Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TSL] Fenerbahçe - Diyarbakırspor

kermit

Öne çıkan mesajlar

Jadelith said:

ii oldu. simarirsan kirmiziyi yersin.

gayet iyi oynadik, diyarbakir klasik anadolu takimi 20. dakkaya kadar depar, sonra 10 kisi defans. bide su saha duzeltilmezse daha cok sakat vericez sacma sapan.

2 puan cok da onemli deil.

ha bide hakemin 94:55 te maci bitirmesi inanilmaz, toplam 1 dakika filan uzatma oynatildi.

5 dakika uzatma vermiş. FB oyuncusu hala adamla itişiyor dalaşıyor.. Boğazına sarılıyor. Kırmızı yiyor birde hakeme itiraz ediyor.. İşin komik yani bütün fb lilerde ona katılıyor. Ta ki adını bilmediğim christian olması muhtemel kavruk arkadaş gelip kendisini dışarı itene kadar.

İyi futbolcu olmak ile profesyonel futbolcu olmak arasındaki farkı hepimize gösterdi Topuz kendisine burdan teşekkürü borç biliriz.

Uzatmaya gelince uzatmada 2 kavga çıktı. zaten 10 dakikadır top şişiriyorsun. Diyarbakırda sadece 1 adam yaslanmayın geriye dedi 15 saniye sonra gol geldi zaten.

Not: Futbolun temeki ikili mücadeledir o yüzden güclü atletik oyuncular iyi oyuncu oluyorlar. Guiza nin faul istediği pozisyonların %99 unda değil TSL maçında halı sahada faul vermezler. Yani onlar faulse gökhan gönülun son dakikada omuzu koyup mis gibi aldığı top için adamı idam etmemiz lazım biraz vucüt koyacaksın güclü olacaksın bu ne ayıp be..

Not2: O zemin ne be yakışıyormu FB ye
Sosyal ağlarda paylaş

ben alıntı ile geliyorum=)

Arkasokak said:

hakeme ise diyecek sözüm yok. diyarbakırsporlu oyuncuların Fenerbahçe'ye karşı sergilediği tutuma zaten aşinayız. Emre'nin ise 250 gramına kurban. fazla agresifti ama Fenerbahçe ruhunun vücuda gelişi, avatarıydı mübarek :)

buyur=)

Arkasokak said:

hakem bu pozisyonlara faul çaldı ya da kart verdi mi? vermediyse bize söz söylemek düşmez. hakemin taktiri neyse o.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu kadar şişirilen transferlerden sora alınamayan 3 puanın acısıdır bence o.

Azmodai said:

yenildiniz ya, otomatik ezildiniz.

izlemedim bu arada, golleri bile gormedim skora gore yorum yapiyorum.

azmo <3

dEaThMooN said:

bu kadar kötü oyuna bi puan.. yatın, kalkın, dua edin..

Arkasokak said:

alışmadık takımda futbolcu durmaması hali. sonradan görmeyle olmuyor bu işler :)

beyler açın bakın real-barça maçını ne eller oluyor ne darbeler oluyor. olacak o kadar bu futbol erkek oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...