Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=16589

said:
İnternet Üzerinden İkramiye Dağıtan Euro Milliones Lottery: "Milyon Dolarlar Veriyoruz, Alan Yok"

Konuya ilişkin olarak Euro Milliones Lottery adına açıklama yapan Dr. Maria Jose Muyor, yapılan son çekilişte ödül isabet eden 2136 kişiye bizzat kendi hesabından e-posta gönderdiğini, fakat bunlardan hiçbirinin geri dönmediğini söyleyerek ilgisizlikten yakındı. E-postalar'da dikkat çekmesi amacıyla "YOU WON THE LOTTERY!!!", "470.000 EUROS!!", "£1,500,000.00‏ WINNER!!!", "Congratulation!‏" gibi çarpıcı başlıklar kullandığını belirten Muyor, buna rağmen insanların ödüllere rağbet göstermemelerine bir anlam veremediğini ifade etti ve ekledi: "Bir de ekonomik kriz var derler!"

adblock u kaldırdım, düzenli olarak reklamlarına tıklıyorum adamların. harbiden hakkediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha
said:
Windows 8'de Yer Alması Planlanan Oyunlar Microsoft Tarafından Yarın İlk Olarak Devlet Memurlarının Beğenisine Sunulacak..

said:
Adobe Ar-Ge Departmanından Yüreklere Su Serpen Açıklama: "Photoshop bizim bilgisayarlarda da yavaş açılıyor, rahat olun..."

said:
-> Dünya Şizofreni Derneği; ''İçinizden gelen sese kulak verin...''

said:
Yeni Genel Başkan Arayışı Süren CHP'de, Kaybedecek Bir Şeyi Olmaması Nedeniyle Ali Kırca İsmi Ön Plana Çıkıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

said:
-> Sibel Can'ın Yaz Diyetini Hala Açıklamaması, Halkta Tedirgin Bir Bekleyişe Neden Oldu...

asfasgdhdfh

bu arada sibel can cidd cidi rejim yapmıyor şu dönemde ayı gibi şişmiş hatta terbityesiz vatan kadının resmi altına da "biri buna dur demeli!" demiş haber açıklamasında da 10 kilo aldığını almaya devam ettiğini yazmışlar AHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

""Final Destination" Örneği" said:

Slayt gösterisinin ardından, ecelden kaçmanın imkansızlığı üzerinde bir kez daha duran Özbükey, basın toplantısına "Final Destination" (Son Durak) filminden örnekler vererek devam etti. "Bakın adamlar serinin dördüncü filmini bile çekti. Bu iş batıda bile böyle yani. Adamlar da kabul etmiş, vaden dolduysa bir şekilde gidicisin demektir. Grizu patlamaz da efendim mesela kafana tır düşer. Örnek olarak söylüyorum. Bir kere yazıldıysa bozmak ne mümkün? Olmuyor, olmuyor, olmuyor... Ha olur diyen, kadere iman etmeyen varsa, onlar da Sayın Başbakanımızın dediği gibi Diyanet İşleri Başkanı ile konuşsunlar." şeklinde devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...