pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Az önce edindiğim bilgiye göre blurayde bütün küfürler sansürlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 karbonat erol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cicek abbas trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 pekaziz said: Az önce edindiğim bilgiye göre blurayde bütün küfürler sansürlenmiş. bu hiç ii olmadı o halde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Salladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben yedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bombacı mülayim repliği olmuş tam. bi mesela yani kısmı eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Şu Uğur Öğüt denen adamı yıllardır merak ederim kimdir nedir diye... O değil de, "Blue Ray" yazmışlar yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BOMBACI DEĞİL TOPÇU OLSAN HİLENİ YEMEM ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 turist ömer uzay yolunda ve dünyayı kurtaran adam hd çıksın kesin alıcam orjinalini. hatta efekt eklesinler adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şuan fox'ta korkusuz korkak var, hd olarak açın izleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cidden çok iyidi korkusuz korkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 keşke arşiv videolarının da üzerine düşseler.. allah bilir ww1 vs neler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi resmen mukemmel of hababam sinifi fln dusunemiyorum abi 1500 kere izlemistim bi o kadar daha simdi bide hd seyredilir.. super super superrrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hıh yesinler osuruktan teknoloji karşıtları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi hepsini toplarım arşiv yaparım blueraylere çeker kapak filan yaparım mükemmel olur harika be valla harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 parasini verip alsan, daha iyi olmaz mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dasaaa said: keşke arşiv videolarının da üzerine düşseler.. allah bilir ww1 vs neler çıkar. abow cidden full hd Ataturk cok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Çok güzel olmuş neden beğenilmemiş bende şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 reyou said: dasaaa said: keşke arşiv videolarının da üzerine düşseler.. allah bilir ww1 vs neler çıkar. abow cidden full hd Ataturk cok iyi olurdu. onlar o kadar temizlenemiyor sanıyorum.. bi saniye 24kare diyelim, her 24 kareden en az dört tanesi yırtık değilse bunları temizleyip birleştirip bilgisayarla eksik kareleri bir sonraki saniyeye göre oluşturuyorlar tarzı bişi olması lazım. bi belgeselde, büyük ihtimalle nasıl yapıyorlar tarzı bi belgeselde amerikanın arşiv görüntülerini nasıl temizlediklerini gösteriyorlardı. son ürün bunlar kadar muhteşem olmuyor ama öncekisinde adamların yüzleri bile seçilmezken sonraki halinde rahatça görüyorsun her şeyi.. konstrast falan da değiştirilebiliyor sonuçta sanırım son Apocalypse The Second World War bu gibi bi sürü arşiv görüntüsünü temizlenip hazır hale getirilmesinden ve yeterli sayıya ulaşılmasından faydalanarak yapıldı.. alah bilir daha neler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar