Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kermit said: Farinal said: DoruK said: NİLEP KERMİTİ HACKLEMİŞ! haha çok ii (tu) bi tanede adam gibi yorumunu görsek ? ahaah sakin ol şampiyon adamın üstüne gitmeyin la ağlatcaksınız
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 goldbären said: o değil de loyndan bitane adam istemem diyenler abdul kader keitayı bağrına basıyor lan bu ağır olmuş. :D
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kermit said: haksız değilim yannış tahmin diyelim. lyonun yeneceğini söyledim yenildi. kadro olarak hala munihten iyi kadrosu olduğundada ısrarcıyım. nillep bile sizden daha iyi futbol anlıyo susun bari lol bastos?
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 heheh hadi fistan yanlış okumuşda yazmış o yorumu o normal bişeyde, kermitin doruka fail verdirticek diye o yazıyı alıntılaması ise bambaşka bir iş olmuş cidden. gece gece iyi güldüm
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Şimdi ben bunu diyince kermit daha kötü gözükecek ama kermit cidden haklı bence. Anlayamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. Yada futbol görüşleriniz çok farklı o yüzden tartışmanın sonu gelmez böyle saçma sidik yarışı devam eder
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 goldbären said: o değil de loyndan bitane adam istemem diyenler abdul kader keitayı bağrına basıyor lan lyon'da 2 işe yarar adam vardı bi keita bi de baros, aldık ikisini de, adamları kalmadı :P Şaka bi yana Lyon'dan baban çıksa oynatırsın türk takımına, ama bu Bayern'le falan boy ölçüşebilecek kapasitede olduğu anlamına gelmez :) Zaten onu diyen arkadaş da lyonu kastetmedim diye anlatmış sonradan.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mokoko said: goldbären said: o değil de loyndan bitane adam istemem diyenler abdul kader keitayı bağrına basıyor lan bu ağır olmuş. :Dbu da fırsatçı guiza arada faili kaynamış.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Kadrolar filan hikaye abi bence,iş TD'lerde bitiyor artık... Zaten ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar,artık futbolda oyuncular arasında öyle uçuk farklar kalmadı... Van Gaal farkettiriyor kendini,Mourinho farkettiriyor,keza Guardiola'da öyle... Yani ben de Bayern'in kadrosu ezer,Lyon'u her türlü alır diyemiyorum,elbette daha iyi ama TD'leri değiştirsen sonuç farklı olur görüşüm bu... Adam bir farklı oynatıyor Bayern'i,paslar olsun,takım olarak çok iyi Bayern,çok bilinçli.... Futbolcudan çok olay TD'de... Mesela bizim ülkede de TD'lere gereken önem verilmez,o kadro bende olsa bende şampiyon olurdumcularla doludur...
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sotto said: o kadro bende olsa bende şampiyon olurdumcularla doludur... http://2.bp.blogspot.com/_kZGYoXBNcyU/Swmbw_L3bcI/AAAAAAAACec/VPUUYyEcGaY/s1600/y%C4%B1lmaz+vural.jpg
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yilmaz basgana laf yok, onun hic kadrosu olmadi.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi yılmaz vuralı sevmiyorsunuz ama bence gs fb ya da bjk nin basina gecse kesin sampiyon yapar :)
Mille Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bugun aksamki macta alt biticek sanki sanki
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: mokoko said: maçtan once diyebilirsin tabikide su mactan sora hala lyon>bayern demek saçma gelio bana. hani bayern'in stilini sevmezsin, lyondaki oyuncuları seversin falan baska. ama su eşleşmeden sora bayern>lyon. senin dediklerinden hatırladığım kadarıyla sırf robben ve ribery'e dayanıo takım demiştin. buyur ribery yok takımda mesela bugun ve 2 0 onde bayern. hatta 3u atıolardı nerdeyse. oku demişim roben ribery dedim yaparsa olicte bişiler yapıyo dedim. geri kalan fıs dedim 2 maçtada riberyi çıkar oynamadı roben ve olic dışında varmıydı öyle övebileceğin bi adam ? olm futbol öyle oluyor lan? ne demek riberyi robeni olici çıkar kalıyor mu kimse? niye çıkartıyorsun ki? onlar dahilken diyor adamlar bayern>lyno diye
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mal real satti robben ve sneijder iclerinde patlasin bernabeuda barcelona alirsa kupayi iyi olur
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Revenant said: mal real satti robben ve sneijder iclerinde patlasin bernabeuda barcelona alirsa kupayi iyi olur yalnız robben'e ters geldi ispanya futbolu. o adam ingiltere için yaratılmış :p almanya'da basit geldi hoş.
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Star TV şifre koyuyormu bugünkü maça ?
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 barça güle oynaya finale çıkar inşallah. amin.
Öne çıkan mesajlar