rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 off ne kokarsın sen altı saat boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evde allahtan kimse yok arkadaşta gece yarısı gelcekmiş ii oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 @adamınbiri: güzel bi şeymiş gibi söylemiyorum abi olacak olan o üstünde kontrolüm yok ben napayım sdfg. epilasyon da yaptırırım gerekirse gocunmam =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 QueenofSpades said: PrudenT said: QueenofSpades said: PrudenT said: badem yağı da işe yarar badem + susam yagı karıştırılıp akşamları sürülünce fışkırtıyor sakal mı çıkarıyosun boş vakitlerinde ^^ :D koca karı ilaçları konusunda üstüme yoktur. :D saç çıkartmak için uygulanıyor aynı formül. tüy-kıl eksiltmek için de formulün var mı peki dsfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 işe yararsa haberlerini bekliyoruz:D benim de sol aşırı seyrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahahha aynı sorun bende de var,iki tarafta da bosluk oluyo.hele sakallar uzayınca cok belirginlesiyo ayar oluyorum.sarımsak olayına girmedim sarımsaktan nefret ederim bi de yüzüme sürücem kokusu gecmez lan onun.kokarca gibi takılırsın kendini tecrit etmen lazım 8-) ise yararsa haber ver 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oo bnm bi çocukluk arkadaşım var tabii adam böyle kıl yumağı gibim.. :) hem kürt hem de kürtlük yakışıyor adam muhteşem kişilik! kıl yumağı'ydı. bu yaza kadar. yazın denize gidince bi baktım adam kesilmiş çim sahaya benzemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 xwhiplashx said: babama sordum küçükken çok yanaımı sürtmüşümdür yanına çıkmadıysa napim dedi. sorunlusun dedi. sustu. anneannem dayımın sakallarını öyle çıkarmış dosıjkf ahaha baban ne yapmış abicim sorunlusun diyip kesip atmak nedir ya aahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Estel_Anorien said: baba baba değil ki anacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Birde günlük traş ol tersten al sakallarını bir iki haftaya kapanır o boşluk. Başlarda biraz rahatsız edebilir tersten alma olayı. Ben sakallarım geç çıksın diye tersten alıyorum bazen traş olamayacağım zamanlar. Ayrıyetten çenem ile dudağım arasındaki sakal çıkmayan kısım öyle kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abimde de oluyo arada. gerçi onun sakalları çok çıkıyo ama böyle arada bazen boşluklar oluyo komik duruyo. annem görürse hemen sarımsağı kapıp geliyo. yatarken sürüyo sabaha kadar duruyo işte yüzünde iğrenç kokuyo ama etkili bi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 MALZEMEDEN ÇALMIŞLAR Estel_Anorien said: baba baba değil ki anacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pati kullanıcılarının %70 inin sakalıyla ilgili problemleri varmış bunu öğrendik. benim şu bıyıklar seyrek bırakamıyorum bide bıyık uçlarıyla çene arası kalan bölge seyrek. evet bende sorunluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 biz bu sakalı sarımsaklasakdamı saklasak sarımsaklamasakdamı saklasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sakalım olmasın bıyığım olsa yeter şöyle adam gibi. ne güzel olurdu. :D dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 final dönemi. beyazladı. daha doorusu abartıyorum. ama birsürü beyaz var içinde. kafayı çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yanağa paralel çıkan sakala ne diyosunuz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 xwhiplashx said: babama sordum sorunlusun dedi. sustu. psikiyatra gitsin baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Zep said: yanağa paralel çıkan sakala ne diyosunuz peki Bu nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şöyle oluyor normalde yukarıdan aşşağıya çıkması gereken sakal bi yanağımda ufak bi kısımda yana doğru çıkıyor hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 köse (td) sakal (tu) top sakal (td)(td) kirli sakal (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sakal (td) bıyık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bıyıkların çeneyle birleştiği gün bayram ilan edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kıl (td) (:P) yün (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sarımsak için suratını kesmen lazım önce jilet ile ufak çizikler açcasaksın sonra süreceksin ki içine işlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar