fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 karı listesinde ahmet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://inci.sozlukspot.com/e/1855408/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 edıt: verilmiş lan bayattttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 listede fede ve zaenin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bella said: biri econ. muhtemelen. burda da kız yüzünden banladılar diye yazıyodu orda da kız yüzünden banladılar diye ağlayan biri var, o herhalde. yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 27 cm ye yükselmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hehehehe xD İnternet sitesi trollemek ne zamandan beri bir uyanış, haykırış çabaşı oldu yahu :D Bende yapardım eskiden, fakat hiç böyle haklıymışım gibi felsefi anlamlar uydurmazdım heheh. edit: Bi de inciden verilen link bayağı akıllara zarar. İnşaat işçileri toplanmış nil denen şahışla ilgili güzel dileklerini belirtmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yazık lan adamlara. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 paticik başlığı çok komik yawsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 silken pati adlı kullanıcı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yahu herifler malın en önde gidenleri yalnız abso feci rezil etmiş malları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bella said: paticik hakkında ne yazmışlar diye baktım aşağıdaki listede paticikteki karılar sıralanmıştır itinayla tecavüz ediniz dory vanille bella fede notwist aquila nosfe seagle tenekeadam (nickine koyayım piç) xaenin ekmek calimero pyro şu ne ya ahah. hey allam. Deladır bu kesin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 benim bildigim dela aralara dandik üyeleri yazmaz dela değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 cok salak bi olusum ya videolarina baktimda trollmu bu simdi, "bilmemnereye saldiriyoz" diyip icinde 234234 tane inci gecen mail atip evde kis kis guluyorlarlar troll dedigin zekidir, bunlarinda 5-6 yasinda cocuk harass i, aradada reklamimizi yapalim ilgi cekelim sozlukteki entrylerde ota boka hakaret dolu, dandik otesi yurdumun troll olusumlari bile bole az gelismis oluyro yahu, her alanda evrimede maymun stage inde baslanmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gayet güzel bence herkes anlayamıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://www.metacafe.com/watch/4307181/nci_yarrakos_inci_sozulkspot_com_milli_futbolcusu/ yorum yapamiycim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 FromTheHell said: http://www.metacafe.com/watch/4307181/nci_yarrakos_inci_sozulkspot_com_milli_futbolcusu/ yorum yapamiycim ahaha sjŞKJDŞSKGSŞALKHLASDHASDHJDFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 paticik diye arattım da şimdi, baya bir dağıtmışlar ortalığı abov. pis sövmüşler. ama gene de iyi güldürüyo ha. inci yar rakos muhteşemdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Inci'den alinti: -------------------------------------------------------------- 20. aşağıdaki listede paticikteki karılar sıralanmıştır itinayla tecavüz ediniz dory vanille bella fede notwist aquila nosfe seagle tenekeadam (nickine koyayım piç) xaenin ekmek calimero pyro -------------------------------------------------------------- Bu ne lan, beni kari statusune sokmuslar. Kari degil "bayan" olacak o inciboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Nasil konusuyon lan sen bi bayanla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ulan şu hayatta kendimi bilmeye başladığımda meşhur bi insan olma planlarım vardı, 20 yaşıma geldim ancak incisözlükte meşhur oldum, ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Kesin bi laf sokmusuzdur patide bu inciboya mimlemis bizi trol cakmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar