Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TSL] Fenerbahçe - Diyarbakırspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

zemin, saha isleri icin pro birilerini bulsunlar lan artik, yeter patates tarlasi stadlar, millet mis gibi cimlerde oynuyo, turkiyede de yemyesil saha istiyoruz.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18225
adamlar iyi de zamanlama berbat
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

applev0dka said:

eglenceye gec kalmadik dimi ??? :):) zaaa xD

geç kaldın
sıkı yönetim başladı

tüh ya :) zaten sadece 20dk fln izleyebildm baydi yukari ciktim..Şu blica pozisyonunun videosu fln var mi ya ? merak ettim
Mesaj tarihi:
Emre'den nefret ettim bugun. O oyunda olduğunda izlemiyecem bir daha. Hakem Fenerbahçeye müthiş tölerans gösterdi. Ama bir Fenerbahçeli olarak o Emre'nin kırmızı kart görmesini hatta ayağının kırılması sahada felç geçirmesini istedim. FB'ye böyle sevimsiz oyuncu hiç yakışmıyor.
Mesaj tarihi:
senin söyledklerin insanlıga yakismiyor abi :) emre cok itici bir insan davranislariyla fln filan ama... ayağı kırılsın felc olsun.. yapma etme :)
------
dün konusanlarin bugn yazdiklarini alıntılıcam fln filan ama cok zor gelio :) diyar acili ezmeyi koymus ortaya..alın ordan payinizi siz ;)
-----
o diilde tabata ne cakti beee xD XD
Mesaj tarihi:
hakemin oyunun başında emreyi fazlaca tahrik edişi böyle bir isteğe neden olmamalı. Emre bizim her şeyimiz dikkatli konuşun. Alex'siz olabilir bu takım ama Emre'siz düşünülemez.
Mesaj tarihi:
Hakem 2 takım adınada kötü işler yapmış olabilir.. fenerbahçeli futbolcular taraftarla beraber bu tip hatalara hep düşüyorlar , belki hakem çok etki altına alınıyor fakat, futbolcularda hakemle uğraşmaktan maça konsantre olamıyorlar.. neyse sonuçta olabilir böyle aksilikler , ee 321 milyon dolar arkadaşlar lig sonuna kadar bütün büyük takımlar şampiyonluk yarışı içinde olucak ki rekabet artsın di mi?
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

hakemin oyunun başında emreyi fazlaca tahrik edişi böyle bir isteğe neden olmamalı. Emre bizim her şeyimiz dikkatli konuşun. Alex'siz olabilir bu takım ama Emre'siz düşünülemez.

Hakem neyaptı Emreye. Emre birinci dkdan beri kıpkırmızı gezi sahada. Sinirli sinirli. Topçumu mafya babasımı belli değil. Takıma zarar veriyor. Yaptığı pas hatalarından gördük herşeyimizi.
Mesaj tarihi:
kermit said:

dk 87 diyarbkarı atar 1 gol
sonra o golün üstüne öyle bi yatarlarki efsane yatış izleriz.
maçta 87den sonra 1 kırmızı çıkar.
sonuç 0-1 diyarbakır yener.
az önce vhi geldi gibi oldu o yüzden yazdım

oha
Mesaj tarihi:
kerim said:

kermit said:

dk 87 diyarbkarı atar 1 gol
sonra o golün üstüne öyle bi yatarlarki efsane yatış izleriz.
maçta 87den sonra 1 kırmızı çıkar.
sonuç 0-1 diyarbakır yener.
az önce vhi geldi gibi oldu o yüzden yazdım

oha

Harbi oha, az daha tutuyormus
  • Yeni Oluştur...