dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 uzayda geçen, ticaret falan yapabileceğimiz bi freelancer, bi smugglers gibi oyunları bilen var mı? zor olmasın çok, kısa kısa sürelerde rahatlıkla oynayabilelim.. grafikler önemli değil, ama oyun yenice olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 homeworld sdfs çok ticaret yok ama yine de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eve online? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kısa süreli oynanıcak lan.. öle mmo olayına hiiiç girmem zati.. mesela smugglers şöle bişi http://games.softpedia.com/screenshots/Smugglers-4_4.jpg http://games.softpedia.com/screenshots/Smugglers-4_3.jpg http://cdn.dfgfile.com/imgs/prod/screens/smugglers4_1_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 uzaylı muzaylı her türlü gider diceksin sandım açmakta tereddüt ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sins of a solar empire tabii ki. trinity çıktıydı yeni paketleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 x3 x3 x3 x3 x3 x3 x3 x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şu anda mass effect 1 i bitirdim. ana menüdeki press any key yazısı tekrar çıktı. ananı belledim tuşu yok mu lan bu klavyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kaede said: x3 x3 x3 x3 x3 x3 x3 x3 X3'ün single oynanan bir mmodan farkı yok yalnız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 x3 oyundan öte yaşam tarzı ya http://img230.imageshack.us/img230/3142/1266285692071.jpg http://img10.imageshack.us/img10/9910/1266285461968.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 freelancer a çokbenzeyen Darkstar one var, x3 gibi de çile değil bildiğin shooter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 space trader mı e öle bi oyun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Redeagle said: Kaede said: x3 x3 x3 x3 x3 x3 x3 x3 X3'ün single oynanan bir mmodan farkı yok yalnız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 du bakıyorum sıra ile başka tavsiye varsa onları da beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sins of solar empire diplomacy cikcakti tam olarak trade denemez ama (yofsokus ai paso kendi arasinda trade yapip sana karsi birlesio p: ne anladim ffa'dan :p) en baba zuzayli oyun su aralar cikmis olan.. bi sürü kopyasi var ama en babasi sino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sins'in ticaret ile uzaktan yakından alakası yok, bayağı rts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Master Of Orion serisi vardı ama ondada ticaret varmıydı tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tam aradığım şeyi, aynı şekli ile amca arıyormuş http://my.opera.com/Andrew%20Gregory/blog/show.dml/294478 son dediği kısım özellikte tam oturuyor :( said: Thanks for going to the trouble of explaining things to me. I wish I could say I really got into X3, but after a few more weeks I sort of drifted away and haven't really been back. Every time I start playing it again I just think "big" and "complicated". I tend to prefer short and simple these days. misal Super Space Rogues isimli ufak tefek ve hiçbir save'i falanı filanı olmayan oyun tam istediğime yakın. gerçi bunda ticaret falan da yok ama basit, pew pew ve malzeme satma oyunu işte.. biraz daha içeriği geniş olsa hurray olacak imiş.. olmamış. space trader steam'de varmış galiba.. bi bakıcam ona bu gece. bi de vega strike ne imiş ona da bakalm.. işte öle be sülüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 vega strike.. open source olan şeyleri %99,9 u gibi indirmeye değmeyen bir çöp yığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 short and simple diyorsan ve rts de olur diyorsan sins of a solar empire olur çünkü bence gayet simple hatta simplaton sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fazla konusu olmayan, direk dalıp ticaret yapmaya başlayabileceğim. günde max 30dk vakit ayıracağım, eskilerden elite, escape velocity, wc serilerinin bi kısmı gibi bişiler istiyorum işte.. maksat al-sat yapma.. escape velocity nova'ya bi bakıcam bugün. o üstte berbat dediğim oyun belki iyi bişidir. hani berbat dedim ama manual falan okumak gerekiyor ve hiiiç niyetim yok öle manual okumaya falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tunch said: eve online? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 online hiç bişiye bulaşmam sanırım.. vakit gerektiriyor onlar.. o da yok.. günde max 30dk bakarım, bakmam.. escape velocity nova'yı buldum, başlangıç parasını 5kat arttırdım.. güzel oldu böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 evede günde yarım saat bakarak dediğin herşeyi yapabilirsin , ve skill geliştirme oyunda bulunduğu süre ile alakalı olmadığı için , günün boş geçen 23.5 saati de iş yapmış olur adamın. ha tabi bi anda patron olmazsın, ama yarım saati en güzel geçireceğin ortam eve ortamı olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 steam hesabı ile 21 günlük eve deniyebiliyorduk, hala varmı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar