Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kendi ağır işitince biz de ağır işitmiş sayıldık............
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kulağı ağır işiten insanlar bağırarak konuşur kendi seslerini duyabilmek için.
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xaty said: meriç kontrpiyede kaldı ahahahaha
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok sempatiğim ben ya uysalım ayrıca =) tipimden şirinlik akar benim konusurken ünlemlerim bağırmak değil gülmek kahkaha anlamındadır lütfen jahrein nerdesin? sevin beni artık :D allah allah
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kulakları agır işiten insanlar doktora giderler ve kulaklık alırlar normal duyabilmek için,bagırmazlar. her cümlenin sonuna da ünlem konmaz
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ünlemlerin gülmek anlamında mı? sen çok yanlış anlamışsın o işi.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fight var dediler fenerbahçe topicinde. orayı bıraktım buraya koştum. bari oradan çıkıp gelmeme değse.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 resimlerinizi koyunda en güzel kimse onun tarafında olucam :(
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: çok sempatiğim ben ya uysalım ayrıca =) tipimden şirinlik akar benim konusurken ünlemlerim bağırmak değil gülmek kahkaha anlamındadır lütfen jahrein nerdesin? sevin beni artık :D allah allah resim koy bitsin herşey.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence koyarsa mass attack olur diger kızlara
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 "nutella yerim" said: bagırmak ? yazmak ? bunu soyleyen insanlar yazarken konusuyor mu Seslendirme yapıyoruz. Gerektiğinde dublaj da güzel oluyor. Filmde insan konuşurken altyazı geçiyor da forumda yazıya üstses niye yapılmasın di mi?
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 biri kavga edenlerin fotosunu koyaiblir mi? gözde canlandırmak için
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 albümde var =) şuanda koyamam
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Rewendor said: "nutella yerim" said: bagırmak ? yazmak ? bunu soyleyen insanlar yazarken konusuyor mu Seslendirme yapıyoruz. Gerektiğinde dublaj da güzel oluyor. Filmde insan konuşurken altyazı geçiyor da forumda yazıya üstses niye yapılmasın di mi? foruma yazı yazarken konusuyorsun yazdıgını agzınla tekrarlıyon mu? p.s. karşi tarafın meriçimisin gel bi sigara icelim
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence insanlar birbirlerine önyargılı yaklaşmamalılar
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 barnacle said: biri kavga edenlerin fotosunu koyaiblir mi? gözde canlandırmak için -alatariel- http://www.hurriyet.com.tr/_np/5351/5255351.jpg bella http://www.mezitligazetesi.com/images_up/SevdaDemirel.jpg daylanı bilmiyom
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan ve resim muhabbeti olunca aklıma hep adı F ile başlayan birinin onun resimlerinden birine yaptığı yorum geliyor, gülüyorum durup dururken.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xaty said: daylan ve resim muhabbeti olunca aklıma hep adı F ile başlayan birinin onun resimlerinden birine yaptığı yorum geliyor, gülüyorum durup dururken. durup dururken mi?? =) asdfghj oha
Öne çıkan mesajlar