BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 "agüero nun saçları.. japonnnn... animasyon akraterleri gibi.." bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahaha dedi mi bunu ? yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 umarım biri o sözleri kaydetmiştir de youtube dab buluruz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 cado said: ya lille maçını kim anlattı bilmiyorum ama saolsun lille takımı hakkında herşeyi öğrendik.bahçivan olanından tut bakkalına kadar.maçla ne alakası varsa artık Kaptanları botta doğmuş nüfusunda bilmem ne karasuları yazıyomuş fransa ona sahip çıkmış gjaksgnas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 harrykewell said: elano : o da dünkü maçın iyilerindendi, belki de normalinden çok daha fazla çalıştı didindi, yanlız bu adamın bile her aldığı topu geriye dönmesi bana şu fikri uyandırdı ; dahi hoca reykard böyle istiyor, orta alanda alınan her top geri dönsün... Adam ileri pas yapmaya çalışıyor ama ileride adam gibi pozisyona kaçıp pas isteyen yok. Bi kere koşuyollarına ortamsı bir pas attı kanattan. Kimse koşmadı o da kızdı hatta niye koşmuyosunuz diye. Rijkaard gerizekalı değil, hücum futbolunu da seven bir adam. İlerideki oyuncular biraz daha yakın oynamalı birbirlerine ve sorumluluk almalılar. Gio aldığı her topu 1 saniye dolmadan geri iade etti resmen. Kimse topu almak istemiyo ki Arda hariç. İleriye biraz hareketlilik lazım. Kewell ve Baros olsa Elano'nun da takımın da performansı çok artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu arada flores gaius baltara benziyo yahu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Biz de Bülent Korkmaz'a benzettik arkadaşlarla. Baya andırıyor diye düşünüyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dartanian said: cado said: ya lille maçını kim anlattı bilmiyorum ama saolsun lille takımı hakkında herşeyi öğrendik.bahçivan olanından tut bakkalına kadar.maçla ne alakası varsa artık Kaptanları botta doğmuş nüfusunda bilmem ne karasuları yazıyomuş fransa ona sahip çıkmış gjaksgnas angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nileppezdel said: Biz de Bülent Korkmaz'a benzettik arkadaşlarla. Baya andırıyor diye düşünüyoruz =) Ben de Bülent'e benzetmiştim acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Rijkaard da neeskens te baya iyiler.Bence onların yerine şu olsaydı demek ayıp artık daha ne olsun bu adamlar da baya iyi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: Biz de Bülent Korkmaz'a benzettik arkadaşlarla. Baya andırıyor diye düşünüyoruz =) Ben de Bülent'e benzetmiştim acaip. cunku bende bulente benzettim :).babamda benzetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dos santos hakkında bence aceleci ağır eleştriler yapılıyor. zaman tanınması taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 rijkaardın dün tek bir yanlışı vardı bana göre o da caneri sol bekte başlatması. dos santos yerine sol açık caner, geride hakan baltayla çok daha iyi verim alınırdı hem hucümda hem defansta. caner belki sol bekte çok zayıf kalıyor ama önde oynadığı zaman atak yönü kadar defansta da çok yardım ediyor. dos santosta savunma yok, hucüm olarak sadece geri pas var. tüm maç sahada dolaştı eleman. doğrudur daha takımda çok yenidir alışamamıştır ama sırf eski oynucusu diye bu kadar öenmli bir maçta oynatmasın rijkaard, elinde daha iyileri varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 caner sol bekte falan oynamadı, hakan balta'nın önündeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya bu ilker yasin falan gerçekten farkedemiyor mu ne kadar kötü sunduğunu allah belalarını versin böyle maç mı anlatılır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 MacLeod said: rijkaardın dün tek bir yanlışı vardı bana göre o da caneri sol bekte başlatması. dos santos yerine sol açık caner, geride hakan baltayla çok daha iyi verim alınırdı hem hucümda hem defansta. caner belki sol bekte çok zayıf kalıyor ama önde oynadığı zaman atak yönü kadar defansta da çok yardım ediyor. dos santosta savunma yok, hucüm olarak sadece geri pas var. tüm maç sahada dolaştı eleman. doğrudur daha takımda çok yenidir alışamamıştır ama sırf eski oynucusu diye bu kadar öenmli bir maçta oynatmasın rijkaard, elinde daha iyileri varken. caner zaten sol açık oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kusura bakmasın o zaman rijkaard başkan. ilk yarıyı izleyemedim malum dsmart nedeniyle. ilk yarı sonunda bulabildim düzgün çalışan link.özetlerde de yediğimiz golden önce yaptığı faulu görünce sol bekte oynayıp, hakan balta-caner değişikliği oldu sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok sözde kademeye giricekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dünki maçla ilgili söyleyebileceğim şeyler: ilker yasin maç sunmasın. keitaya maç boyunca kötü kötü dedi adam gibi bişi yapmaya çalışan oydu. mustafa sarp yeteneksizin önde gideni. kontrol edip vurabileceği pozisyonda kafayla vurdu şaka gibi. elano 0dı. a. madrid pek oynamadı. ama türkiyeye gelince aslan kesilmez inşallah. orda atılan 1 gol baya iyi oldu. güzel sonuç gs için. devamı gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kermit sözlerine genel olarak katılıyorum. Ancak Elano 0'dı lafı yanlış bana göre. Elano Shaktar ve ManC'den farklı olarak göbekte oynuyor GS'de. Ofansif değil dengeli pozisyonda, ileri-geri oynuyor. Adam bu görevi elinden geldiğince iyi yaptı, Sarp'a güvenemediği için çok ileri çıkamadı, çok fazla topla atağa kalkamadı ama orta sahada gayet iyiydi. Ha, ileri pas da atmadı adam gibi, çünkü atacak çok adam yoktu. Keita çok fazla koşu fırsatı bulamadı (buldu mu zaten deparı basıyodu), Arda'yı 2-3 kişi tutup durdular sürekli kanat değiştirmekten folloş oldu, Santos zaten etkisizdi vs vs. Yapcak bir şey yoktu yani. Atletico oynayamadı zaten adam gibi. Onlar da anlaşmazlık yaptılar, bir tek duran topları tehlikeliydi golü de öyle buldular, 1-2 tane daha atarlardı duran toptan franco iyi yer tutmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Eleriz ya biz bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya elano konusunda haksızmıyım haklımıyım bilmiyorumda elano geldiğinde fedeye ben söylemiştim burdan geldi iyi oldu adam iyi oyuncu ama inşallah trye gelen her yıldız gibi patlamaz demiştim. yani elano elano değil şu anda galatasarayda bana göre hani tam tamına kendi oyununu oynuyo diyemem. belkide taktikten dolayıdır belkide oyunculardan kaynaklanır orasını bilemem ama sonuçta senin elinde arda gibi elano gibi keita gibi iyi oyuncun varsa o bölgelerde oyunu onlara göre kurman lazım. benim düşüncem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 forvette adamın yoksa elanoyu geriye çekmekte bi sorun yok. elano şuanda oynadığı yeri de yadırgamıyo hatta çok da iyi oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Elano kendi gibi oynamıyo evet, kendisinden de sorunu var mı bilmiyorum onu kendi mevkindfe oynatınca görebiliriz ancak ama oynadığı mevki oyununu etkiliyo haliyle. Eskisi kadar ofansif oynamıyor, risk almıyor, atağa direkt katılmıyor, haliyle de o kadar göze çarpmıyor artık. Ama faydalı oynuyor takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben Elano'nun MC performansındna çok memnunum. Önünde forvet olsa yada pas isteyen kanat olsa harikalar yaratacak bence. Deep-lying playmaker. Ayrıca görüldüğünden fazla sorumluluk alıyor, sadece ofansif değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar