aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Aluriel said: kendi üslubunla cevap vermiş roket sana. niye kızıyorsun ki hemen. canımsın dememiş ama sonda, ayıpetmiş. + çok komiksiniz lan ahahahha diye herkese gülüp ardından da saygı beklemek paha biçilemez, geri kalan herşeyin için, mastercard, visa, sodexho, ticket, nakit... akbili unutmuşum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dragonmax trol mu değil mi şimdi ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ne yazık ki değil bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oha lan iimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o değil de attığım mesaların %80i sayfa sonuna denk geliyor lan benim nasıl iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kanal listesi falan yapabiliyo muyuz bunda ya? kurcaladım biraz ama beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aente said: Aluriel said: kendi üslubunla cevap vermiş roket sana. niye kızıyorsun ki hemen. canımsın dememiş ama sonda, ayıpetmiş. + çok komiksiniz lan ahahahha diye herkese gülüp ardından da saygı beklemek paha biçilemez, geri kalan herşeyin için, mastercard, visa, sodexho, ticket, nakit... akbili unutmuşum lan. saygı beklemek derken? forumda herkesten saygı görmek gibi bi amaç gütmek?? forumda? saygı? herkesten? ciddimisin? diğer bi yandan, güldüm yani ne yapim, doruyu söledim. ayrıca: roket; canımsın sen benm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tamam abartmayın öldürdünüz lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 konuya dönelim bence, gereksiz bi atarlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ttnet film, dizi kiralama olayına girerse torrent sitelerine erişim çatır çatır kapanır ben söliyim. hatta divxplanet i falan direk kapatırlar dava açıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 demin gazetede okudum webtv adında 24 şubatta duyurcaklarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mani said: ttnet film, dizi kiralama olayına girerse torrent sitelerine erişim çatır çatır kapanır ben söliyim. hatta divxplanet i falan direk kapatırlar dava açıp.kıyamet koparırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Alis said: Ttnet fiber ile veriliyor bu kullanıyorum şifreyi veririm ama değiştirmeyin :D lütfen :D şifre : kullanıcı : ttezgel pass :fiber199tyt677344./! tezgel ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 soyad gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yoksa? alis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 harikalar diyarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mani said: ttnet film, dizi kiralama olayına girerse torrent sitelerine erişim çatır çatır kapanır ben söliyim. hatta divxplanet i falan direk kapatırlar dava açıp. iyide kapali zaten piratebay kapali mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 "roket adam" said: Dragonmax, içinde telekom, adsl, internet geçen topicler açılınca sizin evde ışıklar yanıp sönüyor herhalde. öldüm. Aluriel said: Luriel said: helal olsun ttnete. bugünleri de mi görecektik !1!! ahahasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yalniz orda nickler, Aluriel, Luriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 lan gene pişti olmuşuz. bi tur daha olduydu önceden buna benzer sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 FromTheHell said: kanal listesi falan yapabiliyo muyuz bunda ya? kurcaladım biraz ama beceremedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ya altta tuş var şunun gibi bir şey: -x -x -x o açıyo kanal listesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kış olimpiyatlarını izleyebilceğimiz bi kanal yok mu bu merette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 trt var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 21:00'dan beri pc ye Silverlight 3.0 kurmaya kasıyorum. Installation failed verip duruo. Kafayı yemek üzereyim. o değil hırs yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar