Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaza 3,5 kala

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

he dur kicimdan anlamisim.
o spor yaptigin günler yaptigin diyet fazla siki tabi ama geri kalan günlerde ne yedigine + ne kadar yedigine bakar.
fazla abartmamak derken ne yiyosun mesela?

baba hafta da 3gün dışarı çıkıorm vs vs dışarda yiyorm et yemekleri hafif ve sebzeli yemeye çalışıorm
bira rakı asıl beni korkutan. ama illa ki böle giderse zayıflarım ha?
çünkü normalde çok abartıodum ayda 1.5 kilo civarı alıodum. hah yinede asla geç saatte yemek yemem. en az yatmadan 5-6 saat önce yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

her hafta yaziim ben ne kdr kilo vermişim. hem gaza getiririm kendimi belki de başkalarını kasmıorm ki kendimi. haftada 4 gün kasıorm 3 gün rahatım, 2-3 günde spor ağırlıkta kaldırmıorm koşu falan filan bi yandan müzik, kızlar.. (((((:

78 idim geçen cuma
76.3 olmuşum bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

bende başladım diete ve spora günde (pazar ve cumartesi hariç) 10-12 km kadar en düşük tempoda koşuyorum. 20-30 dk kadarda aletlerle çalışıyorum. Genelde karın ve göğüs ağarlıklı, biraz da omuzları genişletmiyecek şekilde kol.

7 ay önce sigarayı braktığımda
Boy 1.83
kilo 73 dü

şimdi
Boy 1.83
kilo 105

Boyum değişmemiş allahtan dsaads :P sanırım yaklaşık 4 ayda normal kiloma ulaşırım diye düşünüyorum. Ama açlık zor abi ya ne güzel götürüyodum triple whopper ları

şimdi bitmeyen salatalar öff tadı tuzu olmayan ızgara tavuklar çorbalar aman amaan neyse b*kunu çıkarmışız zamanında artık yapacak bişey yok katlanıcaz.

Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

60lara düşsem yani 69 da olur 6 rakamını görsem kendimi iyi hissedecem.
bakalm 78dim 5 gün önce şimdi gidiim bakalm kaça düşmüşüm bakiim.

göbek var 72 kiloydm senenin başında bide ful spor süperdi ama şimdi hem spor yok bide göbek çıktı iyice.
düzenli spor yapan insan zaten bi 5-10 kilo az gösterio.

76 olsan? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...