Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 matkap planı tsk gay operasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 umut sarıkaya okuduk ama komutanına aşık olan asker ilk defa okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Murtaza said: Ahah, arkadaş ne sardınız taşşaa be. hiç mi umut sarıkaya okumadınız ben yazının sonu gözüme çarparak başladım, ahanda dedim umut sarıkaya ya da çakması bir yazı. ama umut sarıkaya yazmışsa başarısız olmuş sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: matkap planı tsk gay operasyonu hahahhahah işe bu çok iyiydi gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 stockholm sendromu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bella said: komutan bayan değil bu bir gerçek. fakat anafikri pek çıkaramadım. Tamam o zaman, çok sardınız açıklayayım, ortada ne bi gaylik var ne de komutana duyulan aşk. Anafikir; bölük komutanıyla arası çok kötü olan bir askerin, görevi dolayısıyla her sabah bölük komutanıyla aynı yerde aynı saatte karşılaşmalarından 14 şubat sevgililer gününe denk gelenini anlatıyor. Bölük komutanının bu askerin yerine verebileceği bir asker yok, 57 gün sonra terhis olacak olması onu kara kara düşündürüyor. En son yaşanan mahkemelik olaydan sonra, askerin "ulan fırça mı yicez yine" düşüncesiyle komutanın güzergahında beklemesi, buna müteakip bölük komutanının denetleme için fellik fellik adam ararken, askerin " ulan acaba denetleme görmeden gider miyiz" düşüncesini "denetlemeye gireceksin" emriyle yok ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben böyle bişey hayal etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mal said: ben böyle bişey hayal etmiştim. füze tugayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 rampa üzerinde, 5 saniye içinde sırayla fırlayacaklar gibi duruyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 füze tugayı ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 askerde, ustlerle duygusal iliski yasamak yasak degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mokoko said: AHAHAHHA olm nerden buluyosunuz bu kadar uygun görselleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ee adam dibini dövdürüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Harbiden askersen böyle düşünmen normal. hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iyi gene az kalmış 57 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 "roket adam" said: olm nerden buluyosunuz bu kadar uygun görselleri4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ulan bende okudum yazık dedim bu adama trollemeden cevap yazayım diye düşünürken yazının sonunda vay adi herif kekledi beni dedim. yapılırmı bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Murtaza said: Şii, Dory, kavga çıkariyim mi lan? sindirilmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar