Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Kalbimi kırıyorsunuz. Şişman değil, yapılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Duyan da Zaugna gibi şişko sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Zaugna çok şişman, hadi konuyu oraya kaydıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok yapılı bir göbeğin var kaanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 iyi de arda built in şişman. yakışıyo adama dombili olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abvblizzard said: Ardeth said: ben her sabah yokuş çıkıyorum iyi mi? bi kaç aya çıkar 6 pack hahaha süper bu yaza 3.5 kala topicleri. bizim salonada yavaştan kediler gelmeye başladı. 4 aydır kendimi askerdeymiş gibi hissediyorum. salonda dişi yok. son 1 haftadır kediler geliyor. mies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 vaniLLe said: he dur kicimdan anlamisim. o spor yaptigin günler yaptigin diyet fazla siki tabi ama geri kalan günlerde ne yedigine + ne kadar yedigine bakar. fazla abartmamak derken ne yiyosun mesela? baba hafta da 3gün dışarı çıkıorm vs vs dışarda yiyorm et yemekleri hafif ve sebzeli yemeye çalışıorm bira rakı asıl beni korkutan. ama illa ki böle giderse zayıflarım ha? çünkü normalde çok abartıodum ayda 1.5 kilo civarı alıodum. hah yinede asla geç saatte yemek yemem. en az yatmadan 5-6 saat önce yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 her hafta yaziim ben ne kdr kilo vermişim. hem gaza getiririm kendimi belki de başkalarını kasmıorm ki kendimi. haftada 4 gün kasıorm 3 gün rahatım, 2-3 günde spor ağırlıkta kaldırmıorm koşu falan filan bi yandan müzik, kızlar.. (((((: 78 idim geçen cuma 76.3 olmuşum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bende başladım diete ve spora günde (pazar ve cumartesi hariç) 10-12 km kadar en düşük tempoda koşuyorum. 20-30 dk kadarda aletlerle çalışıyorum. Genelde karın ve göğüs ağarlıklı, biraz da omuzları genişletmiyecek şekilde kol. 7 ay önce sigarayı braktığımda Boy 1.83 kilo 73 dü şimdi Boy 1.83 kilo 105 Boyum değişmemiş allahtan dsaads :P sanırım yaklaşık 4 ayda normal kiloma ulaşırım diye düşünüyorum. Ama açlık zor abi ya ne güzel götürüyodum triple whopper ları şimdi bitmeyen salatalar öff tadı tuzu olmayan ızgara tavuklar çorbalar aman amaan neyse b*kunu çıkarmışız zamanında artık yapacak bişey yok katlanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hemen sigaraya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yaz hic bitmese, ya da soyle olsa mevsimler. 5 ay yaz, sonra 3 ay bahar, sonra 1 ay kadar kis boyle kar filan yagsin ama cok soguk olmasin, sonra 3 ay gene bahar. baharlarin ikisi de ilkbahar ama, sonbahar olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 beşyüz days of summer diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 paspatur said: hemen sigaraya başla Düşünmedimde değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kilolu değilsin, mekik çek göbek varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 okulu bıraktıgımdan beri göt göbek yaptım bi 10 kilo aldım.yaza kadar sahilde koşulara başlıyacagım.koşu bandı kesmiyor sahil daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aquila said: yaz hic bitmese, ya da soyle olsa mevsimler. 5 ay yaz, sonra 3 ay bahar, sonra 1 ay kadar kis boyle kar filan yagsin ama cok soguk olmasin, sonra 3 ay gene bahar. baharlarin ikisi de ilkbahar ama, sonbahar olmasin. ilkbahar yaz sonbahar yaz en iyi çözüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben spor yapmadım iki ayda 15 kilo falan verdim işte. ama göbek kaldı biraz tabi eheh. ama böyle çok sıkı diyet falan yapmadım ya. az yedim sadece. alıştım artık zaten. 182ye 70 şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 SeaGle said: kilolu değilsin, mekik çek göbek varsa Klişe inc. Mekik çekmekle göbek erimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Masquerade said: Spordan gelmişsin karşında bekliyor ama yiyemiyorsun. ya da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 deadwoll said: SeaGle said: kilolu değilsin, mekik çek göbek varsa Klişe inc. Mekik çekmekle göbek erimez.neyle göbek erir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 içeri çekerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kilolu degilsin de yag oranin biraz fazla. O yuzden bu gobek. yag oranini asagi cekmeye bak, gobek gider. Kaslardan olma yani, yaglar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 KillJoy said: 60lara düşsem yani 69 da olur 6 rakamını görsem kendimi iyi hissedecem. bakalm 78dim 5 gün önce şimdi gidiim bakalm kaça düşmüşüm bakiim. göbek var 72 kiloydm senenin başında bide ful spor süperdi ama şimdi hem spor yok bide göbek çıktı iyice. düzenli spor yapan insan zaten bi 5-10 kilo az gösterio. 76 olsan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sporsuz verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hergün 10 dakika otobüs durağına yürüyorum, otobüste de ayakta gidiyorum. yaza kadar kaslanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar