Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABV Süper Lig

fede

Öne çıkan mesajlar

lige akliteli, futbolu dusunen adam lazim. hem teknik adam hem futbolcu. futbol falan oynamiyoruz ki. bildigin gures. tekmelisinden. adam diyo ki ben buyuktakimdan gol yemiyim atmasam da olur. boyle sacmalik mi olur ya? sonra veriyor takimina girisin kollu bacakli diye emri, sonra neymis tsl nin marka degeriymis. birakin allahaskina.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ilginçtir birkaç yıl öncesine kadar ligin en centilmen takımı olarak anılıyordu Denizlispor yalnış hatırlamıyorsam.
adamlar hiç maç kazanamamış küme düşmeleri nerdeyse kesin.ligde 3 puana en çok ihtiyacı olan takım adamlar istemeden çirkinleşiyor işte.yanlız ne kadar kötü lan daha hiç galibiyetleri yokmuş denizlispor un.bilmiyorum fanatik taraftarı varmıdır ama taraftarı olmak istemezdim :P
Sosyal ağlarda paylaş

insan insana yapmaz şu hareketleri de pozisyonun gelişimi de önemli. direk böyle bacağa gelmemişlerdir umarım.

maçta bu tip hareketler olur tabi ki ama o ayağın şiddeti kasıta göre değişir. kasıtlı gelmiyorsa sıyırıp geçer ya da kayan oyuncu bacağını olabildiğince kendine çeker ki hafif şiddet ile çarpsın diye.

bu tip pozisyonlar bence maçtan sonra PFDK tarafından izlenip kasıt olup olmadığına karar verilmeli, sonrasında da 1 ila 5 maç arasında değişen cezalar çıkmalı. [at gözlüğü]Tabi bundan en çok lugano ve bilica zarar görür o yüzden olmasın vazgeçtim :P[/at gözlüğü]
Sosyal ağlarda paylaş

ilkinin niyeti ne kadar kötü olsa da anlarım hani o civarlarda top var ama ikincisinde direk kavga hakim.O ayağın topa doğru geçmesi için neill' in dizinin içinden geçmesi gerekiyor ki çok da kötü bi yer bi futbolcu için.

ne kadar çok sakatlı rakip o kadar çok puan demek bazı anadolu takımlarına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

abi galatasaray a karşı sert oynayan her takım işin sonunda kazanıyor .
olay bu şimdi ben olsam td bir takımda . bende derim sert gir kır geçir nasıl olsa kırmızı yok .
allah aşkına zaten hakemler bu tarz şeylere dikkat etse .
bülent korkmaz bu ülkede efsane olmazdı .
yalçın
ismail güldüren .
bilica fener deyken biraz daha iyi sivas da şaka gibiydi .
gibi uzayıp giden bir liste var hiç biri 10 maç yapamazdı bunların
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

abi galatasaray a karşı sert oynayan her takım işin sonunda kazanıyor .
olay bu şimdi ben olsam td bir takımda . bende derim sert gir kır geçir nasıl olsa kırmızı yok .
allah aşkına zaten hakemler bu tarz şeylere dikkat etse .
bülent korkmaz bu ülkede efsane olmazdı .
yalçın
ismail güldüren .
bilica fener deyken biraz daha iyi sivas da şaka gibiydi .
gibi uzayıp giden bir liste var hiç biri 10 maç yapamazdı bunların

ha bu yani gs'yi yenmenin yolu.
taban gösterin, vurun. sakatlansın adam. hakem göz yumsun 11 kişi tamamlamana ve sonra adı mücadele olsun.
geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...