Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 arka arkaya aynı hizada iki kapıyı zayıflık olarak görüyorum, nasıl işleyeceğini bilemediğim labirent yerine dört yöne bakan dört ayrı kapı ve sur sırası düşünüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 o dış kapı değişcek zaten taa en dış çizgiden başlayacak, şimdi mecburen yol için yer bırakmamız gerekiyor her şekilde kapılar için, bu karelere suda konmuyor ama killing trap konuyor, içeri giren düşman duvarlara saldırmadan killing traplerin üstünden geçmek zorunda kalacak uzun yol boyunca artı her iki yanada oil pot koysan bide tüm bunları ok yağmuru altında yapması gerekecek diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ulan giricek delik acildiktan sonra bile inatla duvarlari durtup durtup yikmiyolar mi, ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 valla o kapılar catapult matapult bir şekilde yıkıldı mı direkt kalbine açılıyor, kapı tek parça çünkü. gitti mi arkası bomboş. adamlar arka arkaya aynı yerden focuslarsa yeniden kurana kadar götürürler köyü. benim sistem minas tirith gibi, bir kapıyı yıksan bile öbür kapı sonraki surun zıt tarafında. dünyanın öbür ucu kısacası. illa duvar yıkmak zorundalar kapı yıksalar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arkadaşlar yeniden başladım irlandanın prensiyim artık. irlanda BANA AİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.zeitgeistlos.de/moviefans/pics/bh_stephen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 parishten baska mudurluge oy veremiyo muyuz? province, county filan onlari kim seciyo? londonda kim var mesela? londoni alan ulkeyi mi yonetiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hiyerarşi sırasındaki her kademe bir üstünü seçiyor. ama o makamlara seçilebilmek için belli rank lazım. ingiltere kralı olabilecek sanırım tek adam var şu anda birinci sıradaki. sanırım house 5'e katılacağım yakında, onlara katılan başkası var mı buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sam said: of benim parish iğrenç, 4 tane bumpkin vs yokoldu, yerlerine gelenler 2-3 gün oynadı gene bıraktı. çevrede herkes gelişti, bir tek bizde 2-3 köy adam gibi, gerisi çöplük. köy satın alacağıma saldırsaymışım keşke birine. benim de başıma bu gelmişti üç şehrimi de parishten almıştım. çok oynayan biri olarak baya kordine olmuştu parish öyle. ama tabi şehirlerini farklı parishlerden almanın avantajları da var (daha geniş bir alana scout vs hakimiyeti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 NeroWarden said: Guard house capacity nasıl artıyor. 20/20 kaldı oyle asker yerlestıremıyorum. guardhouse kuracaksın castle olan yere onun içinde war techde upgrade var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: benim de başıma bu gelmişti üç şehrimi de parishten almıştım. çok oynayan biri olarak baya kordine olmuştu parish öyle. ama tabi şehirlerini farklı parishlerden almanın avantajları da var (daha geniş bir alana scout vs hakimiyeti) ben de öyle yapıyorum zaten, bütün parish'i zimmetime geçireceğim lol. saldırı filan gelirse reinforcement yığarım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 öhm hayati soru; etrafa su koymak etkili midir? yoksa taş duvar mı daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 suyu goldla koyuyormuşsun, düşman doldurunca yeniden koyman gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 issiz doldu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eet işte 20g ama işte etkili mi değil mi onu öğrenmek lazım 20k gold var az harcayım. 100 archer olduk zaten, swordsmen a de geçtim hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Alpha4'de hendek yapmama ragmen, ne kadar guclu oldugunu gorme firsatim olmamisti. Fakat oyuncular genel olarak ise yaramaz oldugunu soyluyorlar. Ben yine de sekil olsun diye ic duvarin etrafina hendek yapacagim. Bu arada Ingiltere'de politik durumlar nasil? Bizim Iskocya'da baska bir Iskoc'a saldiranin kafasini kiriyorlar. Dun biri benden bir flag calmisti. Sheriff ise el atti, adama tazminat olarak uc flag odetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İskoçlar öyle kollarlar birbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 norfolk'a henüz şerif seçemedik, dün kule yapacak oldum hemen bayrağı götürdüler surda gedik açıldı diye. uyanıklar tekrar oldu gönderdiler ama tedbirimi almıştım, gg oldular ikinci gelişlerinde heh. bu akşam da sanırım house 5'e katılacağım, sonra rahatlarım herhalde biraz. şerif olup şuna benzer bişi yaptırıp takmak var ahah: http://www.cobbsheriff.org/employment/DeputySheriff_files%5Cimage001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Komutan said: Alpha4'de hendek yapmama ragmen, ne kadar guclu oldugunu gorme firsatim olmamisti. Fakat oyuncular genel olarak ise yaramaz oldugunu soyluyorlar. Ben yine de sekil olsun diye ic duvarin etrafina hendek yapacagim. ben yapmadim ama, yapan bir iki kisi yedim, ise yaramadigina karar verdim =P koy satin almayin abi, direk vandallik yapin. isgal ettiginiz koy her halikarda daha karli oluyor, ozellikle uzak bir yeri alacaksaniz. hedefi iyi secmek lazim tabii, kizdirmaktan korkmayacaginiz bir oyuncu/faction/house olmali ben sadece ikinci koyumu satin almistim, 3, 4 ve 5 i direk isgal ettim, memnun kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bir köyü capture ettiğimizde sanıyorum köy bizim oluyor değilmi. Peki o adamın yaptığı binalar ve hammaddeleri ne oluyor? Birde adama ne oluyor sıfırdan köy seç ekranı felanmı çıkıyor? Son olarak ikinci köyümü capture ederek almak istiyorum. Bunun zorlukları neler olabilir? Noob birisine girsem kazancım ne olur kaybımdan çok? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 guard house capacity nasıl artıyor? yardımcı olursanız sevinirim. tşk kib bye aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 defence mi ne öyle bi research var. Guard House binası kurmanı sağlıyor. onu açtıktan sonra kaleye guard houselar kurabiliyorsun. kurduğun her binada sayı 10 artıyor. oyunda bu bilgiyi vermemiş, baya kendin keşfetmen lazım ya da biri söyleyecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Krusty said: guard house capacity nasıl artıyor? yardımcı olursanız sevinirim. tşk kib bye aeo Military tree de, castellation var onu level 3 yapıp ordan açılan defence e de 1 puan verip guard house açıoyosun. Her guard house +10 (du galiba) askeri surlara çıkarmana izin verir. Toplam 3 skill pointe mal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 NeroWarden said: Bir köyü capture ettiğimizde sanıyorum köy bizim oluyor değilmi. Peki o adamın yaptığı binalar ve hammaddeleri ne oluyor? Birde adama ne oluyor sıfırdan köy seç ekranı felanmı çıkıyor? Son olarak ikinci köyümü capture ederek almak istiyorum. Bunun zorlukları neler olabilir? Noob birisine girsem kazancım ne olur kaybımdan çok? Teşekkürler. Bir koyu ele gecirdiginde hem binalar hem de koydeki malzemeler eline geciyor. Hic koyu kalmayan biri aynen oyun basindaki gibi koy seciyor, fakat yaptigi researchler ve ranki kaliyor. Kazancin koy ve icindeki binalar icin para odememek. Kaybin ise adama saldirdigin icin aranizdaki rank farkina bagli olarak odeyecegin honor ve onun ve varsa arkadaslarinin dusmanligini kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 elmalar otlar domuzlar vb ilegitgide farmville a benzeyen lowlands kasabamı yıkıp highlands e dönüştürdüm, daha mantıklı bir yerleşim kurdum taş demir ve metal işleri üstüne bir trade federation oldum adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar