Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Çok üst seviye olan espri yeteneğimin üst seviyeler seviyesine düştüğünü hissetmekteyim. Neden , niçin bu şekilde oluyor anlayabilmiş değilim. Sanırım çok fazla düşük seviye espri yapıyorsunuz ve bunlara gülen bir çok kişiye rastlıyorum buralarda benim tespitim de bu şekilde düşük seviye espriler ve gülenlerin bilinçaltımda çok üst seviye espri yapmama gereği doğurdugunu düşünmekteyim. sanırım. discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aynı olay bende de var cem yılmaz benden espiri çalardı zamanında buraya üye oldum msnden engelledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bence bir kaç örnek espri koymalısın, değerlendirip rapor çıkarabiliriz durumun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oncelikle bu topici kişisele açtığın için çok teşekkür ederim. son olarakta yükselen sen değilsin, alçalan duvarlar demek istiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne zaman vardı ki BADUMTIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 muhteşem komikti çok güldüm gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Haklısın fistan sebebi de çözmüşsün. Bence direk /thread'lemişsin tartışılacak bişey yok. Gelip sen iyi espri yapıyo musun yapmıyo musun tartışacaklar, trolleyeckeler seni ayarlar havada uçuşacak 10-15 sayfa sonra da kilit gelir işte. SÇS bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sorun sende degil ozcan, cok ust seviye esprilerini anlayamayanlarda. recep ivedik bizim isleri de bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: ne zaman vardı ki BADUMTIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 benimde yaptığım felsefik içerikli espirilere kimse gülmeyip garip biri olduğumu düşünürlerdi , hiç espiri yapmamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 nilep sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sen sus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ha tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yazık sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ilişkilerini yeniden gözden geçirmelisin bence. düzelir o zaman her şey, heeer şeeey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 e normal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 son derece doğru olmuş tespitin fistan . ne yapman gerekir? son derece rahatsızlık duyuyorsan bundan, bu hani level düşmekten, izole edersin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 haksızsan alkolu bırak, zamanla yeniden yükselir haklıysan alkole aban, milleti anlamazsın sorun ortadan kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fistan forumu bırakır bu topikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bırak abi sana kız mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 boşver hayat fani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dunno topiki diye geldim. aradığımı bulamadım. üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 En kısa zamanda geri kazanırsın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şu an blacklist i oluşturuyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 espiri yetenegini patideki postlarinin alintilama sayisina goremi olcuyosun? ole ise, eskiden az adam vardi goze batiyosundur degeri vardir, simdi herkes espiri yapiyo arada kayniyosundur. sosyal hayatta bole ise, panige gerek yok yaslaniyo olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar