mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 AYLIK Bİ MILYONLA AİLESİNİ GEÇİNDİRENLER VAR. yok lan olmadı. asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ne biliyim abi. ya olursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 en olmadı belgesel izlersin abi seçip, o yönden bile güzel. 1 lira nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yanlışlıkla üye oldum sanırım. Üyeliğiniz gerçekleşmedi dedi sayfada. Fakat çağrı merkezi üye olduğumu söyledi. çıkmam için dilekçe vermem gerekiyomus:D akıllı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ShadowFax said: yanlışlıkla üye oldum sanırım. Üyeliğiniz gerçekleşmedi dedi sayfada. Fakat çağrı merkezi üye olduğumu söyledi. çıkmam için dilekçe vermem gerekiyomus:D akıllı bunlar. banada öyle oldu ya. TTnet kullanici adimi sifremi girdim hata verdi ama bi haltlar karıştırdı, mail fln gelmiş. Ama ben gerçekten üye olmak istiyorum ne yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tivibu.com.tr'ye gir. üye oldum ama kayıt olmadım gibi bi link var. Ordan hallet. ama iyimiş bu olay. Geniş aileyi izliyorum ahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Başlıktan beleş'in kaldırılmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evet halloldu sagol Yalnız dikkat edin 30 nisan'a kadar bize 4 tl'lık paketi hediye ediyorlar ya. 30 nisandan sonra devam ettirirler 4 tl'lık paket fiyatı ödetirler garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Öyle yapıyorlar zaten. Orada diyor ki "30 nisandan sonra standart pakete geçmek isteyenler *** numarayı arayıp değiştirebilirler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 30 Nisanda standart paket 3, Plus 8 olcakmış. ekşiden okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Yalandır o ya. Yapmazlar öyle bişiy. Yaparlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 valla bu kadar iyi bi hizmet olamaz ttnet'den. illaki bi yerde sıçıcaklardı ztn. bence dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yazılım geliştirilirse (misal scroll tuşunun bir işe yaraması) ve servis de iyileştirilirse (yüksek kalitede kesintisiz stream sağlanması) 8 lira uygun bile aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 49 zaten veriyoruz. daha ne alcaklar ya bu da 1 tl olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 49u internete veriyorsun, bu ayrı bir hizmet ama ttnetin bunu baştan 1 tl gibi bir fiyatla tanıtması büyük aptallık. halbuki 15 lira diyip sonra 10 liraya düşürseler, millet atlardı sazan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 discovery yok mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şimdi de böyle bir kullanıcı adı yok diyo :( 2 saattir nasıl izledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Valla eğer takılma olmuycaksa 3 tl bana uyar . Plus'ın pek bi albenisi yok zaten. Denemedim ama film izlenmez bence bunda . Artık dvd rip bile izlemiyorum düşük geliyor kalitesi hd yada blueray kalitesi izliyorum ki bu dvd rip'tende beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya beyler ben yükledim ama şimdi açtım programı hiçbirşey çıkmıyo. simsiyah bi görüntü var yanda ttnet reklamı. ne kullanıcı adı şifre var ne başka bişi? edit:tamam hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 link ölü .. bump ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tivibu'ya üye olcaktım ama baktım Samanyolu TV, Kanal 7, Kanal A, Mehtap TV, TV8, Kanal 24, Bugün, Kanaltürk, Ülke TV, ATV gibi kanallar var, vazgeçtim. Bari Avrasya TV koysalarmış yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 uydudaki tüm kanallar var işte. onların da alıcısı var niye gocundun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 olunca izlemek zorundasın zaten diğer kanallara geçemion kitlenio STV de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bone naptın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 FromTheHell said: bone naptın sen ya naptım ki? o_O O_o Buyse said: uydudaki tüm kanallar var işte. onların da alıcısı var niye gocundun ki uydudaki tüm kanallar yok. sadece belirli kanalları koymuşlar. keşke olsa, (promosyon kanalları hariç) persian music channel izlemek keyifli olurdu. ayrıca gocunmadım ama, işime yarayan kanal olmadığını söyledim. onların da alıcısı var muhakkak, zaman gazetesi bedavaya dağıtılıyor mesela. ama sırf cnbc-e, national geographic izlemek için almaya değmez. daha geniş bir arşivi olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar