mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ntvspor izliorm şimdi. basketbol maçı ozeti gosterdilerde maç yayınında goruntuler ççok kotuleşti. sanırım cok hareketli goruntulerde bayıyo. bakalım allstar maçını izlicem burdan. nası olcak gorcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 vay. süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bulunduğunuzbölgeye bu hizmet verilmemektedir diyo smileadsl ile alakalı olabilme ihtimali kaçtır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tt dışında adsl kullananlar bağlanamıyor galiba. helal adamlara asdjka. ayrıca, yeterince hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi bildiğin king kong açtım lan film listesinden ahah süper bişeymiş bu. bazı filmlerde paralı yazıyo, bazıları direk beleş. sabaha kadar oyalar bu beni fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sparkcaster said: baya satar yalnız bu, bide maç görüntüleriyle paket yaparlar hayvan gibi para kırarlar, tv kartı çöp direk zaten tt grubunun süper lig yayın hakları ihalesine girmesinin sebebi buydu. adamlar ileriyi iyi gördüler haklarını vermek lazım şimdi. muhtemelen lig tv de bunlara geçseydi, adsl üzerinden hem yazılımla, hem de tv altına konulan bir set top box ile vereceklerdi yayını, parayı kıracaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 digiturkun internet yayini zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abov lan ligtvyi uzatmakla hata mı ettik acaba yok lan ttnet bu tam gol olcağı sıra net gider sonra ben de santrale girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ihale oldu zaten, 4 yil daha ligtvde maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oha abi belgeseller falan var, cidden muhteşem. çok sevdim ya. aquila said: digiturkun internet yayini zaten var. kullanıp da memnun olan duymadım görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben kullandim, mis gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: ihale oldu zaten, 4 yil daha ligtvde maclar.o değil yani teorik olarak netten olması daha iyi olur benim için. kaçırdığım maçları otomatik kaydettiririm falan, bütün apartmana yayın yaparım ayrıca oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Oha ttnet kim olduğunu şaşırıp kendini aşmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 all star maçını izliorm su anda. performansa dicek bişi yok ama goruntusu kalitesi baya bi dusuo maç oynanırken. sanırım goruntu hareketlendikçe kaliteyi dusuruyo sora tekrar yukseltio. mesela yakın çekime geçildiğinde molada falan kalite cok artıo goruntude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende kabul etmiyor şifreyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kullanıcı adı veya parola yanlış diyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 c/p yapmayın yemedi bende de elle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bulunduğum bölgeye hizmet verilmemekteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 smile adslmi kullanıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yok abi. ben iyice yuzsuz gibi valensiya'dan girmeye calistim. ono mu ne adı burdaki adsl'in. tahmin etmedim ttnet'in bunu check ediceğini. sadece kullanıcı adı ve şifreye bakar yallah der dedim de..yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben de oyle dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iyimiş lan. haber falan açtım dinliyorum arkadan =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahaha çok güldürdünüz allah da sizi güldürsün. keriz televziyonu diyen bile olmuş. ah roket ne adamsın ya.. bu hizmet IP TV hizmeti. TTnet abonelerine ücretsiz. eğer tv yayınını televizyondan izlemek isterseniz TT ye başvuruyorsunuz, evinize bir cihaz getirip takıyorlar aylık sadece ve sadece 1 TL ye IP TV yi televizyondan izliyosunuz. bununla birlikte 2mbt ve üzeri bir internette yayın kalitesi çok iyi. eğer HD görüntü istiyorsanız VDSL abonesi olmanız gerek, 16mbt ya da 32mbt kullanmalısınız. diğer bir yandan bu hizmeti sadece ttnet aboneleri kullanabiliyor, diğer servis sağlayıcılardan internet alanlar kullanamıyor. IP üzerinden yayın yapıldığı için hizmet sadece TTnet IP bloğuna veriliyor. artı geçtiğimiz haftalarda ligtv ihalesini kaybettiği için acil olarak IP TV hizmetini devreye soktu TT. bu noktada tabiki IP TV üzerinden ligtv maçları verilmeyecek ve bunun için bir anlaşma yapılacağını sa beklemeyin. çünkü IP TV hizmeti ile lig tv maçlarını şu an sadece superonline Fiber aboneleri alabiliyor. gençlik okuyun, çok eğlenceli oluyosunuz bu anlık heycanlarınızla ahah canlarım benim yerim sizi uahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamam abartma iyi ki bi şeyler biliyon sen de ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar