aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zemin, saha isleri icin pro birilerini bulsunlar lan artik, yeter patates tarlasi stadlar, millet mis gibi cimlerde oynuyo, turkiyede de yemyesil saha istiyoruz.
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 applev0dka said: eglenceye gec kalmadik dimi ??? :):) zaaa xD geç kaldın sıkı yönetim başladı
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 5. buyuk takımın taraftarları eksikti, onlarda geldi :)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bizim zeminlere bok atıyoruz da, geçen Fransa ligi maçlarını izliyorum.Bizim mahallenin çocuklarını götürsen oynamaz.
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: zemin, saha isleri icin pro birilerini bulsunlar lan artik, yeter patates tarlasi stadlar, millet mis gibi cimlerde oynuyo, turkiyede de yemyesil saha istiyoruz. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18225 adamlar iyi de zamanlama berbat
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yarısından fazlası zenci zaten bullet, bısı olmuyo heriflere.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adamlar iyi olsa zamanlamayi tutturur, veya kotu durumda da care bulurdu.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cavanagh said: applev0dka said: eglenceye gec kalmadik dimi ??? :):) zaaa xD geç kaldın sıkı yönetim başladı tüh ya :) zaten sadece 20dk fln izleyebildm baydi yukari ciktim..Şu blica pozisyonunun videosu fln var mi ya ? merak ettim
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Yalnız bizim Dos Santos çok komik, adam mis gibi zeminlere alışmış yaşı küçük zaten böyle zemin görmemiş ayakta kalamıyor, alışacak artık.
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Emre'den nefret ettim bugun. O oyunda olduğunda izlemiyecem bir daha. Hakem Fenerbahçeye müthiş tölerans gösterdi. Ama bir Fenerbahçeli olarak o Emre'nin kırmızı kart görmesini hatta ayağının kırılması sahada felç geçirmesini istedim. FB'ye böyle sevimsiz oyuncu hiç yakışmıyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Diyarbakır galibiyeti kaçırdı peh.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 senin söyledklerin insanlıga yakismiyor abi :) emre cok itici bir insan davranislariyla fln filan ama... ayağı kırılsın felc olsun.. yapma etme :) ------ dün konusanlarin bugn yazdiklarini alıntılıcam fln filan ama cok zor gelio :) diyar acili ezmeyi koymus ortaya..alın ordan payinizi siz ;) ----- o diilde tabata ne cakti beee xD XD
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakemin oyunun başında emreyi fazlaca tahrik edişi böyle bir isteğe neden olmamalı. Emre bizim her şeyimiz dikkatli konuşun. Alex'siz olabilir bu takım ama Emre'siz düşünülemez.
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 AHAHAHAHAHA Diyarbakırspor un elinden zor kurtuldu fener.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fenerbahçe çok reröre hakemler daha da reröre
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hakem 2 takım adınada kötü işler yapmış olabilir.. fenerbahçeli futbolcular taraftarla beraber bu tip hatalara hep düşüyorlar , belki hakem çok etki altına alınıyor fakat, futbolcularda hakemle uğraşmaktan maça konsantre olamıyorlar.. neyse sonuçta olabilir böyle aksilikler , ee 321 milyon dolar arkadaşlar lig sonuna kadar bütün büyük takımlar şampiyonluk yarışı içinde olucak ki rekabet artsın di mi?
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: hakemin oyunun başında emreyi fazlaca tahrik edişi böyle bir isteğe neden olmamalı. Emre bizim her şeyimiz dikkatli konuşun. Alex'siz olabilir bu takım ama Emre'siz düşünülemez. Hakem neyaptı Emreye. Emre birinci dkdan beri kıpkırmızı gezi sahada. Sinirli sinirli. Topçumu mafya babasımı belli değil. Takıma zarar veriyor. Yaptığı pas hatalarından gördük herşeyimizi.
kerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kermit said: dk 87 diyarbkarı atar 1 gol sonra o golün üstüne öyle bi yatarlarki efsane yatış izleriz. maçta 87den sonra 1 kırmızı çıkar. sonuç 0-1 diyarbakır yener. az önce vhi geldi gibi oldu o yüzden yazdım oha
numberten Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Şu yetersiz semihin gol atması için herhalde 30 pozisyona filan girmesi lazım.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aziz nesin ülkeden banlanmadıysa ben de banlanmam heralde :) bu forumdaki galatasaraylıların %70'i falan salak bence
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kerim said: kermit said: dk 87 diyarbkarı atar 1 gol sonra o golün üstüne öyle bi yatarlarki efsane yatış izleriz. maçta 87den sonra 1 kırmızı çıkar. sonuç 0-1 diyarbakır yener. az önce vhi geldi gibi oldu o yüzden yazdım oha Harbi oha, az daha tutuyormus
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arkasokak said: hakemin oyunun başında emreyi fazlaca tahrik edişi Hakem tünelden çıkarken emreye pandik atmış heralde lol
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahaha lan ben ozeti simdi izledim, 90. dakikada bala gote atip kurtulmus fener.
Öne çıkan mesajlar