Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaza 3,5 kala

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Benim demek istediğim şey de oydu zaten. Yaşam tarzı haline getirirsen np. Ama onu herkes yapamıyor yani.

Abi zaten olay kafayı degıstırmekte yasam tarzını degıstırmezsen ıstedıgın dıetısyene gıt sonuc aynı olucaktır.

Annemde kılolu mesela Turkıye'de gıtmedıgı doktor dıetısyen yok. Sonuc hep aynı oldu verdı aldı verdı aldı.

Benım yazdıgım dıet degıl zaten 15 gunluk bır detoks. O detoksu yaptıktan sonrada yaşam tarzına cevırıyosun olayı. Benımle beraber 4 kısı daha yaptı onlarda 8 ile 12 kg arası verdı. Sonra bıraktılar aynen gerı ben aynen devam edıyorum he arada ıstedıklerımıde yıyıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

CapN said:

Yazdığım şeyi tamamen anlatamıcam sabah 6 da iş var. Yarın ayrıntılı anlatırım.

Ama özetle yazdıgım şeyi diet olarak degılde yaşam tarzı olarak benımsersen verdıgın kg ları gerı almazsın. Ben almadım en azından gayette mutluyum.

2 haftada 20 kilo verdiydim 2 yıl içinde 30 kilo aldım sonra ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
70e kadar düşmüştüm sora final döneminde bıraktım sporu diyeti hatta abarttım. şimdi yine 75e çıkmışım gibi hissediorm bakmadım en son ne durumdaydım. şu stajı halledeyimde kilo problem değil tabi dikkat ediorm yine staj bitince deniz kum kızlar falan (: en azından şu kalan 3 hafta stajımda tekrar 72 görmeyi planlıyorum. içkiyi azaltmadım fakat

sabah
2simit+peynir

öğlen
tek tavuk burger ya da
füme somon sandwich

akşam
ızgara tavuk
ya da 2 burger

haftada 2 gün squash ya da koşu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...