Alis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 DarKRideR said: District 9 çok iyi bir filmdi ama akademinin ödül verebileceği bir film, üstelik Hurt Locker varken zaten District 9'in ödül alması çok zor. Ha hak ediyor mu, bence fazlasıyla hak ediyor ki orada o ödülü hak eden 3 filmden bir tanesi bence, ama yok vermezler. Hele dediğim gibi Cameron-Bigelow çekişmesi arasında diğer dallarda da ödüller bu ikisine karşı olacağından çok aptal kararlar çıkabilir. Abi merak ettim ne açıdan güzeldi o film ? District 9 ? Oyuncu olarak hakkediyor olablilir en iyi erkek oyuncu dalında alabilir ama film açısından çok pasif film. Çekim hataları okadar çok ki top board'larda bildiğin yerden yere vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ne yazık ki gece izleyemeyeceğim töreni sabah erken kalkmam laazım ama ilginç bir şeye dikkat çekmek istiyorum; bazılarınızın bildiği gibi bu sene en iyi film seçim sistemi değişti. Yıllardır azalan izlenme oranlarının önüne geçmek için yapılan değişiklik sürprizlere yol açabilir çünkü eskisi gibi en çok oyu alan direkt kazanmıyor. Yeni sistemde oy veren herkes 1'den 10'a kadar sıralıyor 10 adayı. Eğer bir film oyların %51'ini kafadan alamazsa ikinci tura geçiliyor. İkinci turda ise, en az oy almış filme, yani ilk turun 10'uncusuna verilen oylar diğer filmlere dağıtılıyor. Oylar, oy pusulasında ikinci film hangisiyse ona gidiyor. Bu olay, bir film oyların %51'ini alana kadar devam edecek. Yani her ne kadar milyonda 1 ihtimal de olsa akademi üyelerinin %11'inin 1 numaraya koyduğu bir film en iyi film olabilir. Bu durum pratikte nasıl bir değişiklik yapabilir, mesela ben Avatar kesin alır diyordum ancak Avatar ve Hurt Locker'ı birinci sıraya koymayan alternatifçilerin 2. sıraya koyduğu film daha çok Hurt Locker olabilir. Yani Avatar olur da %51 oyu ilk turda alamazsa, Hurt Locker'ın şansı artar. Tabi biz sadece kazananı öğreniriz, kim kaç oy almış sölemezler herhalde. O ihraç edilen Hurt Locker'ın yapımcısı mesela, yolladığı mektuplarda bizi 1 numaraya Avatar'ı 10'a koyun diyordu :) Aslında bunun ters tepme ihtimali olabilir, bana böyle bir mektup gelse kıllığına Avatar'ı 1'e koyardım. Neyse işin özeti 2889 oyu alan film Oscarı götürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Avatar alırsa Best Picture, daha da gelmem Davos'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 En iyi film : Inglorious Basterds ve District 9 son derece iyi yapımlar, ancak Avatar alır %90 ihtimalle. En iyi erkek oyuncu : Jeff Bridges en beğendiğim aktörlerdendir, Morgan Freeman’ın yeri zaten apayrı, ama büyük ihtimalle George Clooney alır Oscarı. En iyi kadın oyuncu : Meryl Streep’in de Morgan Freeman gibi yeri ayrı olsa da Sandra Bullock alır gibime geliyor. Carey Mulligan sürpriz isim. En iyi yardımcı erkek oyuncu : Christoph Waltz alır. En iyi yardımcı kadın oyuncu : Maggie ve Penelope kapışır, Maggie alır umarım. En iyi yönetmen : Cameron götürür. En iyi görsel efekt : Avatar acımaz. En iyi animasyon filmi : Aralarında sadece Up’ı biliyorum. Yorum yapamicam, ama Up alabilecek bir yapıma benziyordu. Yabancı Dilde en iyi film : Hiçbirini izleme fırsatı bulamadım. Fransalı yapım almasın ama, kıl olurum Fransızlara. En iyi kısa film: Miracle Fish alır. En iyi belgesel : Which Way Home alır gibin. En iyi konulu belgesel : Hiçbirini bilmiyorum. En iyi animasyon kısa filmi : İzlemedim hiçbirini ama Wallace and Gromit hayranıydım küçükken, o alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 roger ebert'a göre; http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100219/OSCARS/100219964 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kaçta başlıyor tören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Tenkyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu sene nerdeyse hiç adam gibi film izlemedim. yorum yapamicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kırmızı Halı'yı göstermeye başladı Cnbc-e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 başladılarda hala ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 e hadi başlıyalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yahu sesi versenize. gurultu var sadece ses olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Rachel Smith <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://ontheredcarpet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 district 9 a dali farketmeksizin oscar gitmezde, dahada katilmam oscara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 IMDB ye göre hakiki törenin başlamasına 1 saat 33 dakika var. Öeh. Ne meraklıymış millet ünlülerin en giydiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 normalde 3te baslıo ztn toren. 1 de red carpet baslıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 off bu ntvdeki kadın nası uyuz bişidir. yok jarse kumaşmış yok yırtmacı cok yırtılmıs falan. bize ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zaten şu an moda show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Lavrenze renk ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mokoko said: off bu ntvdeki kadın nası uyuz bişidir. yok jarse kumaşmış yok yırtmacı cok yırtılmıs falan. bize ne lan. abi oscar'ın %90'ı bu muhabbet yalnız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kadın tam konusurken yekta kopan sozlerini tıktı ağzına kadının nası mutlu oldum sonunda sustu diye asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Christoph Waltz - Inglourious Basterds almazsa bu adam daha da gelmem oskara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Oscar gidiyor dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar