adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yaza 3.5 kala 60 iş günü staj yüzünden 3.5 atıyorum kilo falan umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ciddi bir şekilde diyete başlamam gerekiyor, bunu web ortamından öğrendiklerimizle yapabilir miyiz boy-kilo endeksine göre. yoksa illa diyetisyene gitmek şart mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Diyet ya da kilo vermek = ac kalmak olarak dusunuyorsan kesinlikle diyetisyene git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 öyle düşünmediğim için sordum soruyu zaten. bana bir diyet yazıcak şunu ye , bunu ye. yani boy-kilo endekslerine göre yaptığı iş çok hani enteresan gelmiyor , kan tahlillerimden de bir sorun yok . sanki halledebilirim bu ortamlardan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sesu said: Benim demek istediğim şey de oydu zaten. Yaşam tarzı haline getirirsen np. Ama onu herkes yapamıyor yani. Abi zaten olay kafayı degıstırmekte yasam tarzını degıstırmezsen ıstedıgın dıetısyene gıt sonuc aynı olucaktır. Annemde kılolu mesela Turkıye'de gıtmedıgı doktor dıetısyen yok. Sonuc hep aynı oldu verdı aldı verdı aldı. Benım yazdıgım dıet degıl zaten 15 gunluk bır detoks. O detoksu yaptıktan sonrada yaşam tarzına cevırıyosun olayı. Benımle beraber 4 kısı daha yaptı onlarda 8 ile 12 kg arası verdı. Sonra bıraktılar aynen gerı ben aynen devam edıyorum he arada ıstedıklerımıde yıyıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Or1on said: PrudenT said: ben spor yapmadım iki ayda 15 kilo falan verdim işte. ama göbek kaldı biraz tabi eheh. ama böyle çok sıkı diyet falan yapmadım ya. az yedim sadece. alıştım artık zaten. 182ye 70 şu anda. +1906 açlığa alışmışım 67ye düşmüşüm yok olucam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 3 kaldı. 3.5 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya rejme falan gerek yok 7/24 sevişicen gece de dışarı cıkıp hopluycan az uyucan gobek mobek kalmıyo zaten bol bolda ıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 CapN said: Yazdığım şeyi tamamen anlatamıcam sabah 6 da iş var. Yarın ayrıntılı anlatırım. Ama özetle yazdıgım şeyi diet olarak degılde yaşam tarzı olarak benımsersen verdıgın kg ları gerı almazsın. Ben almadım en azından gayette mutluyum. 2 haftada 20 kilo verdiydim 2 yıl içinde 30 kilo aldım sonra ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: 3 kaldı. 3.5 değil. hakatten lan mart a gircez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 spor salonuna gitmiyorum ve dolayısıyla vücut yağ oranımı ölçtüremiyorum,ama merak ediyorum noluyor diye bünyede,bunu yapan eczane,güzellik salonu vs biryerler var mı?300ytllik tanitaya dahi muhtacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 70e kadar düşmüştüm sora final döneminde bıraktım sporu diyeti hatta abarttım. şimdi yine 75e çıkmışım gibi hissediorm bakmadım en son ne durumdaydım. şu stajı halledeyimde kilo problem değil tabi dikkat ediorm yine staj bitince deniz kum kızlar falan (: en azından şu kalan 3 hafta stajımda tekrar 72 görmeyi planlıyorum. içkiyi azaltmadım fakat sabah 2simit+peynir öğlen tek tavuk burger ya da füme somon sandwich akşam ızgara tavuk ya da 2 burger haftada 2 gün squash ya da koşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 herşeyi anladım da burger ne? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 simit fast food fln kilo vermende pek yardimci olmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 formül belli ya sabahları şu kadınların zayıflama mısır gevrekleri varya ondan 1 kase yiycen öğlen ve akşamları salata + çorba kombinasyonundan sonra midende yer kalırsa hafif 1-2 birşey daha yenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 en cok dusulen yanlis da az yiyim de kilo vereyim zayıflarken tam tersine ne kadar az yerseniz vucut ona gore savunmaya gecip o kadar az yakiyor yani asil sorun ne kadar yediginiz degil ne kadar egzersiz yaptiginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 1.86 boya 80 kiloydum. hasta oldum, 2 hafta da 76 kiloya düştüm. bak bu da bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Su kaybıdır o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Sen kilo verince kıyafetler bol gelicek, onuda kat hesaba, bak mesela ben 15 ayda 16 kilo falan aldım şimdi kot pantolonlar belimi sıkıyo. Mecbur yenisini alıcaz, onuda kat hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kilo vericem diye sıkma kendini zaten hava sıcak ters etki yapar bol bol yüz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya gözünüzü seveyim koca dötlü ev karısı gibi şunu yiyom şunu yiyom yapmayın. Fastfood'un boku çıkmadığı sürece spora giderseniz kas da olur kilo da verilir. Gidin haftada 3 gün body 1-2 gün de maç yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar