xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 türkçe mi yazdınız leyn :) ya o spam post olayını nasıl kontrol edebiliriz ? beni de sharebus ta dondurdular çünkü onlarca post atmış spam bişisi. bu arada ben yazdım siteye giremeyenler hangi çözümle girebilir diye bakalım cevap gelirse söyliim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ulan hiç bir günahım yok, sakin sakin girip alıp çıkıyodum. ktunnel ile açılıyor bu arada, aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende battle.net sc2 bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bende de açılmıyor site çok ilginç,ban yemiş olamam,kaç senedir toplasan 20-30 tane mesaj attım onların da hepsi thanks falan filandı. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ban yiyen sen değilsin zaten, adamlar trnin bazı ip aralıklarını banlemişler. ben giriyorum ama nası oluyosa sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ban değilmiş. bilgisini aldım ben türkiyedekiler için. proxy lerini değiştirsinler çünkü geçenlerde gece bakım olunca proxylerin başka yerlerden olanları banlanmış. yani işte kilitlemişler. o yüzden başka proxy ve ya tunnel kullanarak ulaşabilirler siteye dedi admin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 trlerin bazi ip range'leri banlanmış bende staff ile konuştum düzeltiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 düzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Format atınca düzeldi. Formatı warezbb yüzünden atmadıydım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abu said: sene 2010 hala türkiyedeki insanlar sitelere giremiyor denmesi sanırım çok etik bir laf olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Warez gene sorunlu.Bu site kıvamında önerebilceğiniz site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 xwhiplashx said: http://www.forumw.org/ www.katz.cd pekaziz said: http://www.projectw.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 şu an itibari ile bende giremiyorum girebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 aynen, giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 google dns kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar