Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son çıkan Need For Speed'lerden hangisi daha iyi

Bone

Öne çıkan mesajlar

Need For Speed II ve Need For Speed Underground oyunlarını sevmiş birisiyim. Araba yarışı sevmem, zaten serinin diğer oyunlarını da fazla oynamadım.
Hız istiyorum, son gaza basacaksın, hız kadranında rekora gideceksin, Star Wars Pod Racer gibi.
Peşimden polis kovalasın, hız düşüreyim, trafikte kurallara uyayım istemiyorum, Need For Speed Hot Pursuit gibi.
10, 20, 30, 40, 50 kere aynı pisti turlayıp durmak istemiyorum, Rally/Formula oyunları gibi.
Lüks arabalar olsun, Tofaşlarla Anadollarla değil de Lamborghinilerle Ferrarilerle dolaşalım, Need For Speed II gibi.

Bunlara karşılık son çıkan şu Need For Speed oyunlarından hangisini tercih etmeliyim? (hiç birini oynamadım)

Most Wanted
Carbon
Undercover
Nitro
ProStreet
Shift
Sosyal ağlarda paylaş

Most Wanted en iyisi yazdıkların arasında, polis fln var ama polis arabalarını patlatmak, kaza yaptırmak fln gayet eğlenceli. Zaten oyuna BMW ile başlıyodun yani arabalar fln gayet güzel.

Burnout Paradise'ı da oynamadıysan tavsiye ederim. Gerçi sürüşü fln kolay ama yarış modları vs. gayet eğlenceli. ( Gerçi çabuk baymıştım ben kolay olduğundan )
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

Bone said:

test drive unlimited deme, test drive 3 günlerim geliyor, kabus gibi oyundu.

burnout'a da bakarım o ayrı da, need for speed sormuştum direk.

unlimited super bi oyun

kesinlikle özellikle lüks arabalar istiyorsan, harika bir online sistemi de var bildiğim kadarıyla tadı damağımda kalan oyunlardandır. laptopum kaldırsa oynicam hala o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

polis fln var ama polis arabalarını patlatmak, kaza yaptırmak fln gayet eğlenceli.

yok yani eğlencelidir de ben sevmiyorum.
Test Drive 3 ve Need For Speed 3: Hot Pursuit sevmediğim oyunlar arasında yer alıyordu.

Yola koydukları dikenlerle, patlayan tekerlerle uğraşmaktansa rakiplerimle yarışmak daha keyif veriyor, Need For Speed II gibi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

bi ara midtown madness için havyan gibi modellemeler vardı o geldi aklıma

midtown madness dedin canımı çektirdin ya.
keşke yenisini çıkarsalar o oyunun.
ilk oynadığımızda "la şuna bak, adamın üstüne sürerken kenara atlıyor, eskiden carmageddonda ezerdik ki onları biz" derdik ama zevkli oyundu ya,
otobüs, beetle felan değişik taşıtlarla şehirde köşe kapmaca gibi tur atardık.

LathspeLL said:

Olm bone manyakmisin, oyunlari bir onceki versiyonla kiyaslayip begenmemezlik etmesene, Test Drive Unlimited guzel bir oyun, dene oyna iste.

tamam tamam onu da deniycem zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

başlığa bakınca dedim kesin bonek açtı diye ahah

nfs serisinden mw en güzeli herhalde ug sonrası çıkanlarda arcade için. bazı challangelar saç baş yolduruyor gerçi

burnout paradise bayağı sandbox ama oyun orjinalse ek paketleri ile beraber inanılmaz zevkli oluyor netten oynarken

BU YOLDA BENİM BORUM GEÇER LAN 0:45:21

tek sorun böyle nfs vari bi konu falan yok laylom gidiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...