyunu (bence), 4 varken pek bakmamak lazım. Konsepte alışınca, ki değişikliklerin çoğu mantıklı, full expansion packleri ile 4'ün başından aylarca kalkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Koji, bence Civ 4'ü dene kesinlikle. Son zamanlarda oynayabileceğin en iyi strateji oyunu derim. Öğrenmesi çok vakit alıyor tabi ama öğrenme sürecinde de çok zevk alacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Valla oynicak oyun arıyodum bi bakiyim Civ 4'e o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Civ 3 sux ama yukarıda dendiği gibi geçişi sağlayıp 4'ün süper olmasını sağladı. 4 güzel ama mükemmel değil. Üzerine bir expansion patlatıyorlar, hala iyi ama mükemmel değil. Üzerine bir expansion daha, işte o zaman mükemmel oldu. Civ 4 kesinlikle civ1-2'deki heyecanı yaşatan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pronoit said: hala çağinin aşiri gerisinde bi kombat sistemi var gibi. adam gibi total war tarzi neden yapamiyorlar anlamadim gitti. NALAKASI VAR ARKADAŞIM tey allam SÜPER HABER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar