Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dün sırf sağ taraf şişmişti bugün sol da şişti. 2 gün önce yedim yağmuru soğuğu kaldım şimdi .. diye.felaket ağrıyolar zar zor yutkunuyorum. koca karı yöntemleriniz? aldığınız antibiyotik ve ilaçlar ? plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ballı limon, içine tereyağ, yumuşatma amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 doktora git ? bal ve limon takviyeli ılık meyve çayları da iyi gelir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tuzlu su gargara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 doktora gidemicem valla. 3haftadır paso bi bok oluyo doktora gidiyorum ztaen.kendim hallederim heralde. limon tereyağ ıvırtısı not edildi thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben saksımıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sıcak içme sakın her ne içersen. ılık iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 antibiyotik icin doktara git. onun disinda eczaneye git gargara ve bogaz spreyi al seni rahatlaticaktir. bunlar icin onerim tantim gargara ve sprey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 paspatur said: ben saksımıyım yazıyodum şmdi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ok. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ameliyat lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Gangren said: Ballı limon, içine tereyağ, yumuşatma amaçlı. benim bir arkadaşım yurtdışında bir okulda okurken oranın doktoru böyle böyle iyileştirmişti onu sdf sanırım içine karabiber de koydurtmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 doğadan (mandalina - portakal) + doğadan (karanfil - tarçın) + sıcak su (kaynar değil sıcak :D ) + limon direk çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 AlDIr = Kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yöntemleri deniycem. şu bal tereyağ rezalet ama tadı. iyi dilekler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 zeytinyağı da olur tereyağı yerine, daha güzel olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 TylolHot diye bir zımbırtı var soğuk algınlığı için tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 penisilin duyarlılığın yoksa alerjin filan augmentin 1000mg 1 hafta , tam şişmediyse daha düşük doz 12 saat arayla olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 agumentinin yan etkileri var bende aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bir bak önce fenerle falan, iltihaplanma var mı diye. Varsa da doktora git. Millet iyice doktor kesilmiş, antibiyotik falan yazıyolar ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bana da oldu geçen ay. tylolhot kurtarmıştı zor nefes alıyodum lan fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 burnu temiz tut, bi de tantum verde sprey sık boğazına tylol hot bol parasetamol karışımı değil mi? onu boş verin, sonuçta tedavi değil bişi değil.. fazlası karaciğere zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tylohot ve muadilleri semptom tedavisinde kullanılır,gecici bi iyilesme hissi veiyor bazen ama tamamen yararsız.bu arada bana doktor kesilmiş diye ayar vermeye çalışan arkadaş , büyüksün elini öpüyorum ksura bakma abi ben de kendimi doktorculuk oynayarak tatmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar