Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hakkımızda atılıp tutulan tüm olguların rakiplerimizin başına gelişi ne de güzel oluyor. yabancı futbolculara olan yatkınlığımızın şimdilerde yabancı seviciliğine kavuşan galatasaray camiasında görmek, megaloman, diktatör vs. yakıştırmalarında bulunulan mübarek Aziz Başkan'ımızın özentisi demirören ile beşiktaş camiasında tek adamlığın yükselişi... cennet cehennem burada mı ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Yabancı seviciliğinden yabancı yatkınlığına kaç ayda geçeriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Beşiktaşlılar birkez daha demirörenin sevinç gözyaşlarına dayanamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 icimde ate$ var atalay demek istiyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 satılmış yönetimin satılmış seçimi, bir umut belki gider diye hayaller kurdum ama eve geldiğimde ilk gördüğüm şey bunlar oldu :( Demirören laneti devam ediyor. Yazılan postlardan birinde olduğu gibi, Demirören seçilirse Beşiktaş benim için sadece FM'de Favorite Club'ta belirteceğim takımım olur, gerisi beni ilgilendirmez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Arkasokak said: mübarek Aziz Başkan'ımızın Arkasokak said: mübarek Aziz Başkan Arkasokak said: mübarek Aziz Arkasokak said: mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Aksu'nun 1000 küsürlerde kalmasını bekliyordum yine 2500 falan alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde açılan 16 sandık sonucu - Demirören: 3588 Aksu: 2236 iyi oy aldı aksu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 680 oyla kaybetmis yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 20 sandık var ama fark kapanacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 3 sandık kaldı.Demirören garantiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yeni stad yapılacak, yıldız transferler dünya starları olucak, g.antepten 8m euroya bir futbolcu, profesyonel yapılanma olucak işi bilenler şubelerin başında olucak, demirören kulube verdiği borcu bu dönem 2katına, kulubun genel borcunu 3 katına çıkarıcak, 8i sakat 14 yabancı futbolcu kadroda tutulucak bunların 6sı alındığının ilk 6 ayı içinde maliyetlerinin 3te birine kiralanacak veya satılacak..demirörenin seçim vaatleri bunlar.daha önce oranları az olarka başarıyla yaptığı için zorlanmıycaktır.oy verenlerin eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gaziantep sokağa dökülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kongre üyelerini özellikle mazoşistlerden seçmişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 çarşı küfürü bırakıp bi maç çıkışı inönüde gangbang teamle ganglemeden kurtulamıycaz bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 E yuh yani. Bi Fenerbahçeli olarak ben bile istemiyodum Demirören olsun. Gerçi Aksu da sütten çıkmış ak kaşık diil sonuçta, kayırma modeliymiş biraz. Ama anlamdığım şey şu, bu kadar adam nası farkında olmaz rakiplerinin bile Demirören'i istemediğinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 demirörende bi sıkıntı yok bence.yerine gelcekler ondan iyi olmicaklardır.kanalturke cıktıgından adam gayet mantıklı konşmuştu.camiada bi sıkıntı var.bence başkan değişsede problem değişmez.seba kötü müydü yada serdar bilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Demirören'in bir Adnan Sezgin, bir Nihat Özdemir ne bileyim Haldun, Hakan Bilal falan bulması lazım yönetim içinden.Tüm küfürleri absorbe etmekten şişti adam, görev bilinci olan bir listeyle girmiştir bu seçime umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 e ikisinide kufur ederek gonderdiniz? :D hep ayni tip attack yapınca resisti arttı bjk baskanlarının, kufur ise yaramiyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 taraftar tabata istiyor.adam gibip alıyo fos cıkınca o çocuk bu cocuk demirören taraftar holosko istedi adam aldı.bu takıma ricardinho geldi geçti.delgado da gs ve fb nin transfer gundemine gelen klasiklerdendi.insua gibi ahaha nihatı istediler adam aldı.nihat ölü. bence taraftar sıkıntısı çözülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 PZero said: rahat olun murat aksu başkan olcak millet telaşa kapılmış ama gerek yok . ben cok rahatım 20 sandık var WAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 fizban said: bence demirören'in seçilmesinin sebebi rakibinin soyadının aksu olması. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, ben de olsam demirören'i seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sıkıntı taraftarda lafına katılıyorum. serdar bilgili veya seba'nın ne suçu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sıkıntı sürü piskolojisinde..1 kişi yeter diyo sonra 5-10 kişi oluyo büyüyo...Demirören seçilirse fm fln filan muhabbetine girnler kendi beşiktaşlılıklarini düşürmekten baska bişey yapmadilar..Sonra böyle insanlarin başkanin beşiktaşlılıgı için atıp tutmasi ayri bir konu..Demirören'in yaptigi seyleri savunmuyorm tonlarca yanls yapti..Ama sonc olarak secilen beşiktaşin baskanidir ve insana saygin yoksa makama olmalidir..Demirören seçilirse giderm diyenlerin kendi beşiktaşlılıklarina saygılari yok demektr zaten... Erdogan secilince ülkeyi terk etseydinz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar