Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 insafsız yurtseven kardeşlerin değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 solo da söylüyor ayrıca kanun ve bağlama çalmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 cal abi, tutan yok. ismail yk da kral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri ABİ AYNISINI YAZMAYA GELDİM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 elleri kopasicalar, ritmi de tutturamiyolar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi adam yolunu çok iyi bulmuş her iki açıdan da takdir ettim şimdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben biliyodum bu adamın böyle olduğunu yav :P Kingodisco'da çıkmıştı. Çok efendi bir adam ve dili döndüğünce gayet güzel şeyler konuşuyodu. Hatta o programda açık açık belirtmişti ben bu işi maddi kaygıdan dolayı böyle yapıyorum insanların neyden hoşlanabileceğini günlük hayatta akıllarda neyin kalabileceğini ölçüp biçiyorum ona göre ne daha fazla satacaksa onu yapıyorum diye... Gayet de sevmiştim adamı şimdi iyicene sevdim. Aferim koçuma valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ahahha herkes etkilendi ismail yk dan resmen şu video ile . Adama +rep boostladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hatta okan falan bu çocukla dalga geçmeye çalışmıştı da ismail'imin hafiften gözleri dolmuş gibi parlak parlak olmuştu efendi efendi büzüp oturduydu sonra pek sesi çıkmadı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aeuheauh abi adam herseyi calisyoda herseyi yannis caliyo ya birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hybrid class abi işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 zaten birini caliyodur eksiksiz, mesela baglama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 BonePART said: aeuheauh abi adam herseyi calisyoda herseyi yannis caliyo ya birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi sonucta caliyor. ben elime kanun alsam, basinda 1 ay calissam bile kotu ses cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 alamancı ikilemine yakalanmış işte adam. alamancılara bu yüzden alamancı diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Azmodai said: BonePART said: aeuheauh abi adam herseyi calisyoda herseyi yannis caliyo ya birini eksiksiz calsa dah amantikli deil mi sonucta caliyor. ben elime kanun alsam, basinda 1 ay calissam bile kotu ses cikar. iyide adam muzisyen abi yane ordan cikiyo ekmek eminim ismail ykda diferansiyel denklem cozmeye kalksa cozemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 cok sacma oldu bu dedigin, ayrica bence sen de cozemezsin sadfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ismail yk hakikaten cok zeki bi adam. para kazanmak ve unlu olmak icin tam 12den vuran sarkilari yapti ve sevildi. tam piyasaya uygun seyleri yapiyor suan. sanatcilarimizin cogunun ac oldugunu dusursek hic de yanlis degil yaptigi. seffaf oda gibi bi programda gayet mantikli aciklamalar yapmisti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adamın eline tutuşturuyolar daha ne çalsın ki ne eksiğini gördün 1-2 notaya eksik mi bastı lol 5.30 muydu 5.50 miydi ne o arkadan bakan adam hakkaten süper yalnız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri ahah şuna anlam verememiştim ilgili yeri izleyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya, ne özrü ne saygısı. isterse dünyadaki bütün müzik aletlerini çalsın, yaptığı işin kalitesi değişmedikçe bu adama saygı duyup da prim falan veremem. kalitesini yükseltsin de gelsin madem çok biliyor. yeteneğini parayla değişmeseymiş madem harika çocuk tripleri atacakmış, hadi ordan ismail mae derler adama sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cons said: BabacumMostors said: içim kan aplıyor.. bu adam neden o müz,ikelri yapıyor o zaman? neden? neden bu yetenek varsa.. çünkü mozarta el çırpan gerizekalılara yapıyor bu müzikleri abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu adama abeci diyordum... izledikten sonra anladım ki gerçek abeci benim lan. öeh, hepsini adam gibi çaldı, biz daha elektroyu tutamıyoruz, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 facebook facebook seni aradım durduuuuuum diyen bi insan benim gözümde bukadar çok alet çalıyosa bunları kullansın adam gibi müzik yapsın o zaman özür diler saygı duyarım ben böyle daha da gözümden düşüyo adamın müziğe bi saygısı yokmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu adam 40ına gelsin görün bak neler yapacak. sermaye biriktiriyor adam napsın oturup bikbiklemiyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar