fixmen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tivi açık şu an izleyebiliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Birisi dizi-film download'larını azaltmak için adamlar böyle bir uygulamaya geçti demişti ama şimdi çok çok kişi için çok çok daha rahat oldu onları kaydedip internete koymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Malum yakında başka şehire gidiyorum, tv alana kadar bir süre bunu kullanırım diye az önce 4 liralık zengin paketinden aldım. Cidden iyi olmuş. 1mb bağlantım olmasına rağmen hemen hemen hiç takılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 film olayıda gerçekten güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bu plus paketi nisana kadar 1 lira, sonra 4 lira değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 NBA tv var mı bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 geri sarabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Baktım da şimdi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yok geri sarılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ama durduruluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 geri sarma olucakmis abi ama sole bir ozelligi var yayini durdugun zaman kaldigin yerden izleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Şimdi sorularım var; 1- Benim Ezeli 1 hafta sonra izleme şansım var mı? 2-Reklamlardan nefret ettiğim için reklamlarda ileri sarabilir miyim? 3-Mesela youtube'dan bişi izlerken bir müddet dolmasını bekliyorum çubuğun, burada 1 hafta sonra izleyeceğim dizi içinde aynı youtube gibi bekleyecek miyim? 4-Bir film aldım 3 liraya izledim, 1-2 ay veya yıl sonra tekrar4 para vermeden izleyebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bir günlük deneyimime dayanarak cevap vereyim. 1) Tekrarları 1 hafta sonraya kadar izleyebiliyorsun. Ama bu 1 hafta dizinin yayımladığı tarihten 1 hafta sonra mı yoksa standart bir gün mü (pazar mesela) bilemiyorum. 2) Canlı yayınlarda saramazsın sanırım ama tekrarlarda ileri geri yapabiliyorsun. 3) Bağlantına göre 3-4 saniye bekliyorsun başta, sonra pek takılmadan devam ediyor. 4) 24 saat boyunca dilediğin kadar izleyebiliyorsun kiraladığın filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 24 saat az, ben 2-3 ay boyunca izlemek isterdim, emin misin? ve birde memnun musun, TV yerine geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.tivibu.com.tr/ozellikler Burada 24 saat yazıyor. Kalite olarak normal televizyonun yerini tutmaz tabi de benim gibi internetten izlemeye mahkum kişiler için güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bunun yurtdışı versiyonu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi çok sık donmaya başladı artık bu, sinir ediyo. 8mbit bağlantı var ve dl falan yapmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 altyapı yavaş yavaş su koyvermeye başlamış olabilir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Evet arada durduk yerde duruyo. Bazen baya bi donuyo uçuyo gidio filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 valla su anda barca macını izliorm gayet stabil. bi kere bile takılmadı daha. 1mbit ttnet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 evet saat 22:00 civarı donmalar oluyodu bazı kanallar açılmıyodu. prime time olduğu için galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 uye oldum şimdi ne kadar sürede açılıyor üyelik ? şuan giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hemen açılıo. 2snde halloluo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 3 gün deneme 5 gün deneme gibi bişi koysalar süper olcak. Çünkü biliyorum şimdi alsam, yarın pişman olsam iptal ettirmek isteyince telekom müdürlüğüne gidip iptal ettirmebilirsiniz falan dicekler. gircek öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 1 milyon degilmi abi nesine pişman olucaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar