nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 /summon jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fikstur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kendi ağır işitince biz de ağır işitmiş sayıldık............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kulağı ağır işiten insanlar bağırarak konuşur kendi seslerini duyabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 meriç kontrpiyede kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bütün kızlara katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xaty said: meriç kontrpiyede kaldı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok sempatiğim ben ya uysalım ayrıca =) tipimden şirinlik akar benim konusurken ünlemlerim bağırmak değil gülmek kahkaha anlamındadır lütfen jahrein nerdesin? sevin beni artık :D allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kulakları agır işiten insanlar doktora giderler ve kulaklık alırlar normal duyabilmek için,bagırmazlar. her cümlenin sonuna da ünlem konmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ünlemlerin gülmek anlamında mı? sen çok yanlış anlamışsın o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fight var dediler fenerbahçe topicinde. orayı bıraktım buraya koştum. bari oradan çıkıp gelmeme değse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 resimlerinizi koyunda en güzel kimse onun tarafında olucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 doktora gidecek parası yok belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: çok sempatiğim ben ya uysalım ayrıca =) tipimden şirinlik akar benim konusurken ünlemlerim bağırmak değil gülmek kahkaha anlamındadır lütfen jahrein nerdesin? sevin beni artık :D allah allah resim koy bitsin herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence koyarsa mass attack olur diger kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 "nutella yerim" said: bagırmak ? yazmak ? bunu soyleyen insanlar yazarken konusuyor mu Seslendirme yapıyoruz. Gerektiğinde dublaj da güzel oluyor. Filmde insan konuşurken altyazı geçiyor da forumda yazıya üstses niye yapılmasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 biri kavga edenlerin fotosunu koyaiblir mi? gözde canlandırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 albümde var =) şuanda koyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Rewendor said: "nutella yerim" said: bagırmak ? yazmak ? bunu soyleyen insanlar yazarken konusuyor mu Seslendirme yapıyoruz. Gerektiğinde dublaj da güzel oluyor. Filmde insan konuşurken altyazı geçiyor da forumda yazıya üstses niye yapılmasın di mi? foruma yazı yazarken konusuyorsun yazdıgını agzınla tekrarlıyon mu? p.s. karşi tarafın meriçimisin gel bi sigara icelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ss or never happened. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence insanlar birbirlerine önyargılı yaklaşmamalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 barnacle said: biri kavga edenlerin fotosunu koyaiblir mi? gözde canlandırmak için -alatariel- http://www.hurriyet.com.tr/_np/5351/5255351.jpg bella http://www.mezitligazetesi.com/images_up/SevdaDemirel.jpg daylanı bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan ve resim muhabbeti olunca aklıma hep adı F ile başlayan birinin onun resimlerinden birine yaptığı yorum geliyor, gülüyorum durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 NE DEDİN SEN NE DEDİN ÇAAAAAAAAAAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xaty said: daylan ve resim muhabbeti olunca aklıma hep adı F ile başlayan birinin onun resimlerinden birine yaptığı yorum geliyor, gülüyorum durup dururken. durup dururken mi?? =) asdfghj oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar