Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ilk oyunu almak istiyorsanız games for windows'ta bu haftalığına 19 dolar sadece ilk oyun derken gta 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Gta San Andreas'ı bir tek ben beğenmedim herhalde. Bir gün "hadi sırf kas yapmak için oynayayım" diye başına geçtim, karakteri kasmaya başladım, her gün belirli bir sayıda antreman yapılması sıkıyordu ama kastım uğraştım. O kası koruyabilmek için her gün antreman yapmak gerekiyormuş, sonra sildim oyunu. Vice City'nin hikayesi enfesti, GTA4'ün de öyle, "gerçekçi" diye kötülenmesi çok komik olmuş oyunun. Madem aksiyon istiyorsunuz Saints Row da var, şahane bir oyundu, uçak helikopter felan her türlü pislik var. Karakterin tipini ve sesini istediğiniz gibi seçebilmeniz oyunun tadını 10 kat arttırıyor. Kendinizi o karaktere kaptırıyorsunuz oyunu oynuyorsunuz felan. Güzel. GTA4'ün de senaryosu oldukça enterasandı, Ek paketleri merak ediyorum, özellikle şu motosiklet çetesi gibi olan adamı oynamak istiyorum ama ortalarda Gay Episode'u kadar adı geçmedi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gta 4 belli bi yerden sonra kendini tekrar etmeye başlıyodu bütün görevlerde sadece combata giriyosun oda baygınlık veriyor bi süre sonra. çok monotonlaşıyodu oyun özellikle sonlara doğru. sıf hikayesini merak ettiğim için bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-6qJ9nAn6Uw bugun bitirdim dün geceden beri oynuyorum iki pakette bitti. begendim, farklılık yaratmışlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben hala indirmekle uğraşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bone said: Gta San Andreas'ı bir tek ben beğenmedim herhalde. Bir gün "hadi sırf kas yapmak için oynayayım" diye başına geçtim, karakteri kasmaya başladım, her gün belirli bir sayıda antreman yapılması sıkıyordu ama kastım uğraştım. O kası koruyabilmek için her gün antreman yapmak gerekiyormuş, sonra sildim oyunu. Vice City'nin hikayesi enfesti, GTA4'ün de öyle, "gerçekçi" diye kötülenmesi çok komik olmuş oyunun. Madem aksiyon istiyorsunuz Saints Row da var, şahane bir oyundu, uçak helikopter felan her türlü pislik var. Karakterin tipini ve sesini istediğiniz gibi seçebilmeniz oyunun tadını 10 kat arttırıyor. Kendinizi o karaktere kaptırıyorsunuz oyunu oynuyorsunuz felan. Güzel. GTA4'ün de senaryosu oldukça enterasandı, Ek paketleri merak ediyorum, özellikle şu motosiklet çetesi gibi olan adamı oynamak istiyorum ama ortalarda Gay Episode'u kadar adı geçmedi nedense. boneC afedersinde sirf kas yapiyim diye oyna girdim kaslar ariyince biraktim dedin ya san andreasa direk bas git abi bilgisayar oyunnarina girmen yasak snein artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nasıl olsa oynayamıyorum. problem yok benim için. ne grafik istiyor arkadaş. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 valla ne dediğini anlamadım abi. ama güzel şey demişsindir evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mp oynamak isteyenlre gfwl listelerine eklesin birbirini de bi organizasyon yapak, güzel modlar var midtown madness mp zevki verdi bazıları gfwl: s1lphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SinuousQuill529 benim, neden böyle saçma sapan bir nikim olduğunu bilmiyorum. Program o kadar başarısız ki nereden nik seçildiğini falan hiç fark etmedim bile, kendisi sallayıvermiş sağolsun. Ayrıca oyunu oynayabilmem için önce Steam'e, sonra (bu opsiyonel gerçi) Rockstar'ın hedesine, sonra da Microsoft'un hedesine ayrı ayrı login oluyorum, bu kadar bürokrasi bizim devlet dairelerinde yok lan. Altı üstü iki araba kullanıcaz. Haha buldum, Gr1swold yaptım ben de adfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gamertag'ı parayla değiştirtiyor allahsız ms, sen yeni hesap mı açtın? bi de o rockstarın şeyi de opsiyonel değil gerekli mp için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 4 şimdi bitti buna basliycam ama resmen araç kullanma sakin modu oyun.. Eziyet araç kullanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 zor olsa da alısmıstım ben ve sistemin aslında cok iyi oldugunu farketmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 PC basında hem controller hem mouse klavye kullandim :) araç kullanımı koşma yürüme controller combat m&k :) Yıllardır araba kullanıyorum hiç böyle Saçma sapan şey yasamadım görmedim duymadım :) gerçekçi yapayım derken sicmislar fena.. Çok fazla kayıyor arabalar yol tutuşu yok sanki.. motorsiklet konusunu hiç açmayalım!! Bence tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben kontrollerden bahsediyosun sanmıstım. mouse + klavye ile arac kullanımı guzel gelmisti. yol tutusu falan bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Öyle hiç beceremeyince controllera geçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar