Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Need For Speed II ve Need For Speed Underground oyunlarını sevmiş birisiyim. Araba yarışı sevmem, zaten serinin diğer oyunlarını da fazla oynamadım. Hız istiyorum, son gaza basacaksın, hız kadranında rekora gideceksin, Star Wars Pod Racer gibi. Peşimden polis kovalasın, hız düşüreyim, trafikte kurallara uyayım istemiyorum, Need For Speed Hot Pursuit gibi. 10, 20, 30, 40, 50 kere aynı pisti turlayıp durmak istemiyorum, Rally/Formula oyunları gibi. Lüks arabalar olsun, Tofaşlarla Anadollarla değil de Lamborghinilerle Ferrarilerle dolaşalım, Need For Speed II gibi. Bunlara karşılık son çıkan şu Need For Speed oyunlarından hangisini tercih etmeliyim? (hiç birini oynamadım) Most Wanted Carbon Undercover Nitro ProStreet Shift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 burnout paradise var, tam istediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Most Wanted cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Most wanted çok iyi. Polis var ama kurtulmak için hız düşüreyim falan değil, direk ekmen gerekiyor ya hızla ya kaza yaptırarak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Test Drive Unlimited. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 test drive unlimited deme, test drive 3 günlerim geliyor, kabus gibi oyundu. burnout'a da bakarım o ayrı da, need for speed sormuştum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 most wanted iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Most Wanted en iyisi yazdıkların arasında, polis fln var ama polis arabalarını patlatmak, kaza yaptırmak fln gayet eğlenceli. Zaten oyuna BMW ile başlıyodun yani arabalar fln gayet güzel. Burnout Paradise'ı da oynamadıysan tavsiye ederim. Gerçi sürüşü fln kolay ama yarış modları vs. gayet eğlenceli. ( Gerçi çabuk baymıştım ben kolay olduğundan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: Lüks arabalar olsun, Tofaşlarla Anadollarla değil de Lamborghinilerle Ferrarilerle dolaşalım, Need For Speed II gibi. bende tofaşlı anadollu oyun istiyorum varmıki böle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Gta Kurtlar Vadisi :) http://img515.imageshack.us/img515/4379/vaz2101redline9xh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bi ara midtown madness için havyan gibi modellemeler vardı o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bone said: test drive unlimited deme, test drive 3 günlerim geliyor, kabus gibi oyundu. burnout'a da bakarım o ayrı da, need for speed sormuştum direk. unlimited super bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Most Wanted, Carbon, ve Nitro'yu oynadım. en çok Most Wanted hoşuma gitti nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Disappear said: Bone said: test drive unlimited deme, test drive 3 günlerim geliyor, kabus gibi oyundu. burnout'a da bakarım o ayrı da, need for speed sormuştum direk. unlimited super bi oyun kesinlikle özellikle lüks arabalar istiyorsan, harika bir online sistemi de var bildiğim kadarıyla tadı damağımda kalan oyunlardandır. laptopum kaldırsa oynicam hala o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 shift iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yunusemre said: polis fln var ama polis arabalarını patlatmak, kaza yaptırmak fln gayet eğlenceli. yok yani eğlencelidir de ben sevmiyorum. Test Drive 3 ve Need For Speed 3: Hot Pursuit sevmediğim oyunlar arasında yer alıyordu. Yola koydukları dikenlerle, patlayan tekerlerle uğraşmaktansa rakiplerimle yarışmak daha keyif veriyor, Need For Speed II gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Olm bone manyakmisin, oyunlari bir onceki versiyonla kiyaslayip begenmemezlik etmesene, Test Drive Unlimited guzel bir oyun, dene oyna iste. Bende NFS:Shift'i begenmedim cunku ilk cikan Need For Speed oyununda Ferrari testarossa vardi ve ben o arabayi sevmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Need For Speed II SE üstüne yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 MW diyorum ben de. MW den sonra seriyi takip etmeyi bıraktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 knoxville said: bi ara midtown madness için havyan gibi modellemeler vardı o geldi aklıma midtown madness dedin canımı çektirdin ya. keşke yenisini çıkarsalar o oyunun. ilk oynadığımızda "la şuna bak, adamın üstüne sürerken kenara atlıyor, eskiden carmageddonda ezerdik ki onları biz" derdik ama zevkli oyundu ya, otobüs, beetle felan değişik taşıtlarla şehirde köşe kapmaca gibi tur atardık. LathspeLL said: Olm bone manyakmisin, oyunlari bir onceki versiyonla kiyaslayip begenmemezlik etmesene, Test Drive Unlimited guzel bir oyun, dene oyna iste. tamam tamam onu da deniycem zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bir oyunda american muscle kullanabiliyorsan o oyun en güzel oyundur. hiç sevmem araba yarışı falan fakat o inanılmazdı benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 başlığa bakınca dedim kesin bonek açtı diye ahah nfs serisinden mw en güzeli herhalde ug sonrası çıkanlarda arcade için. bazı challangelar saç baş yolduruyor gerçi burnout paradise bayağı sandbox ama oyun orjinalse ek paketleri ile beraber inanılmaz zevkli oluyor netten oynarken BU YOLDA BENİM BORUM GEÇER LAN 0:45:21 tek sorun böyle nfs vari bi konu falan yok laylom gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 toggie said: Most Wanted cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bide midnight club 2 ve 3 var biraz fazla abartı ama eğlenceli bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar